ה הלל קול משתמש חדש הודעות 17 תודות 83 נקודות 13 31 ינואר 2025 #1 כל עץ את עליו משיר העלה נופל, זיכרון לא משאיר עוד תקופה הוא יחזור להיות עשיר רוח הסתיו מתנגנת כשיר התחדשות, זאת המילה האופפת כל דבר כהילה וזאת, אם תרצו, העילה שהשלכת עוטפת את העץ בצילה נערך לאחרונה: 31 ינואר 2025
כל עץ את עליו משיר העלה נופל, זיכרון לא משאיר עוד תקופה הוא יחזור להיות עשיר רוח הסתיו מתנגנת כשיר התחדשות, זאת המילה האופפת כל דבר כהילה וזאת, אם תרצו, העילה שהשלכת עוטפת את העץ בצילה
א אוריאל משתמש רשום הודעות 33 תודות 119 נקודות 30 12 מרץ 2025 #2 הלל קול אמר: כהילה לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... בהילה.
ה הלל קול משתמש חדש פותח האשכול הודעות 17 תודות 83 נקודות 13 30 מרץ 2025 #3 אוריאל אמר: בהילה. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... זאת גם אפשרות. אך אני בחרתי להתבטאות שההתחדשות אופפת כמו הילה שאופפת את הדברים, כי היה נראה לי קצת מוזר שהתחדשות, שהיא לא משהו קיים וממשי, תהפוך להילה. ולכן- כהילה.
אוריאל אמר: בהילה. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... זאת גם אפשרות. אך אני בחרתי להתבטאות שההתחדשות אופפת כמו הילה שאופפת את הדברים, כי היה נראה לי קצת מוזר שהתחדשות, שהיא לא משהו קיים וממשי, תהפוך להילה. ולכן- כהילה.