הפורש מכם באהבה | האוצר שלנו | פורום אוצר התורה הפורש מכם באהבה | האוצר שלנו | פורום אוצר התורה

דבר היושר

משתמש ותיק
gemgemgemgem
פרסם מאמר
פרסם 5 מאמרים
תודות
975
נקודות
176
לחברי ורבני הפורום היקרים והאהובים.

אחרי תקופה ארוכה של כתיבה, למידה ודיונים מעמיקים יחד אתכם בפורום, הגיע הזמן שבו אני פורש ממנו, בנסיבות שונות בחיים האישיים דורשות כרגע את כל כולי, ועל כן אני נאלץ לקחת הפסקה מהעיסוק בפורום.

אני רוצה להודות לכל אחד ואחד מכם, זכיתי כאן ללמוד רבות, להחכים, ולקיים שיח תורני אמיתי וכנה שנעשה מתוך כבוד הדדי ואהבת תורה.

ימים יגידו מתי אוכל לשוב, ואני תפילה שבעזרת ה' אשוב בקרוב, עד אז, אני מאחל לכולם המשך ימים של נחת, שפע, וגאולה.

בברכה.

אחרי תקופה ארוכה של כתיבה, למידה ודיונים מעמיקים יחד אתכם בפורום, הגיע הזמן שבו אני פורש ממנו, בנסיבות שונות בחיים האישיים דורשות כרגע את כל כולי, ועל כן אני נאלץ לקחת הפסקה מהעיסוק בפורום.

אני רוצה להודות לכל אחד ואחד מכם, זכיתי כאן ללמוד רבות, להחכים, ולקיים שיח תורני אמיתי וכנה שנעשה מתוך כבוד הדדי ואהבת תורה.

ימים יגידו מתי אוכל לשוב, ואני תפילה שבעזרת ה' אשוב בקרוב, עד אז, אני מאחל לכולם המשך ימים של נחת, שפע, וגאולה.

בברכה.
אבל יחיד עשי לך, כאו"א מרבני הפורום אשר זכה לגלות את אור עומק דברי התוה"ק!!!
אכן יחסר לכולנו רבות @דבר היושר הנשמע ברמה,
מי יתן ולא תהא פרידה זאת לזמן מרובה בעז"ה...

הרב @דבר היושר עדיין ממשיך בעז"ה להרבות חילים בתורה, ואין לתורה על מה להתאבל כ"כ.
צדקו דברי הרב הצעיר שליט"א, ולכך הנוסח הוא -
אבל יחיד עשי לך, כאו"א מרבני הפורום אשר זכה לגלות את אור עומק דברי התוה"ק!!!
דאה"נ שהתורה לא מתאבלת [ואולי אף ההיפך] אך אנן בעינן לאיתאבולי טובא..

בברכה.
דרך צלחה בכל מעשה ידיך ומחכים לשובך במרץ בדרכי יושר מהירים

הודעות מומלצות

רבי אברהם מנחם מנדל הלוי שטינברג (א' באדר תר"ז...

משתמשים שצופים באשכול הזה

חזור
חלק עליון