ד ד. ח. משתמש רגיל פותח האשכול הודעות 161 תודות 699 נקודות 85 24 פברואר 2026 #1 אני עובד בשדה עם עוד עשרה, וכשתבדקו תמצאו שיש מישהו ששינה את הרביעי לארבע, מי אני?
פִּתָרוֹן א א אחד יחיד 24 פברואר 2026 אריסי. ד. ח. אמר: אני עובד בשדה לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אריס. ד. ח. אמר: עם עוד עשרה לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... בתוספת האות י' = אריסי. ד. ח. אמר: וכשתבדקו תמצאו שיש מישהו ששינה את הרביעי לארבע לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... ארידי - שינה את האות הרביעית לד'.
אריסי. ד. ח. אמר: אני עובד בשדה לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אריס. ד. ח. אמר: עם עוד עשרה לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... בתוספת האות י' = אריסי. ד. ח. אמר: וכשתבדקו תמצאו שיש מישהו ששינה את הרביעי לארבע לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... ארידי - שינה את האות הרביעית לד'.
א אחד יחיד משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! פרסם 30 מאמרים! הודעות 9,579 תודות 17,460 נקודות 1,280 24 פברואר 2026 #2 אריסי. ד. ח. אמר: אני עובד בשדה לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אריס. ד. ח. אמר: עם עוד עשרה לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... בתוספת האות י' = אריסי. ד. ח. אמר: וכשתבדקו תמצאו שיש מישהו ששינה את הרביעי לארבע לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... ארידי - שינה את האות הרביעית לד'. הצבעה בעד 0 הצבע נגד פִּתָרוֹן
אריסי. ד. ח. אמר: אני עובד בשדה לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אריס. ד. ח. אמר: עם עוד עשרה לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... בתוספת האות י' = אריסי. ד. ח. אמר: וכשתבדקו תמצאו שיש מישהו ששינה את הרביעי לארבע לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... ארידי - שינה את האות הרביעית לד'.