ה היא אוצרו משתמש רשום הודעות 32 תודות 67 נקודות 18 י״א בְּנִיסָן תשפ״ה #2 אפשר: איסתרא בלגינא, ובנפרד, קיש קיש קריא... הצבעה בעד 0 הצבע נגד
צ צל עובר משתמש חדש פותח האשכול הודעות 17 תודות 39 נקודות 13 י״א בְּנִיסָן תשפ״ה #3 היא אוצרו אמר: אפשר: איסתרא בלגינא, ובנפרד, קיש קיש קריא... לחץ כדי להרחיב... תודה, רעיון יפה, לא לזה התכוונתי. הצבעה בעד 0 הצבע נגד
היא אוצרו אמר: אפשר: איסתרא בלגינא, ובנפרד, קיש קיש קריא... לחץ כדי להרחיב... תודה, רעיון יפה, לא לזה התכוונתי.
נ נפקא מינא משתמש רשום הודעות 64 תודות 148 נקודות 30 י״א בְּנִיסָן תשפ״ה #4 איזהו עשיר השמח בחלקו הצבעה בעד 0 הצבע נגד
צ צל עובר משתמש חדש פותח האשכול הודעות 17 תודות 39 נקודות 13 י״א בְּנִיסָן תשפ״ה #5 נפקא מינא אמר: איזהו עשיר השמח בחלקו לחץ כדי להרחיב... תודה, רעיון טוב. אני פשוט לא יודע האם הפתרון חייב להיות דווקא מה שאני התכוונתי? כי הבאתם פה רעיונות טובים... מהי"ת שצריך דווקא הפתרון שאני חשבתי? הצבעה בעד 0 הצבע נגד
נפקא מינא אמר: איזהו עשיר השמח בחלקו לחץ כדי להרחיב... תודה, רעיון טוב. אני פשוט לא יודע האם הפתרון חייב להיות דווקא מה שאני התכוונתי? כי הבאתם פה רעיונות טובים... מהי"ת שצריך דווקא הפתרון שאני חשבתי?
נ נפקא מינא משתמש רשום הודעות 64 תודות 148 נקודות 30 י״ב בְּנִיסָן תשפ״ה #6 צל עובר אמר: תודה, רעיון טוב. אני פשוט לא יודע האם הפתרון חייב להיות דווקא מה שאני התכוונתי? כי הבאתם פה רעיונות טובים... מהי"ת שצריך דווקא הפתרון שאני חשבתי? לחץ כדי להרחיב... כתוב רמז למה שהתכוונת. הצבעה בעד 0 הצבע נגד
צל עובר אמר: תודה, רעיון טוב. אני פשוט לא יודע האם הפתרון חייב להיות דווקא מה שאני התכוונתי? כי הבאתם פה רעיונות טובים... מהי"ת שצריך דווקא הפתרון שאני חשבתי? לחץ כדי להרחיב... כתוב רמז למה שהתכוונת.
מ מנורה בדרום משתמש רגיל פרסם מאמר הודעות 158 תודות 301 נקודות 96 י״ב בְּנִיסָן תשפ״ה #7 צל עובר אמר: הצג קובץ מצורף 3081 לחץ כדי להרחיב... חסום לי התמונה אולי תתאר לי מה רואים [אלא אם כן זה יהרוס את השאלה] הצבעה בעד 0 הצבע נגד
צל עובר אמר: הצג קובץ מצורף 3081 לחץ כדי להרחיב... חסום לי התמונה אולי תתאר לי מה רואים [אלא אם כן זה יהרוס את השאלה]
נ נפקא מינא משתמש רשום הודעות 64 תודות 148 נקודות 30 י״ב בְּנִיסָן תשפ״ה #8 מנורה בדרום אמר: חסום לי התמונה אולי תתאר לי מה רואים [אלא אם כן זה יהרוס את השאלה] לחץ כדי להרחיב... כעת? קבצים מצורפים 963886590341436fad169bba24cb20f2.jpg 45.8 KB · צפיות: 9 הצבעה בעד 0 הצבע נגד
מנורה בדרום אמר: חסום לי התמונה אולי תתאר לי מה רואים [אלא אם כן זה יהרוס את השאלה] לחץ כדי להרחיב... כעת?
מ מנורה בדרום משתמש רגיל פרסם מאמר הודעות 158 תודות 301 נקודות 96 י״ב בְּנִיסָן תשפ״ה #9 נפקא מינא אמר: כעת? לחץ כדי להרחיב... לא [אבל בסדר אל תטרח] יישר כוח הצבעה בעד 0 הצבע נגד
צ צל עובר משתמש חדש פותח האשכול הודעות 17 תודות 39 נקודות 13 י״ג בְּנִיסָן תשפ״ה #10 מנורה בדרום אמר: חסום לי התמונה אולי תתאר לי מה רואים [אלא אם כן זה יהרוס את השאלה] לחץ כדי להרחיב... רואים אחד מנגן בגיטרה ברחוב ולידו קערה עם כסף. הצבעה בעד 0 הצבע נגד
מנורה בדרום אמר: חסום לי התמונה אולי תתאר לי מה רואים [אלא אם כן זה יהרוס את השאלה] לחץ כדי להרחיב... רואים אחד מנגן בגיטרה ברחוב ולידו קערה עם כסף.
צ צל עובר משתמש חדש פותח האשכול הודעות 17 תודות 39 נקודות 13 ט״ז בְּנִיסָן תשפ״ה #11 נפקא מינא אמר: כתוב רמז למה שהתכוונת. לחץ כדי להרחיב... הפתגם מבוסס על מעשה שהיה. הצבעה בעד 0 הצבע נגד
הספרן מנהל פורום חידות בתמונה מנהל פורום הודעות 177 תודות 566 נקודות 76 י״ט בְּנִיסָן תשפ״ה #12 מנורה בדרום אמר: חסום לי התמונה אולי תתאר לי מה רואים [אלא אם כן זה יהרוס את השאלה] לחץ כדי להרחיב... נפקא מינא אמר: כעת? לחץ כדי להרחיב... במקרה שחסום אפשר לעלות את התמונה בקובץ זיפ. (מפני קדושת המועד אני לא מעלה). הצבעה בעד 0 הצבע נגד
מנורה בדרום אמר: חסום לי התמונה אולי תתאר לי מה רואים [אלא אם כן זה יהרוס את השאלה] לחץ כדי להרחיב... נפקא מינא אמר: כעת? לחץ כדי להרחיב... במקרה שחסום אפשר לעלות את התמונה בקובץ זיפ. (מפני קדושת המועד אני לא מעלה).
הספרן מנהל פורום חידות בתמונה מנהל פורום הודעות 177 תודות 566 נקודות 76 י״ט בְּנִיסָן תשפ״ה #13 צל עובר אמר: הפתגם מבוסס על מעשה שהיה. לחץ כדי להרחיב... לפי התקנון הגיע הזמן לכתוב את הפתרון. הצבעה בעד 0 הצבע נגד
מ מנורה בדרום משתמש רגיל פרסם מאמר הודעות 158 תודות 301 נקודות 96 י״ט בְּנִיסָן תשפ״ה #14 הספרן אמר: (מפני קדושת המועד אני לא מעלה). לחץ כדי להרחיב... מה הבעיה? הצבעה בעד 0 הצבע נגד
צ צל עובר משתמש חדש פותח האשכול הודעות 17 תודות 39 נקודות 13 י״ט בְּנִיסָן תשפ״ה #15 'עושה מעשה זמרי ומבקש שכר כפנחס' (סוטה כב:) הצבעה בעד 0 הצבע נגד פִּתָרוֹן
הספרן מנהל פורום חידות בתמונה מנהל פורום הודעות 177 תודות 566 נקודות 76 י״ט בְּנִיסָן תשפ״ה #16 צל עובר אמר: 'עושה מעשה זמרי ומבקש שכר כפנחס' (סוטה כב:) לחץ כדי להרחיב... מיוחד! הצבעה בעד 0 הצבע נגד
הספרן מנהל פורום חידות בתמונה מנהל פורום הודעות 177 תודות 566 נקודות 76 י״ט בְּנִיסָן תשפ״ה #17 מנורה בדרום אמר: מה הבעיה? לחץ כדי להרחיב... להמיר את הקובץ. הצבעה בעד 0 הצבע נגד
מ מנורה בדרום משתמש רגיל פרסם מאמר הודעות 158 תודות 301 נקודות 96 י״ט בְּנִיסָן תשפ״ה #18 הספרן אמר: להמיר את הקובץ. לחץ כדי להרחיב... כלומר? מישהו אוחז שאסור להמיר קובץ מפני קדושת המועד הצבעה בעד 0 הצבע נגד
ב בנין אב משתמש רשום הודעות 38 תודות 82 נקודות 24 כ׳ בְּנִיסָן תשפ״ה #19 צל עובר אמר: 'עושה מעשה זמרי ומבקש שכר לחץ כדי להרחיב... הבנתי. צל עובר אמר: כפנחס לחץ כדי להרחיב... ? הצבעה בעד 0 הצבע נגד
צל עובר אמר: 'עושה מעשה זמרי ומבקש שכר לחץ כדי להרחיב... הבנתי. צל עובר אמר: כפנחס לחץ כדי להרחיב... ?