ח חסידישער כולל יונגערמאן משתמש רגיל הודעות 145 תודות 587 נקודות 76 6 נובמבר 2025 #1 בשבוע האחרון נטפרי התחילו לחסום תמונות בחיפוש, גם באתרים שפותחים. נתקלתם בזה גם? זו תקלה זמנית או מדיניות חדשה?
בשבוע האחרון נטפרי התחילו לחסום תמונות בחיפוש, גם באתרים שפותחים. נתקלתם בזה גם? זו תקלה זמנית או מדיניות חדשה?
ח חסידישער כולל יונגערמאן משתמש רגיל פותח האשכול הודעות 145 תודות 587 נקודות 76 11 נובמבר 2025 #3 חכימא אמר: תמיד בדקו תמונות אחת אחת. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אני מדבר לדוגמא על תמונות באתר חדשות שפתוח בנטפרי בלי סינון ובדיקת תמונות אבל כשמחפשים בתמונות גוגל זה חסום משהו שנתקלתי רק לאחרונה
חכימא אמר: תמיד בדקו תמונות אחת אחת. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אני מדבר לדוגמא על תמונות באתר חדשות שפתוח בנטפרי בלי סינון ובדיקת תמונות אבל כשמחפשים בתמונות גוגל זה חסום משהו שנתקלתי רק לאחרונה
ע עוזי ומגני משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! הודעות 2,427 פוסט השבוע 1 תודות 8,497 נקודות 525 11 נובמבר 2025 #4 חסידישער כולל יונגערמאן אמר: אני מדבר לדוגמא על תמונות באתר חדשות שפתוח בנטפרי בלי סינון ובדיקת תמונות אבל כשמחפשים בתמונות גוגל זה חסום משהו שנתקלתי רק לאחרונה לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... תמיד זה היה כך גם כשהיית מנסה בווידאו וגם שהיית מנסה בחדשות רק האתר עצמו בתוח כל מה שהוא דרך קישור אחר חסום כמו כל אתר אחר
חסידישער כולל יונגערמאן אמר: אני מדבר לדוגמא על תמונות באתר חדשות שפתוח בנטפרי בלי סינון ובדיקת תמונות אבל כשמחפשים בתמונות גוגל זה חסום משהו שנתקלתי רק לאחרונה לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... תמיד זה היה כך גם כשהיית מנסה בווידאו וגם שהיית מנסה בחדשות רק האתר עצמו בתוח כל מה שהוא דרך קישור אחר חסום כמו כל אתר אחר