געגועים תנ"ך ופרשת שבוע - אוצר החידות חבר צוות מנהל תוכן מנהל פורום פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! פרסם 30 מאמרים! פותח האשכול הודעות 2,659 תודות 6,943 נקודות 640 18 מרץ 2025 #1 מי התבטא: "הייתי חובטו בקרקע", ועל מה?
נ נפקא מינא משתמש ותיק הודעות 483 תודות 1,649 נקודות 115 18 מרץ 2025 #2 געגועים אמר: מי התבטא: "הייתי חובטו בקרקע", ועל מה? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... המן. על נגיעת נכרי ביין הצבעה בעד 0 הצבע נגד
געגועים אמר: מי התבטא: "הייתי חובטו בקרקע", ועל מה? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... המן. על נגיעת נכרי ביין
געגועים תנ"ך ופרשת שבוע - אוצר החידות חבר צוות מנהל תוכן מנהל פורום פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! פרסם 30 מאמרים! פותח האשכול הודעות 2,659 תודות 6,943 נקודות 640 18 מרץ 2025 #3 נפקא מינא אמר: המן. על נגיעת נכרי ביין לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אמנם החידה היא על עניינא דיומא - פסח אבל מעניין למה כוונתך? הצבעה בעד 0 הצבע נגד
נפקא מינא אמר: המן. על נגיעת נכרי ביין לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אמנם החידה היא על עניינא דיומא - פסח אבל מעניין למה כוונתך?
נ נפקא מינא משתמש ותיק הודעות 483 תודות 1,649 נקודות 115 18 מרץ 2025 #4 געגועים אמר: אמנם החידה היא על עניינא דיומא - פסח אבל מעניין למה כוונתך? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... מגילה יג: ולמלך אין שוה להניחם דאכלו ושתו ומבזו ליה למלכות ואפילו נופל זבוב בכוסו של אחד מהן זורקו ושותהו ואם אדוני המלך נוגע בכוסו של אחד מהן חובטו בקרקע ואינו שותהו הצבעה בעד 0 הצבע נגד
געגועים אמר: אמנם החידה היא על עניינא דיומא - פסח אבל מעניין למה כוונתך? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... מגילה יג: ולמלך אין שוה להניחם דאכלו ושתו ומבזו ליה למלכות ואפילו נופל זבוב בכוסו של אחד מהן זורקו ושותהו ואם אדוני המלך נוגע בכוסו של אחד מהן חובטו בקרקע ואינו שותהו
נ נר לרגלי משתמש רשום הודעות 86 תודות 296 נקודות 52 18 מרץ 2025 #5 הראב"ד על שיטת הרמב"ם שצולים את הפסח בלי לנקר את הגיד וחלבו. הצבעה בעד 0 הצבע נגד פִּתָרוֹן
כ כהן קרב משתמש רגיל הודעות 162 תודות 604 נקודות 82 18 מרץ 2025 #6 השגת הראב"ד הלכו' קרבן פסח י יא על אופן צליית הפסח להרמב"ם ואם אזכה ואוכל פסח ויביא לפני כזה הייתי חובטו בקרקע לפניו לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... הצבעה בעד 0 הצבע נגד
השגת הראב"ד הלכו' קרבן פסח י יא על אופן צליית הפסח להרמב"ם ואם אזכה ואוכל פסח ויביא לפני כזה הייתי חובטו בקרקע לפניו לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ...
געגועים תנ"ך ופרשת שבוע - אוצר החידות חבר צוות מנהל תוכן מנהל פורום פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! פרסם 30 מאמרים! פותח האשכול הודעות 2,659 תודות 6,943 נקודות 640 18 מרץ 2025 #7 נר לרגלי אמר: הראב"ד על שיטת הרמב"ם שצולים את הפסח בלי לנקר את הגיד וחלבו. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... איה מקום כבודו? הצבעה בעד 0 הצבע נגד
נר לרגלי אמר: הראב"ד על שיטת הרמב"ם שצולים את הפסח בלי לנקר את הגיד וחלבו. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... איה מקום כבודו?
כ כהן קרב משתמש רגיל הודעות 162 תודות 604 נקודות 82 18 מרץ 2025 #8 געגועים אמר: איה מקום כבודו? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... כהן קרב אמר: השגת הראב"ד הלכו' קרבן פסח י יא על אופן צליית הפסח להרמב"ם לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... הצבעה בעד 0 הצבע נגד
געגועים אמר: איה מקום כבודו? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... כהן קרב אמר: השגת הראב"ד הלכו' קרבן פסח י יא על אופן צליית הפסח להרמב"ם לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ...
נ נר לרגלי משתמש רשום הודעות 86 תודות 296 נקודות 52 18 מרץ 2025 #9 געגועים אמר: איה מקום כבודו? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... ק"פ י יא הצבעה בעד 0 הצבע נגד
נ נפקא מינא משתמש ותיק הודעות 483 תודות 1,649 נקודות 115 18 מרץ 2025 #10 געגועים אמר: איה מקום כבודו? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... כהן קרב אמר: השגת הראב"ד הלכו' קרבן פסח י יא לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... הצבעה בעד 0 הצבע נגד
געגועים אמר: איה מקום כבודו? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... כהן קרב אמר: השגת הראב"ד הלכו' קרבן פסח י יא לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ...