ה הרב העניו משתמש חדש פותח האשכול הודעות 27 תודות 65 נקודות 16 18 אוקטובר 2025 #1 מהם שתי המקומות בש"ס בבלי שנכתב בהם שם משפחה שהוא שם משפחתו של רב אשכנזי מפורסם שנפטר במאה האחרונה? בדגש שהמקום שייכתב בגמרא יהיה לגבי שם משפחה של מישהו ולא שם פרטי כגון אביי.
מהם שתי המקומות בש"ס בבלי שנכתב בהם שם משפחה שהוא שם משפחתו של רב אשכנזי מפורסם שנפטר במאה האחרונה? בדגש שהמקום שייכתב בגמרא יהיה לגבי שם משפחה של מישהו ולא שם פרטי כגון אביי.
פִּתָרוֹן ש ש שיל"ת 18 אוקטובר 2025 הרב אלישיב (בר אלישיב) אך איני יודע אי חשיב שם משפחה או שם פרטי. איני זוכר היכן אולי בבא בתרא אולי בכתובות אולי בשניהם לא.
הרב אלישיב (בר אלישיב) אך איני יודע אי חשיב שם משפחה או שם פרטי. איני זוכר היכן אולי בבא בתרא אולי בכתובות אולי בשניהם לא.
ש שיל"ת משתמש ותיק הודעות 397 תודות 1,256 נקודות 125 18 אוקטובר 2025 #2 הרב אלישיב (בר אלישיב) אך איני יודע אי חשיב שם משפחה או שם פרטי. איני זוכר היכן אולי בבא בתרא אולי בכתובות אולי בשניהם לא. נערך לאחרונה: 18 אוקטובר 2025 הצבעה בעד 0 הצבע נגד פִּתָרוֹן
הרב אלישיב (בר אלישיב) אך איני יודע אי חשיב שם משפחה או שם פרטי. איני זוכר היכן אולי בבא בתרא אולי בכתובות אולי בשניהם לא.
ה הרב העניו משתמש חדש פותח האשכול הודעות 27 תודות 65 נקודות 16 18 אוקטובר 2025 #3 שילת אמר: הרב אלישיב (בר אלישיב) איני זוכר היכן אולי בבא בתרא אולי בכתובות אולי בשניהם לא לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אכן! מדויק! בכתובות נ"ד א' ובבא בתרא כ"ט א'. הצבעה בעד 0 הצבע נגד
שילת אמר: הרב אלישיב (בר אלישיב) איני זוכר היכן אולי בבא בתרא אולי בכתובות אולי בשניהם לא לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אכן! מדויק! בכתובות נ"ד א' ובבא בתרא כ"ט א'.
א אברך קלאסי משתמש רגיל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! הודעות 132 תודות 681 נקודות 281 21 אוקטובר 2025 #4 נראה לי שגם בסופ''ק דגיטין בסוגיא דמעמד שלושתן הצבעה בעד 0 הצבע נגד
ה הרב העניו משתמש חדש פותח האשכול הודעות 27 תודות 65 נקודות 16 21 אוקטובר 2025 #5 אברך קלאסי אמר: נראה לי שגם בסופ''ק דגיטין בסוגיא דמעמד שלושתן לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... יפה! אבל אני מצאתי את השתיים האחרים. יישר כח על התשובה! הצבעה בעד 0 הצבע נגד
אברך קלאסי אמר: נראה לי שגם בסופ''ק דגיטין בסוגיא דמעמד שלושתן לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... יפה! אבל אני מצאתי את השתיים האחרים. יישר כח על התשובה!