ח חד מבתראי משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פותח האשכול הודעות 1,625 תודות 6,549 נקודות 333 29 נובמבר 2025 #1 התמונה היא אחד מחכמינו במקרה מסויים שתיאר בעצמו, המקרה מובא בחז"ל.
פִּתָרוֹן ה ה הצעיר שבחבורה 29 נובמבר 2025 כסבור הייתי דהיינו רבי טרפון, אני הייתי בא בדרך, והטתי לקרות, כדברי בית שמאי, וסיכנתי בעצמי מפני הליסטים. אולם השמש הזורחת מונעת מהתמונה להתפרש כך
כסבור הייתי דהיינו רבי טרפון, אני הייתי בא בדרך, והטתי לקרות, כדברי בית שמאי, וסיכנתי בעצמי מפני הליסטים. אולם השמש הזורחת מונעת מהתמונה להתפרש כך
ה הצעיר שבחבורה בית המדרש/הלכה ומנהג חבר צוות מנהל תוכן מנהל פורום פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! הודעות 5,661 תודות 15,726 נקודות 655 29 נובמבר 2025 #2 כסבור הייתי דהיינו רבי טרפון, אני הייתי בא בדרך, והטתי לקרות, כדברי בית שמאי, וסיכנתי בעצמי מפני הליסטים. אולם השמש הזורחת מונעת מהתמונה להתפרש כך הצבעה בעד 0 הצבע נגד פִּתָרוֹן
כסבור הייתי דהיינו רבי טרפון, אני הייתי בא בדרך, והטתי לקרות, כדברי בית שמאי, וסיכנתי בעצמי מפני הליסטים. אולם השמש הזורחת מונעת מהתמונה להתפרש כך
ח חד מבתראי משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פותח האשכול הודעות 1,625 תודות 6,549 נקודות 333 29 נובמבר 2025 #3 הצעיר שבחבורה אמר: כסבור הייתי דהיינו רבי טרפון, אולם השמש הזורחת מונעת מהתמונה להתפרש כך לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אופס... צודק לחלוטין. תענה את התשובה המלאה ואסמנה כפיתרון. הצבעה בעד 0 הצבע נגד
הצעיר שבחבורה אמר: כסבור הייתי דהיינו רבי טרפון, אולם השמש הזורחת מונעת מהתמונה להתפרש כך לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אופס... צודק לחלוטין. תענה את התשובה המלאה ואסמנה כפיתרון.