ח חיים ארוכים משתמש ותיק פרסם מאמר הודעות 234 תודות 483 נקודות 96 5 אוגוסט (8) 2025 #1 יש לי חשבון מים נפוח מאוד, ואני לא מצליח להבין מהחשבונית אם זה מהצריכה המשותפת או מהדירה שלי, אשמח לעזרה, וכן מי מכיר בעל מקצוע בתחום בבני ברק תודה... קבצים מצורפים צילום מסך 2025-08-05 131432.png 909.5 KB · צפיות: 15
יש לי חשבון מים נפוח מאוד, ואני לא מצליח להבין מהחשבונית אם זה מהצריכה המשותפת או מהדירה שלי, אשמח לעזרה, וכן מי מכיר בעל מקצוע בתחום בבני ברק תודה...
ה הצעיר שבחבורה בית המדרש/הלכה ומנהג חבר צוות מנהל תוכן מנהל פורום פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים הודעות 3,685 תודות 8,686 נקודות 447 5 אוגוסט (8) 2025 #2 כפי הנראה מתוך החשבונית העלייה העיקרית היא במד הראשי (יותר מ300) ובמד המשוייך (פרטי) קרוב ל50
ע עוזי ומגני משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים הודעות 1,171 תודות 2,844 נקודות 330 5 אוגוסט (8) 2025 #3 חיים ארוכים אמר: יש לי חשבון מים נפוח מאוד, ואני לא מצליח להבין מהחשבונית אם זה מהצריכה המשותפת או מהדירה שלי, אשמח לעזרה, וכן מי מכיר בעל מקצוע בתחום בבני ברק תודה... לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... ממעשה שהיה אצלי קבלנו חשבון מנופח ובסוף התגלה נזילה סמויה באסלה נוזל מים ישר לשרותים לא רואים את זה ולא שומעים רק כשמנחים שם יד שמים לב
חיים ארוכים אמר: יש לי חשבון מים נפוח מאוד, ואני לא מצליח להבין מהחשבונית אם זה מהצריכה המשותפת או מהדירה שלי, אשמח לעזרה, וכן מי מכיר בעל מקצוע בתחום בבני ברק תודה... לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... ממעשה שהיה אצלי קבלנו חשבון מנופח ובסוף התגלה נזילה סמויה באסלה נוזל מים ישר לשרותים לא רואים את זה ולא שומעים רק כשמנחים שם יד שמים לב
ח חיים ארוכים משתמש ותיק פרסם מאמר פותח האשכול הודעות 234 תודות 483 נקודות 96 5 אוגוסט (8) 2025 #4 הצעיר שבחבורה אמר: כפי הנראה מתוך החשבונית העלייה העיקרית היא במד הראשי (יותר מ300) ובמד המשוייך (פרטי) קרוב ל50 לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אך הראשי שמתחלק בין 9 שכנים זה יוצא קצת יותר מ30 לאחד, ועדיין 50 ל3 נפשות זה הרבה לא???
הצעיר שבחבורה אמר: כפי הנראה מתוך החשבונית העלייה העיקרית היא במד הראשי (יותר מ300) ובמד המשוייך (פרטי) קרוב ל50 לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אך הראשי שמתחלק בין 9 שכנים זה יוצא קצת יותר מ30 לאחד, ועדיין 50 ל3 נפשות זה הרבה לא???
ה הצעיר שבחבורה בית המדרש/הלכה ומנהג חבר צוות מנהל תוכן מנהל פורום פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים הודעות 3,685 תודות 8,686 נקודות 447 5 אוגוסט (8) 2025 #5 חיים ארוכים אמר: אך הראשי שמתחלק בין 9 שכנים זה יוצא קצת יותר מ30 לאחד, ועדיין 50 ל3 נפשות זה הרבה לא??? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... נדמה לי שביחס למד הראשי, שכפי שנר' לי אינו כולל את הצריכה הפרטית, 30 לאחד זה שימוש מופרז
חיים ארוכים אמר: אך הראשי שמתחלק בין 9 שכנים זה יוצא קצת יותר מ30 לאחד, ועדיין 50 ל3 נפשות זה הרבה לא??? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... נדמה לי שביחס למד הראשי, שכפי שנר' לי אינו כולל את הצריכה הפרטית, 30 לאחד זה שימוש מופרז
ז זעירא דמן חבריא משתמש רשום הודעות 41 תודות 137 נקודות 30 6 אוגוסט (8) 2025 #6 עוזי ומגני אמר: ממעשה שהיה אצלי קבלנו חשבון מנופח ובסוף התגלה נזילה סמויה באסלה נוזל מים ישר לשרותים לא רואים את זה ולא שומעים רק כשמנחים שם יד שמים לב לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... קרה אצלי לפני שבוע שלחתי מייל למי ברק על כך ותוך יום הודיעו לי שאני יזוכה ע"כ בחשבון הבא
עוזי ומגני אמר: ממעשה שהיה אצלי קבלנו חשבון מנופח ובסוף התגלה נזילה סמויה באסלה נוזל מים ישר לשרותים לא רואים את זה ולא שומעים רק כשמנחים שם יד שמים לב לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... קרה אצלי לפני שבוע שלחתי מייל למי ברק על כך ותוך יום הודיעו לי שאני יזוכה ע"כ בחשבון הבא