ו ויש ליישב משתמש רשום פותח האשכול הודעות 35 תודות 89 נקודות 18 ט״ז בַּאֲדָר תשפ״ה #1 הביקוש למי שעיניו בראשו גרם לרואים את הנולד לשנות את לוחות הזמנים
פִּתָרוֹן מ מ מצַפֶּה ט״ז בַּאֲדָר תשפ״ה גזירה דרבה. שמא ילך לחכם [שעיניו בראשו] עם המגילה. לכן חכמים [הרואים את הנולד] שינו את לוחות הזמנים של קריאת המגילה.
גזירה דרבה. שמא ילך לחכם [שעיניו בראשו] עם המגילה. לכן חכמים [הרואים את הנולד] שינו את לוחות הזמנים של קריאת המגילה.
מ מצַפֶּה משתמש רגיל פרסם מאמר הודעות 144 תודות 334 נקודות 102 ט״ז בַּאֲדָר תשפ״ה #2 גזירה דרבה. שמא ילך לחכם [שעיניו בראשו] עם המגילה. לכן חכמים [הרואים את הנולד] שינו את לוחות הזמנים של קריאת המגילה. הצבעה בעד 0 הצבע נגד פִּתָרוֹן
גזירה דרבה. שמא ילך לחכם [שעיניו בראשו] עם המגילה. לכן חכמים [הרואים את הנולד] שינו את לוחות הזמנים של קריאת המגילה.
א אחד יחיד משתמש מוביל פרסם 5 מאמרים הודעות 768 תודות 1,123 נקודות 222 ט״ז בַּאֲדָר תשפ״ה #3 מצַפֶּה אמר: גזירה דרבה. שמא ילך לחכם [שעיניו בראשו] עם המגילה. לכן חכמים [הרואים את הנולד] שינו את לוחות הזמנים של קריאת המגילה. לחץ כדי להרחיב... והוא הדין לשופר בראש השנה שחל בשבת. הצבעה בעד 0 הצבע נגד
מצַפֶּה אמר: גזירה דרבה. שמא ילך לחכם [שעיניו בראשו] עם המגילה. לכן חכמים [הרואים את הנולד] שינו את לוחות הזמנים של קריאת המגילה. לחץ כדי להרחיב... והוא הדין לשופר בראש השנה שחל בשבת.
מ מצַפֶּה משתמש רגיל פרסם מאמר הודעות 144 תודות 334 נקודות 102 ט״ז בַּאֲדָר תשפ״ה #4 אחד יחיד אמר: והוא הדין לשופר בראש השנה שחל בשבת. לחץ כדי להרחיב... והוא הדין לולב. [אבל הכותרת של החידה היתה של פורים.] הצבעה בעד 0 הצבע נגד
אחד יחיד אמר: והוא הדין לשופר בראש השנה שחל בשבת. לחץ כדי להרחיב... והוא הדין לולב. [אבל הכותרת של החידה היתה של פורים.]
א אחד יחיד משתמש מוביל פרסם 5 מאמרים הודעות 768 תודות 1,123 נקודות 222 ט״ז בַּאֲדָר תשפ״ה #5 מצַפֶּה אמר: [אבל הכותרת של החידה היתה של פורים.] לחץ כדי להרחיב... אכן. אבל בחידה עצמה אין שום הכרח לפורים. הצבעה בעד 0 הצבע נגד
מצַפֶּה אמר: [אבל הכותרת של החידה היתה של פורים.] לחץ כדי להרחיב... אכן. אבל בחידה עצמה אין שום הכרח לפורים.
מ מצַפֶּה משתמש רגיל פרסם מאמר הודעות 144 תודות 334 נקודות 102 ט״ז בַּאֲדָר תשפ״ה #6 אגב, לר' יוסף, עיניהם של הזקוקים לכך, שינו את לוחות הזמנים. הצבעה בעד 0 הצבע נגד
ו ויש ליישב משתמש רשום פותח האשכול הודעות 35 תודות 89 נקודות 18 ט״ז בַּאֲדָר תשפ״ה #7 מצַפֶּה אמר: גזירה דרבה. שמא ילך לחכם [שעיניו בראשו] עם המגילה. לכן חכמים [הרואים את הנולד] שינו את לוחות הזמנים של קריאת המגילה. לחץ כדי להרחיב... זריז אתה האמת שהנוסח המקורי היה "החשש ממה שיקרה ברחובות גרם לאחראים לשנות את לוחות הזמנים" אבל @צריך עיון טען לי שהפתרון של זה קל @ויש ליישב אני רואה שלא הועלתי הרבה בשינוי הצבעה בעד 0 הצבע נגד
מצַפֶּה אמר: גזירה דרבה. שמא ילך לחכם [שעיניו בראשו] עם המגילה. לכן חכמים [הרואים את הנולד] שינו את לוחות הזמנים של קריאת המגילה. לחץ כדי להרחיב... זריז אתה האמת שהנוסח המקורי היה "החשש ממה שיקרה ברחובות גרם לאחראים לשנות את לוחות הזמנים" אבל @צריך עיון טען לי שהפתרון של זה קל @ויש ליישב אני רואה שלא הועלתי הרבה בשינוי