ההצלחה הכי גדולה של הפורום - לדעתי כמובן | האוצר שלנו ההצלחה הכי גדולה של הפורום - לדעתי כמובן | האוצר שלנו

אחד יחיד

משתמש מוביל
gemgemgemgemgem
פרסם מאמר
פרסם 5 מאמרים
פרסם 15 מאמרים!
פרסם 30 מאמרים!
תודות
7,366
נקודות
662
לענ"ד ההצלחה הכי גדולה של הפורום דנן הוא שמעט מאד אשכולות מגיעים למצב שצריך לנעול אותם.
כאחד שמכיר פורומים אחרים, המספר של האשכולות שננעלים כאן הוא אפסי ביחס למצב שם.
והקרדיט מגיע לשתי הצדדים.
גם למשתמשים שמנהלים ויכוח באופן ראוי ומכובד, גם אם הוא נוגע להם בציפור הנפש.
ובעיקר למנהלים החשובים שיודעים איך לכוון בצורה עדינה ומחושבת ומדויקת את השיח כך שלא יתדרדר, מוחקים הודעות שעלולות לדרדר את האשכול לרמה נמוכה, ועוד ועוד.
תשואות חן חן!

אני רוצה להביע את הערכתי העמוקה למנהלי פורום אוצר התורה, אשר יוצרים אווירה יוצאת דופן של פתיחות, כבוד הדדי וסובלנות.

בניגוד לפורומים אחרים שאני כותב בהם, אני מוצא כאן מרחב שבו כל חבר יכול לבטא את דעותיו בצורה חופשית, ללא חשש מפני ביקורת נוקבת או תגובות לא נעימות. המנהלים כאן מצטיינים ביכולתם לנהל דיונים בצורה עניינית ומכבדת, תוך שמירה על גבולות הדיון והקפדה על כללי הפורום.

אני מעריך במיוחד את הגישה הנעימה והסבלנית של המנהלים. הם תמיד זמינים לעזור ולענות על שאלות, גם אם הן חוזרות על עצמן. הם מקדישים זמן ומאמץ כולל בפרטי כדי להסביר את הכללים והנהלים בצורה ברורה וידידותית, ומעודדים את חברי הפורום לפנות אליהם בכל בעיה או שאלה.

אני שמח לראות שהמנהלים לא מהססים לתקן טעויות או למחוק הודעות כפולות, אך הם עושים זאת תמיד בצורה עדינה ומתחשבת, תוך מתן הסבר מפורט ומנומק. הם לא מחפשים להעניש או להשתיק, אלא להדריך ולעזור לחברי הפורום להשתפר ולתרום בצורה הטובה ביותר.

אני מאמין שהאווירה הנעימה והחיובית בפורום אוצר התורה היא תוצאה ישירה של עבודתם המסורה והמקצועית של המנהלים. הם יוצרים כאן מרחב שבו כל אחד יכול להרגיש בנוח לבטא את דעותיו, לחלוק את הידע שלו וללמוד מחבריו.

בואו נעזור להם לשמור על הפורום שלנו כמקום נעים, מועיל ומהנה לכולם. יחד, נוכל להפוך את הפורום הזה למקום עוד יותר טוב!

אני רוצה להביע את הערכתי העמוקה למנהלי פורום אוצר התורה, אשר יוצרים אווירה יוצאת דופן של פתיחות, כבוד הדדי וסובלנות.

בניגוד לפורומים אחרים שאני כותב בהם, אני מוצא כאן מרחב שבו כל חבר יכול לבטא את דעותיו בצורה חופשית, ללא חשש מפני ביקורת נוקבת או תגובות לא נעימות. המנהלים כאן מצטיינים ביכולתם לנהל דיונים בצורה עניינית ומכבדת, תוך שמירה על גבולות הדיון והקפדה על כללי הפורום.

אני מעריך במיוחד את הגישה הנעימה והסבלנית של המנהלים. הם תמיד זמינים לעזור ולענות על שאלות, גם אם הן חוזרות על עצמן. הם מקדישים זמן ומאמץ כולל בפרטי כדי להסביר את הכללים והנהלים בצורה ברורה וידידותית, ומעודדים את חברי הפורום לפנות אליהם בכל בעיה או שאלה.

אני שמח לראות שהמנהלים לא מהססים לתקן טעויות או למחוק הודעות כפולות, אך הם עושים זאת תמיד בצורה עדינה ומתחשבת, תוך מתן הסבר מפורט ומנומק. הם לא מחפשים להעניש או להשתיק, אלא להדריך ולעזור לחברי הפורום להשתפר ולתרום בצורה הטובה ביותר.

אני מאמין שהאווירה הנעימה והחיובית בפורום אוצר התורה היא תוצאה ישירה של עבודתם המסורה והמקצועית של המנהלים. הם יוצרים כאן מרחב שבו כל אחד יכול להרגיש בנוח לבטא את דעותיו, לחלוק את הידע שלו וללמוד מחבריו.

בואו נעזור להם לשמור על הפורום שלנו כמקום נעים, מועיל ומהנה לכולם. יחד, נוכל להפוך את הפורום הזה למקום עוד יותר טוב!
חותם על כל מילה!

מאוד מרגש לראות הנהלה שמקשיבה לביקורת. כן, מקשיבה, מגיבה, משתנה, פועלת, משתדרגת.
לא רק נותנת לדבר - אלא גם שומעת.
ולא רק שומעת - עושה.
וזה, רבותי, באמת נדיר.
ועל כך, כל מילה מיותרת, רק לומר יישר כוח.

פחות מרגש - לו יצויר - לראות הנהלה שמקשיבה לביקורת.
כן, רק מקשיבה. לא מגיבה. לא משתנה. לא פועלת. התלונות? אותן תלונות. היחס? אותו יחס.
והתגובה? שתיקה נעימה.

ואולי בעצם ככה זה אמור להיות? אולי זו השיטה הנכונה?

היי, למה אני שומע צקצוקים? תקתוקי מקלדת רעשניים ...?
ניקים שכבר מצטיידים באבנים להוציא אותי לבית הסקילה?
רגע, חברים, תניחו את הסלעים בצד...
כי לא באתי לטעון שזה טוב. רק אומר שזה עקבי. ועקביות, כידוע, היא מעלה.
נדיר למצוא מקום שבו אתה יכול להתלונן שוב ושוב ולקבל התעלמות עקבית באיכות כל כך גבוהה. עקביות זה ערך. גם אם הוא חוזר על עצמו...

שוב צקצוקים? למה?
לפחות נותנים לפרוק. הבמה פתוחה! מיקרופון לכולם! זה כבר משהו להתהדר בו, לא?

אה...
כי זה מזכיר לכם את אותו אחד שפושט טלפיו ואומר, ראו שכשר אני?
כי זה כמו הקפלניסטים שצווחים בקול ניחר ד-מ-ו-ק-ר-ט-י-ה!!! ובקולות אחרים משתיקים את מרבית האזרחים מלהביע עמדה?
כי זה כמו ערוצי התבהלה שמצטרפים אליהם בקריאות "דמוקרטיה!" ואז סוגרים את המיקרופונים למי שלא מתואם עם התסריט?
כי זה כמו פוטין שקוטל את אזרחיו בשקט - בפנים מחויכות ומוחצנות?
כי זה כמו 'הפראבדה' של פוטין שמתהדר באובייקטיביות - כל עוד מיישרים קו עם הדעה שלו אחת לאחת?
כי זה כמו בנימין נ. שכל נאום שלו נפתח 'במאמצים הכבירים לשחרר את החטופים רק זה החמאס שלא מתפשר- על הכחדתו שלו...'?
כי זה כמו מי שכפוף לכספי הנ"ל, שמצהיר לעיני כל 'רק הדברות עם החרדים בלי כפיה', ובמחשכים עוצר להם תקציבים?
כי זה כמו אותו פוליטקאי חרדי 'שאם לא הגדולים, שכמעט בעטו אותו מהבית לשרת את הציבור - הוא היה נשאר בכולל? (ובהמשך ראש ישיבה...)
כי זה כמו ח"מ בנברקי שמצטלם לפני הבחירות עם קוטל יתושים כדי להוכיח שהשינוי - הדברת החולדות - כבר התחיל?
כי זה כמו ועדה בנברקית שמקימה ועדת משנה לבדיקת ועדה שלא עשתה כלום?
כי זה כמו פוליטיקאי חרדי שחוזר על קיאו תוך כדי דיבור-התנצלות על פליטת פה מליל אמש?
כי זה כמו מבקר עירייה בנברקי שמעמיד תיבת תלונות בכניסה, עם שלט "נא לא לפתוח"? (מה יש לאובססיבי הזה מבני ברק?...)
כי זה כמו מערכת שירות לקוחות בעיריית בני ברק שמציעה 'שביעות רצון מובטחת' - כל עוד אתה 'לא באמת לא מרוצה'...?
כי זה כמו שמישהו מבקש ממך סליחה כל ערב, כדי לתת לך את הסטירה הבאה במצפון נקי?
כי זה כמו אותו בחור שפתח 'חברת אוטובוסים' כדי להצדיק את פלייליסט השירים שנושרים מלשונו? (לא קשור לכאן. סתם בשביל הקטע..)
כי זה כמו ניק שמתלונן על בזבוז זמן שהפורום גורם לו - בהודעה שטרח עליה שלוש שעות ברציפות? (הדימוי לא נכון...)
כי זה כמו ניק שמפרסם בסוף תגובה משתלחת שמבעירה את הדיון - "נ.ב כואב לי לראות את השיח המתלהם באשכול"...
כי זה כמו תיאטרון שמדליק את כל הפנסים כדי שלא ישימו לב שאין שחקנים על הבמה?
כי בסוף, אם ההצגה כבר נכתבה מראש, מה הטעם להיות מריונטה על במה ריקה, כשברור לכולם שאין במאי אחראי מאחורי הקלעים?

אוקיי. שכנעתם. שומע, מקבל.
לא את הפורום. אותי.

מוזמנים לשלוח בפרטי. להעיר, להאיר, אפילו לנסות לנהל שיח רציני.
מבטיח להקשיב. באמת.

כי מה אכפת לי?
העיקר שכולם ידעו. אני מקשיב. אני מכיל. אני פתוח לביקורת.
ומאחורי הקלעים? נו נו… עדיף שלא תדעו.

חברים מקוונים לאחרונה

הודעות מומלצות

משתמשים שצופים באשכול הזה

חזור
חלק עליון
למעלה