• דִּרְשׁוּ ה׳ בְּהִמָּצְאוֹ
    עשרת ימי תשובה
    פורום אוצר התורה

שמעון דוד

משתמש חדש
gem
תודות
42
נקודות
5
עזרה: יש לי שני קבצי וורד, עם שינויים, אני רוצה לשלב שני הקבצים ביחד ולראות השינויים, וללחוץ על מקש האם כן רוצה את השינוי או לא מהקובץ השני.
אני יודע שיש בוורד התוכנה מעקב אחרי שינויים אבל לא יודע איך עובדים עם זה, אם יש אחד שיכול לרשום לי איך זה עובד בדיוק זה מאוד יעזור לי.
תודה

נערך לאחרונה על ידי מנחה:
עזרה: יש לי שני קבצי וורד, עם שינויים, אני רוצה לשלב שני הקבצים ביחד ולראות השינויים, וללחוץ על מקש האם כן רוצה את השינוי או לא מהקובץ השני.
אני יודע שיש בוורד התוכנה מעקב אחרי שינויים אבל לא יודע איך עובדים עם זה, אם יש אחד שיכול לרשום לי איך זה עובד בדיוק זה מאוד יעזור לי.
תודה

שלום רב,

בוורד יש כלי מצוין בדיוק למטרה הזו שנקרא "השוואה" (Compare) או "שילוב" (Combine). מכיוון שיש לך שני קבצים נפרדים ואתה רוצה לעבור על השינויים אחד-אחד ולאשר אותם, הנה המדריך המפורט איך עושים זאת:

### שלב 1: פתיחת כלי השילוב
1. פתח את תוכנת הוורד (אין צורך לפתוח קובץ ספציפי, אפשר דף ריק).
2. בתפריט העליון, לחץ על הכרטיסייה סקירה (Review).
3. לחץ על הכפתור השוואה (Compare).
4. בתפריט שנפתח, בחר באפשרות שילוב (Combine). (אפשרות זו עדיפה על "השוואה" כשמדובר בשתי גרסאות של אותו מסמך שאתה רוצה לאחד).

### שלב 2: בחירת הקבצים
ייפתח חלון קטן עם שני צדדים:
1. מסמך מקורי (Original document): לחץ על סמל התיקייה ובחר את הקובץ הראשון (הבסיסי).
2. מסמך מעובד (Revised document): לחץ על סמל התיקייה ובחר את הקובץ השני (זה עם השינויים).
3. לחץ על אישור (OK).

### שלב 3: עבודה עם השינויים (מעקב אחר שינויים)
כעת ייפתח מסמך חדש שמציג את כל ההבדלים בין הקבצים.
  • במרכז תראה את המסמך המאוחד.
  • בצד (בדרך כלל ימין או שמאל) תראה רשימה של השינויים.
  • טקסט שנוסף יופיע עם קו תחתון, וטקסט שנמחק יופיע עם קו חוצה.

איך מאשרים או דוחים שינוי?
כאן מגיע החלק שביקשת – לעבור על כל שינוי ולהחליט:
1. וודא שאתה נמצא בלשונית סקירה (Review).
2. השתמש בכפתורים הקודם (Previous) ו-הבא (Next) כדי לעבור בין השינויים השונים.
3. עבור כל שינוי שהתוכנה מסמנת לך:
* אם אתה רוצה את השינוי (למשל, לקבל את המילה החדשה שנוספה): לחץ על הכפתור הגדול קבל (Accept).
* אם אתה לא רוצה את השינוי (למשל, להשאיר את המצב המקורי): לחץ על הכפתור דחה (Reject).

### שלב 4: סיום ושמירה
לאחר שעברת על כל השינויים וסיימת לאשר או לדחות את כולם, המסמך ייראה נקי (בלי צבעים וקווים).
עכשיו פשוט בצע "שמירה בשם" לקובץ החדש שיצרת.

---

טיפ קטן:
אם אתה לא רואה את כל החלונות (המקור והשינויים), לחץ שוב על כפתור "השוואה" במסך הראשי, ובחר ב-"הצג מסמכי מקור" -> "הצג את שניהם".

בהצלחה! אם משהו לא ברור, אשמח להסביר שוב.

מקור: AI אוצר

חברים מקוונים לאחרונה

משתמשים שצופים באשכול הזה

חזור
חלק עליון