י יואל שילה משתמש ותיק פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! הודעות 729 תודות 3,049 נקודות 376 26 אוגוסט (8) 2025 #41 המשגיח ר' דב יפה נמצא בעשרות שיחות בקול הלשון
מ מאן דהו משתמש מוביל פותח האשכול הודעות 1,798 פוסט השבוע 1 תודות 6,687 נקודות 244 26 אוגוסט (8) 2025 #42 אבא ביתך אמר: הסטייפלר בברכת הנרות בחנוכה. הצג קובץ מצורף הסטייפלר בברכת נר חנוכה.mp3 לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... יואל שילה אמר: ר' אליה לאפיין באמירת תהילים בישיבת כנסת חזקיהו הצג קובץ מצורף תהילים_בהיכל_הצריף.mp3 לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... תודה ענקית! לא דמיינתי שאזכה אי פעם לשמוע את קולותיהם של שרפי מעלה. מהיכן השגתם את זה? יש לכם עוד הקלטות?
אבא ביתך אמר: הסטייפלר בברכת הנרות בחנוכה. הצג קובץ מצורף הסטייפלר בברכת נר חנוכה.mp3 לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... יואל שילה אמר: ר' אליה לאפיין באמירת תהילים בישיבת כנסת חזקיהו הצג קובץ מצורף תהילים_בהיכל_הצריף.mp3 לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... תודה ענקית! לא דמיינתי שאזכה אי פעם לשמוע את קולותיהם של שרפי מעלה. מהיכן השגתם את זה? יש לכם עוד הקלטות?
י יואל שילה משתמש ותיק פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! הודעות 729 תודות 3,049 נקודות 376 26 אוגוסט (8) 2025 #43 אינני זוכר, ככל הזכור לי שלחו זאת ברכסים לבני הקהילה דוגמא מוחשית להיגוי השונה לחולם
א אבא ביתך משתמש ותיק פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! הודעות 794 תודות 2,660 נקודות 351 26 אוגוסט (8) 2025 #44 מרן הגאון רבי משה פיינשטיין זללה"ה בדרשה ציבורית. (שמע מהסרטון של הרב יארמיש עם הרבה גדו"י.) הצג קובץ מצורף הגרמ''ש - יארמיש.mp3
מרן הגאון רבי משה פיינשטיין זללה"ה בדרשה ציבורית. (שמע מהסרטון של הרב יארמיש עם הרבה גדו"י.) הצג קובץ מצורף הגרמ''ש - יארמיש.mp3
א אבא ביתך משתמש ותיק פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! הודעות 794 תודות 2,660 נקודות 351 26 אוגוסט (8) 2025 #45 לרבי שמואל רוזובסקי זצ"ל מאות שיעורים מוקלטים בקול הלשון. (מצורף קטע של 5 דקות מתוך שיעור.) הצג קובץ מצורף חורף תשלט 18 בענין פלגינן ואאמער רשע בעדות סוטה ועדות אשה, מסכת יבמות - הרב שמואל רוזובסקי זצל...mp3
לרבי שמואל רוזובסקי זצ"ל מאות שיעורים מוקלטים בקול הלשון. (מצורף קטע של 5 דקות מתוך שיעור.) הצג קובץ מצורף חורף תשלט 18 בענין פלגינן ואאמער רשע בעדות סוטה ועדות אשה, מסכת יבמות - הרב שמואל רוזובסקי זצל...mp3
א אבא ביתך משתמש ותיק פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! הודעות 794 תודות 2,660 נקודות 351 26 אוגוסט (8) 2025 #46 לרבי שלמה זלמן אויערבך יותר ממאה שיעורים מוקלטים בקול הלשון. (מצורף קטע מתוך שיעור.) הצג קובץ מצורף מסכת ביצה, דף כג, עמוד א, ספר תלמוד בבלי - הרב שלמה זלמן אוירבך זצל - 37419281.mp3
לרבי שלמה זלמן אויערבך יותר ממאה שיעורים מוקלטים בקול הלשון. (מצורף קטע מתוך שיעור.) הצג קובץ מצורף מסכת ביצה, דף כג, עמוד א, ספר תלמוד בבלי - הרב שלמה זלמן אוירבך זצל - 37419281.mp3
א אבא ביתך משתמש ותיק פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! הודעות 794 תודות 2,660 נקודות 351 26 אוגוסט (8) 2025 #47 אדמו"ר הישועות משה מויז'ניץ (מקול הלשון) הצג קובץ מצורף שיחות של האדמור בעל הישועות משה -לג בעומר תשמג ספירת העומר תשס ושיחה במ בעומר תנשא, לג בעומר -...mp3
אדמו"ר הישועות משה מויז'ניץ (מקול הלשון) הצג קובץ מצורף שיחות של האדמור בעל הישועות משה -לג בעומר תשמג ספירת העומר תשס ושיחה במ בעומר תנשא, לג בעומר -...mp3
א אבא ביתך משתמש ותיק פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! הודעות 794 תודות 2,660 נקודות 351 26 אוגוסט (8) 2025 #48 אדמו"ר התורת מרדכי מויזשניץ מאנסי אצל אביו אדמו"ר האמר"ח (שכמדומה שהו הקול השני הנשמע). הצג קובץ מצורף אדמור זצל ממאנסי בשירת קה רבון באופרוף של ר' ישראל ממאנסי אצל האמר''ח.mp3
אדמו"ר התורת מרדכי מויזשניץ מאנסי אצל אביו אדמו"ר האמר"ח (שכמדומה שהו הקול השני הנשמע). הצג קובץ מצורף אדמור זצל ממאנסי בשירת קה רבון באופרוף של ר' ישראל ממאנסי אצל האמר''ח.mp3
א אבא ביתך משתמש ותיק פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! הודעות 794 תודות 2,660 נקודות 351 26 אוגוסט (8) 2025 #49 לרבי יוסף שלמה כהנמן זצ"ל הרב מפוניבז', למעלה ממאה שיעורים מוקלטים בקול הלשון. הצג קובץ מצורף הרב מפונוביז-הרב יוסף שלמה כהנמן זצל-תורה-מקדש ישראל על ידי התורה - הרב מפונוביז - הרב יוסף של...mp3
לרבי יוסף שלמה כהנמן זצ"ל הרב מפוניבז', למעלה ממאה שיעורים מוקלטים בקול הלשון. הצג קובץ מצורף הרב מפונוביז-הרב יוסף שלמה כהנמן זצל-תורה-מקדש ישראל על ידי התורה - הרב מפונוביז - הרב יוסף של...mp3
ש שמעון הגלילי משתמש ותיק פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים הודעות 461 תודות 1,709 נקודות 214 12 אוקטובר 2025 #50 דרשת חיזוק והתעוררות קודם ובאמצע הושענות מהרה"ק בעל 'אמונת אברהם' מפיטסבורג הושענא רבה תשל"ח פורום אוצר התורה - בית מדרש לכל מקצועות התורה. forum-otzar-hatorah.co.il
דרשת חיזוק והתעוררות קודם ובאמצע הושענות מהרה"ק בעל 'אמונת אברהם' מפיטסבורג הושענא רבה תשל"ח פורום אוצר התורה - בית מדרש לכל מקצועות התורה. forum-otzar-hatorah.co.il
ה התורה משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! פרסם 30 מאמרים! הודעות 4,717 תודות 17,133 נקודות 895 12 אוקטובר 2025 #51 מאן דהו אמר: הרה"צ רבי אריה לוין זצ"ל בשיחת חיזוק הצג קובץ מצורף הרב אריה לוין בשיחת חיזוק.mp3 לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אין לי מילים להודות, זה הסבא קדישא שלי, יש למישהו עוד אי אלו הקלטות ממרן הגה"צ רבי אריה לוין זיע"א
מאן דהו אמר: הרה"צ רבי אריה לוין זצ"ל בשיחת חיזוק הצג קובץ מצורף הרב אריה לוין בשיחת חיזוק.mp3 לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אין לי מילים להודות, זה הסבא קדישא שלי, יש למישהו עוד אי אלו הקלטות ממרן הגה"צ רבי אריה לוין זיע"א
נ נובהרדוקר משתמש ותיק הודעות 265 תודות 1,130 נקודות 101 15 אוקטובר 2025 #52 שירי רבותינו - ניגוני רבי משה שמואל שפירא זצ"ל | פורום שירה ארשת שפתינו הנה ימים באים כי בשמחה תצאון forum-otzar-hatorah.co.il
שירי רבותינו - ניגוני רבי משה שמואל שפירא זצ"ל | פורום שירה ארשת שפתינו הנה ימים באים כי בשמחה תצאון forum-otzar-hatorah.co.il
מ מאן דהו משתמש מוביל פותח האשכול הודעות 1,798 פוסט השבוע 1 תודות 6,687 נקודות 244 17 אוקטובר 2025 #53 התורה אמר: אין לי מילים להודות, זה הסבא קדישא שלי, יש למישהו עוד אי אלו הקלטות ממרן הגה"צ רבי אריה לוין זיע"א לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... זה מה שמצאתי והעליתי אולי הרב @אבא ביתך יכול לסייע לך (הוא העלה לאשכול הקלטות נדירות ביותר)
התורה אמר: אין לי מילים להודות, זה הסבא קדישא שלי, יש למישהו עוד אי אלו הקלטות ממרן הגה"צ רבי אריה לוין זיע"א לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... זה מה שמצאתי והעליתי אולי הרב @אבא ביתך יכול לסייע לך (הוא העלה לאשכול הקלטות נדירות ביותר)
מ מאן דהו משתמש מוביל פותח האשכול הודעות 1,798 פוסט השבוע 1 תודות 6,687 נקודות 244 17 אוקטובר 2025 #54 נובהרדוקר אמר: שירי רבותינו - ניגוני רבי משה שמואל שפירא זצ"ל | פורום שירה ארשת שפתינו הנה ימים באים כי בשמחה תצאון forum-otzar-hatorah.co.il לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... באחת ההודעות העליתי הקלטה של הרמ"ש אבל תודה על שאר ההקלטות
נובהרדוקר אמר: שירי רבותינו - ניגוני רבי משה שמואל שפירא זצ"ל | פורום שירה ארשת שפתינו הנה ימים באים כי בשמחה תצאון forum-otzar-hatorah.co.il לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... באחת ההודעות העליתי הקלטה של הרמ"ש אבל תודה על שאר ההקלטות
ה ה' הוא האלוקים משתמש חדש הודעות 1 תודות 2 נקודות 2 21 אוקטובר 2025 #55 מאן דהו אמר: האמרי חיים והבית ישראל יש כמה הסרטות בלי לשמוע את קולם. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אני כמעט בטוח שיש הקלטה של הבית ישראל אצל הרבי האמרי חיים בשנתו האחרונה. כמו"כ יש בוודאות כו"כ הקלטות של הבית ישראל, וכן כו"כ סרטים קצרים שכוללים שמע.
מאן דהו אמר: האמרי חיים והבית ישראל יש כמה הסרטות בלי לשמוע את קולם. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אני כמעט בטוח שיש הקלטה של הבית ישראל אצל הרבי האמרי חיים בשנתו האחרונה. כמו"כ יש בוודאות כו"כ הקלטות של הבית ישראל, וכן כו"כ סרטים קצרים שכוללים שמע.
ז זאב אהרוני משתמש רשום הודעות 49 תודות 161 נקודות 40 8 פברואר 2026 #56 אחד התלמידים אמר: גדל יתום מגיל צעיר. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... נ"ל שהיה מרוסיה אוקראינה ולא מפולין וכך ההגיה שם נערך לאחרונה: 8 פברואר 2026
אחד התלמידים אמר: גדל יתום מגיל צעיר. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... נ"ל שהיה מרוסיה אוקראינה ולא מפולין וכך ההגיה שם