ל לב טוב משתמש מוביל פותח האשכול הודעות 1,095 תודות 3,013 נקודות 223 23 נובמבר 2025 #1 היכן מצאנו בתנ''ך ג' מילים זהות זו אחר זו ? [חוץ מקדוש קדוש קדוש שזה כמובן ידוע ומפורסם]
פִּתָרוֹן ה ה הצעיר שבחבורה 23 נובמבר 2025 עַוָּ֥ה עַוָּ֖ה עַוָּ֣ה אֲשִׂימֶ֑נָּה (יחזקאל כא לב) ויש גם בירמיה, איני זוכר כרגע
ה הצעיר שבחבורה בית המדרש/הלכה ומנהג חבר צוות מנהל תוכן מנהל פורום פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! הודעות 5,706 תודות 16,760 נקודות 655 23 נובמבר 2025 #2 עַוָּ֥ה עַוָּ֖ה עַוָּ֣ה אֲשִׂימֶ֑נָּה (יחזקאל כא לב) ויש גם בירמיה, איני זוכר כרגע הצבעה בעד 0 הצבע נגד פִּתָרוֹן
ל לב טוב משתמש מוביל פותח האשכול הודעות 1,095 תודות 3,013 נקודות 223 23 נובמבר 2025 #3 הצעיר שבחבורה אמר: עַוָּ֥ה עַוָּ֖ה עַוָּ֣ה אֲשִׂימֶ֑נָּה (יחזקאל כא לב) ויש גם בירמיה, איני זוכר כרגע לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אני לא ידעתי את הפסוק ביחזקאל אלא התכוונתי לפסוק בירמיה אבל בכל זאת אני מציין שאתה פתרת את הפיתרון כי מה זה משנה בכלל מה אני התכוונתי הלא סוף סוף ענית פיתרון נכון לחידה. והחידה לא צריכה להיות תלויה בכוונות השואל. הצבעה בעד 0 הצבע נגד
הצעיר שבחבורה אמר: עַוָּ֥ה עַוָּ֖ה עַוָּ֣ה אֲשִׂימֶ֑נָּה (יחזקאל כא לב) ויש גם בירמיה, איני זוכר כרגע לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אני לא ידעתי את הפסוק ביחזקאל אלא התכוונתי לפסוק בירמיה אבל בכל זאת אני מציין שאתה פתרת את הפיתרון כי מה זה משנה בכלל מה אני התכוונתי הלא סוף סוף ענית פיתרון נכון לחידה. והחידה לא צריכה להיות תלויה בכוונות השואל.
ד דוד בן ישי משתמש ותיק הודעות 946 תודות 4,267 נקודות 240 23 נובמבר 2025 #4 הצעיר שבחבורה אמר: ויש גם בירמיה, איני זוכר כרגע לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... ארץ ארץ ארץ [ירמיה כב כט הצבעה בעד 0 הצבע נגד
הצעיר שבחבורה אמר: ויש גם בירמיה, איני זוכר כרגע לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... ארץ ארץ ארץ [ירמיה כב כט
ל לב טוב משתמש מוביל פותח האשכול הודעות 1,095 תודות 3,013 נקודות 223 23 נובמבר 2025 #5 דוד בן ישי אמר: ארץ ארץ ארץ [ירמיה כב כט לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אכן לזה כוונתי בשאלתי הצבעה בעד 0 הצבע נגד
ד דוד בן ישי משתמש ותיק הודעות 946 תודות 4,267 נקודות 240 23 נובמבר 2025 #6 היכל ה' היכל ה' היכל ה' [ירמיהו ז' ד'] הצבעה בעד 0 הצבע נגד
ב בחקתיך אשתעשע משתמש ותיק הודעות 572 תודות 1,506 נקודות 142 24 נובמבר 2025 #7 דוד בן ישי אמר: היכל ה' היכל ה' היכל ה' [ירמיהו ז' ד'] לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אם גם בהפרש מילה אחד עסקינן, אז יש לא רק 3 אלא גם 4. לֹא תִּרְצָח לֹא תִּנְאָף לֹא תִּגְנֹב לֹא תַעֲנֶה - בפרשת יתרו (ובפ' ואתחנן יש 3: לֹא תִּֿרְצָח וְלֹא תִּֿנְאָף וְלֹא תִּֿגְנֹב וְלֹא תַעֲנֶה) הצבעה בעד 0 הצבע נגד
דוד בן ישי אמר: היכל ה' היכל ה' היכל ה' [ירמיהו ז' ד'] לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אם גם בהפרש מילה אחד עסקינן, אז יש לא רק 3 אלא גם 4. לֹא תִּרְצָח לֹא תִּנְאָף לֹא תִּגְנֹב לֹא תַעֲנֶה - בפרשת יתרו (ובפ' ואתחנן יש 3: לֹא תִּֿרְצָח וְלֹא תִּֿנְאָף וְלֹא תִּֿגְנֹב וְלֹא תַעֲנֶה)
ה הצעיר שבחבורה בית המדרש/הלכה ומנהג חבר צוות מנהל תוכן מנהל פורום פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! הודעות 5,706 תודות 16,760 נקודות 655 24 נובמבר 2025 #8 בחקתיך אשתעשע אמר: אם גם בהפרש מילה אחד עסקינן, אז יש לא רק 3 אלא גם 4. לֹא תִּרְצָח לֹא תִּנְאָף לֹא תִּגְנֹב לֹא תַעֲנֶה - בפרשת יתרו (ובפ' ואתחנן יש 3: לֹא תִּֿרְצָח וְלֹא תִּֿנְאָף וְלֹא תִּֿגְנֹב וְלֹא תַעֲנֶה) לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... המקרה שהובא לעיל שונה, בכך שהוא צמד מילים החוזרים על עצמם 3 פעמים ולא, מילה המופיעה בהפרש מילה אחת. הצבעה בעד 0 הצבע נגד
בחקתיך אשתעשע אמר: אם גם בהפרש מילה אחד עסקינן, אז יש לא רק 3 אלא גם 4. לֹא תִּרְצָח לֹא תִּנְאָף לֹא תִּגְנֹב לֹא תַעֲנֶה - בפרשת יתרו (ובפ' ואתחנן יש 3: לֹא תִּֿרְצָח וְלֹא תִּֿנְאָף וְלֹא תִּֿגְנֹב וְלֹא תַעֲנֶה) לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... המקרה שהובא לעיל שונה, בכך שהוא צמד מילים החוזרים על עצמם 3 פעמים ולא, מילה המופיעה בהפרש מילה אחת.
ב בחקתיך אשתעשע משתמש ותיק הודעות 572 תודות 1,506 נקודות 142 24 נובמבר 2025 #9 הצעיר שבחבורה אמר: מקרה שהובא לעיל שונה, בכך שהוא צמד מילים החוזרים על עצמם 3 פעמים לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אי משום הא אז זה לא עונה על השאלה שנשאלה: לב טוב אמר: היכן מצאנו בתנ''ך ג' מילים זהות זו אחר זו ? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... הצבעה בעד 0 הצבע נגד
הצעיר שבחבורה אמר: מקרה שהובא לעיל שונה, בכך שהוא צמד מילים החוזרים על עצמם 3 פעמים לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אי משום הא אז זה לא עונה על השאלה שנשאלה: לב טוב אמר: היכן מצאנו בתנ''ך ג' מילים זהות זו אחר זו ? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ...
ה הצעיר שבחבורה בית המדרש/הלכה ומנהג חבר צוות מנהל תוכן מנהל פורום פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! הודעות 5,706 תודות 16,760 נקודות 655 24 נובמבר 2025 #10 בחקתיך אשתעשע אמר: אי משום הא אז זה לא עונה על השאלה שנשאלה: לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... נכון, השאלה כבר נענתה, ישנם ג' פעמים ותו לא. בישעי' בירמי' וביחזקאל. והוא ציין מקרה דומה, שבו צמד מילים זהות חוזרים על עצמם ג"פ, ולא מילה אחת. הצבעה בעד 0 הצבע נגד
בחקתיך אשתעשע אמר: אי משום הא אז זה לא עונה על השאלה שנשאלה: לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... נכון, השאלה כבר נענתה, ישנם ג' פעמים ותו לא. בישעי' בירמי' וביחזקאל. והוא ציין מקרה דומה, שבו צמד מילים זהות חוזרים על עצמם ג"פ, ולא מילה אחת.
ב בחקתיך אשתעשע משתמש ותיק הודעות 572 תודות 1,506 נקודות 142 24 נובמבר 2025 #11 הצעיר שבחבורה אמר: והוא ציין מקרה דומה, שבו צמד מילים זהות חוזרים על עצמם ג"פ, ולא מילה אחת. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... ואני ציינתי מקרה שבו מילה אחת חוזרת על עצמו 4 פעמים בהפרש של מילה אחת ביניהם. הצבעה בעד 0 הצבע נגד
הצעיר שבחבורה אמר: והוא ציין מקרה דומה, שבו צמד מילים זהות חוזרים על עצמם ג"פ, ולא מילה אחת. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... ואני ציינתי מקרה שבו מילה אחת חוזרת על עצמו 4 פעמים בהפרש של מילה אחת ביניהם.