מ מנורה בדרום משתמש רגיל פרסם מאמר פותח האשכול הודעות 162 תודות 319 נקודות 96 ח׳ בְּנִיסָן תשפ״ה #1 כיצד יתכן שאדם אכל תפוח ומתחייב לברך עשרים ברכות
פִּתָרוֹן א א אוהב ספר ח׳ בְּנִיסָן תשפ״ה מנורה בדרום אמר: כיצד יתכן שאדם אכל תפוח ומתחייב לברך עשרים ברכות לחץ כדי להרחיב... שכח אתה חוננתנו ואכל תפוח לפני שהבדיל על הכוס, צריך להתפלל שוב (19 ברכות), וברכה אחרונה על התפוח
מנורה בדרום אמר: כיצד יתכן שאדם אכל תפוח ומתחייב לברך עשרים ברכות לחץ כדי להרחיב... שכח אתה חוננתנו ואכל תפוח לפני שהבדיל על הכוס, צריך להתפלל שוב (19 ברכות), וברכה אחרונה על התפוח
ה הרב מרודוש משתמש רגיל הודעות 191 תודות 379 נקודות 62 ח׳ בְּנִיסָן תשפ״ה #2 קשור להבדלה? הצבעה בעד 0 הצבע נגד
א אוהב ספר משתמש ותיק פרסם 15 מאמרים! הודעות 601 תודות 1,043 נקודות 312 ח׳ בְּנִיסָן תשפ״ה #3 מנורה בדרום אמר: כיצד יתכן שאדם אכל תפוח ומתחייב לברך עשרים ברכות לחץ כדי להרחיב... שכח אתה חוננתנו ואכל תפוח לפני שהבדיל על הכוס, צריך להתפלל שוב (19 ברכות), וברכה אחרונה על התפוח הצבעה בעד 3 הצבע נגד פִּתָרוֹן
מנורה בדרום אמר: כיצד יתכן שאדם אכל תפוח ומתחייב לברך עשרים ברכות לחץ כדי להרחיב... שכח אתה חוננתנו ואכל תפוח לפני שהבדיל על הכוס, צריך להתפלל שוב (19 ברכות), וברכה אחרונה על התפוח
י יהודה אזולאי משתמש רשום הודעות 36 תודות 62 נקודות 18 ח׳ בְּנִיסָן תשפ״ה #4 אם אכל המוציא מתחייב יותר ברכות בגלל ברכת המזון הצבעה בעד 0 הצבע נגד
מ מנורה בדרום משתמש רגיל פרסם מאמר פותח האשכול הודעות 162 תודות 319 נקודות 96 ט׳ בְּנִיסָן תשפ״ה #5 יהודה אזולאי אמר: אם אכל המוציא מתחייב יותר ברכות בגלל ברכת המזון לחץ כדי להרחיב... נכון ואם זה היה יום כיפור הוא גם מתחייב כרת. הצבעה בעד 0 הצבע נגד
יהודה אזולאי אמר: אם אכל המוציא מתחייב יותר ברכות בגלל ברכת המזון לחץ כדי להרחיב... נכון ואם זה היה יום כיפור הוא גם מתחייב כרת.
א אוהב ספר משתמש ותיק פרסם 15 מאמרים! הודעות 601 תודות 1,043 נקודות 312 ט׳ בְּנִיסָן תשפ״ה #6 מנורה בדרום אמר: נכון ואם זה היה יום כיפור הוא גם מתחייב כרת. לחץ כדי להרחיב... יום כיפור בזמננו אינו יכול לחול במוצאי שבת... הצבעה בעד 0 הצבע נגד
מנורה בדרום אמר: נכון ואם זה היה יום כיפור הוא גם מתחייב כרת. לחץ כדי להרחיב... יום כיפור בזמננו אינו יכול לחול במוצאי שבת...
י יהודה אזולאי משתמש רשום הודעות 36 תודות 62 נקודות 18 ט׳ בְּנִיסָן תשפ״ה #7 מנורה בדרום אמר: נכון ואם זה היה יום כיפור הוא גם מתחייב כרת. לחץ כדי להרחיב... מה הקשר כרת השאלה כאן היא על ברכות ואני הוספתי שיש אופציה ליותר ברכות הצבעה בעד 0 הצבע נגד
מנורה בדרום אמר: נכון ואם זה היה יום כיפור הוא גם מתחייב כרת. לחץ כדי להרחיב... מה הקשר כרת השאלה כאן היא על ברכות ואני הוספתי שיש אופציה ליותר ברכות
א אוהב ספר משתמש ותיק פרסם 15 מאמרים! הודעות 601 תודות 1,043 נקודות 312 ט׳ בְּנִיסָן תשפ״ה #8 יהודה אזולאי אמר: מה הקשר כרת השאלה כאן היא על ברכות ואני הוספתי שיש אופציה ליותר ברכות לחץ כדי להרחיב... הוא התכוון להגיד שזה לא משנה מה עוד, החידה היתה על מקרה כזה הצבעה בעד 0 הצבע נגד
יהודה אזולאי אמר: מה הקשר כרת השאלה כאן היא על ברכות ואני הוספתי שיש אופציה ליותר ברכות לחץ כדי להרחיב... הוא התכוון להגיד שזה לא משנה מה עוד, החידה היתה על מקרה כזה
י יהודה אזולאי משתמש רשום הודעות 36 תודות 62 נקודות 18 ט׳ בְּנִיסָן תשפ״ה #9 אוהב ספר אמר: הוא התכוון להגיד שזה לא משנה מה עוד, החידה היתה על מקרה כזה לחץ כדי להרחיב... יהודה אזולאי אמר: ואני הוספתי שיש אופציה ליותר ברכות לחץ כדי להרחיב... הצבעה בעד 0 הצבע נגד
אוהב ספר אמר: הוא התכוון להגיד שזה לא משנה מה עוד, החידה היתה על מקרה כזה לחץ כדי להרחיב... יהודה אזולאי אמר: ואני הוספתי שיש אופציה ליותר ברכות לחץ כדי להרחיב...