תוכנה אדירה לסיכומי סוגיות, שיעורים ומאמרים בדרכים יצריתיות ע"י AI | עריכה תורנית תוכנה אדירה לסיכומי סוגיות, שיעורים ומאמרים בדרכים יצריתיות ע"י AI | עריכה תורנית

מרכז

משתמש ותיק
gemgemgemgem
פרסם מאמר
תודות
569
נקודות
116
גוגל מציעה החל מלא מזמן, אפשרות נגישה וחינמית לכל משתמש להביא את הסיכומים שלו לכמה פורמטים של סיכום בצורות שונות, תוך דקות.
1756313046093.png
זה מופיע כאן, בנקודות השחורות בגוגל - גוללים למטה, וזה הגלים השחורים האלו, שמו בישראל "notebooklm".

אתה מכניס לו מקור אחד או יותר, ואז... בוחר באיזה אופן אתה רוצה שיסכם לך, אפשר גם בכמה אופנים, להלן תצלום מפורטים :

1756313173758.png
"סקירה קולית" היינו פודקאסט בלעז, איש ואישה (קול מתכתי כמובן...) מדברים ביניהם על הסוגיה, מסכמים את שהבאת להם באופן די מדויק ומרשים.
"מפת חשיבה" היינו תרשים זרימה בו ע"י כל לחיצה נוספת מתקדמים לשלב הבא בשיעור \ בסוגיה אותם הכנסתם :
1756313301737.png

גוגל מציעה החל מלא מזמן, אפשרות נגישה וחינמית לכל משתמש להביא את הסיכומים שלו לכמה פורמטים של סיכום בצורות שונות, תוך דקות.
1756313046093.png
זה מופיע כאן, בנקודות השחורות בגוגל - גוללים למטה, וזה הגלים השחורים האלו, שמו בישראל "notebooklm".

אתה מכניס לו מקור אחד או יותר, ואז... בוחר באיזה אופן אתה רוצה שיסכם לך, אפשר גם בכמה אופנים, להלן תצלום מפורטים :

1756313173758.png
"סקירה קולית" היינו פודקאסט בלעז, איש ואישה (קול מתכתי כמובן...) מדברים ביניהם על הסוגיה, מסכמים את שהבאת להם באופן די מדויק ומרשים.
"מפת חשיבה" היינו תרשים זרימה בו ע"י כל לחיצה נוספת מתקדמים לשלב הבא בשיעור \ בסוגיה אותם הכנסתם :
1756313301737.png
אצלי זה חסום בנטפרי.

ניסיתי, זה ממש מדהים.
הסיכום הקולי לא ממש עבד לי, והסרטון נחסם,
אבל המפת חשיבה והדוחות, פשוט מדהים!
הסיכום הקולי הוא אולי היעיל ביותר שם לדעתי, אם אתה חושב שמדובר בבעיה מקומית כדאי לנסות זאת בנושא חדש.

הודעות מומלצות

אני שואל בנימה רצינית מאוד ואשמח לתשובה.
אני...

משתמשים שצופים באשכול הזה

חזור
חלק עליון