א אברך קלאסי משתמש רגיל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! הודעות 123 תודות 645 נקודות 271 5 אפריל 2026 #1 האם יש כתבים של שיעורי הגר''א אריאלי
י יאשע בער משתמש ותיק פרסם מאמר הודעות 723 תודות 2,002 נקודות 176 5 אפריל 2026 #2 כן. יש קונטרסים שנקראים חדוותא דשמעתתא, ויש קונטרסים שנקראים הרחבת התלמידים, שניהם קיימים באוצה"ח. מסתמא יש גם דברים פנימיים.
כן. יש קונטרסים שנקראים חדוותא דשמעתתא, ויש קונטרסים שנקראים הרחבת התלמידים, שניהם קיימים באוצה"ח. מסתמא יש גם דברים פנימיים.
מ מנורה בדרום משתמש ותיק פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! הודעות 471 תודות 1,637 נקודות 299 6 אפריל 2026 #3 אברך קלאסי אמר: האם יש כתבים של שיעורי הגר''א אריאלי לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... על מסכת מסויימת? יש לי מוקלד על ב"ב ובכת"י על מסכתות רבות שלי
אברך קלאסי אמר: האם יש כתבים של שיעורי הגר''א אריאלי לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... על מסכת מסויימת? יש לי מוקלד על ב"ב ובכת"י על מסכתות רבות שלי
נ נראה לפשוט משתמש ותיק פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים הודעות 783 תודות 2,232 נקודות 251 7 אפריל 2026 #4 מנורה בדרום אמר: יש לי מוקלד על ב"ב לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... תוכל להחכימנו בזה?
ק קלונימוס הכהן משתמש רשום הודעות 35 תודות 117 נקודות 36 12 אפריל 2026 #5 יאשע בער אמר: כן. יש קונטרסים שנקראים חדוותא דשמעתתא, ויש קונטרסים שנקראים הרחבת התלמידים, שניהם קיימים באוצה"ח. מסתמא יש גם דברים פנימיים. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... לא מצאתי.
יאשע בער אמר: כן. יש קונטרסים שנקראים חדוותא דשמעתתא, ויש קונטרסים שנקראים הרחבת התלמידים, שניהם קיימים באוצה"ח. מסתמא יש גם דברים פנימיים. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... לא מצאתי.
א אברך מישיבת מיר משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! הודעות 2,140 תודות 9,913 נקודות 535 12 אפריל 2026 #6 אברך קלאסי אמר: האם יש כתבים של שיעורי הגר''א אריאלי לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... יש לפנות לאחיינו בישיבת מיר הוא כתב כמה קונטרסים באישור הגר"א ואגב בישיבת מיר רק את כל השעורים מוקלטים ואפשר להשיגם לכל מאן דבעי בעברית וביידיש
אברך קלאסי אמר: האם יש כתבים של שיעורי הגר''א אריאלי לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... יש לפנות לאחיינו בישיבת מיר הוא כתב כמה קונטרסים באישור הגר"א ואגב בישיבת מיר רק את כל השעורים מוקלטים ואפשר להשיגם לכל מאן דבעי בעברית וביידיש
י יאשע בער משתמש ותיק פרסם מאמר הודעות 723 תודות 2,002 נקודות 176 13 אפריל 2026 #7 אברך מישיבת מיר אמר: ואגב בישיבת מיר רק את כל השעורים מוקלטים ואפשר להשיגם לכל מאן דבעי בעברית וביידיש לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... יש גם בקול הלשון.
אברך מישיבת מיר אמר: ואגב בישיבת מיר רק את כל השעורים מוקלטים ואפשר להשיגם לכל מאן דבעי בעברית וביידיש לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... יש גם בקול הלשון.
י יאשע בער משתמש ותיק פרסם מאמר הודעות 723 תודות 2,002 נקודות 176 13 אפריל 2026 #8 קלונימוס הכהן אמר: לא מצאתי. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אוצר החכמה tablet.otzar.org