ה הערב נא משתמש רשום הודעות 54 תודות 113 נקודות 18 7 ספטמבר (9) 2026 #1 אני מעוניין ללוות בקבוק יין מחברי האם מועיל שיש לי בבית כוס ובה שני טיפות יין, בתור ההיתר של יש לו בסאה בסאה
אני מעוניין ללוות בקבוק יין מחברי האם מועיל שיש לי בבית כוס ובה שני טיפות יין, בתור ההיתר של יש לו בסאה בסאה
ה הצעיר שבחבורה בית המדרש/הלכה ומנהג חבר צוות מנהל תוכן מנהל פורום פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! הודעות 5,706 תודות 16,757 נקודות 655 9 ספטמבר (9) 2026 #3 הערב נא אמר: אני מעוניין ללוות בקבוק יין מחברי האם מועיל שיש לי בבית כוס ובה שני טיפות יין, בתור ההיתר של יש לו בסאה בסאה לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... הרי מבואר שמועיל שיש לו מעט מאותו המין, ולמה שלא יועילו שני טיפות? אלא אם כן כוונתך לדון שאי אפשר להוציאם מן הכוס, ואינם חשובים כלום?
הערב נא אמר: אני מעוניין ללוות בקבוק יין מחברי האם מועיל שיש לי בבית כוס ובה שני טיפות יין, בתור ההיתר של יש לו בסאה בסאה לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... הרי מבואר שמועיל שיש לו מעט מאותו המין, ולמה שלא יועילו שני טיפות? אלא אם כן כוונתך לדון שאי אפשר להוציאם מן הכוס, ואינם חשובים כלום?
ה הערב נא משתמש רשום פותח האשכול הודעות 54 תודות 113 נקודות 18 15 ספטמבר (9) 2026 #4 בדיוק אי אפשר להחזיר על הלוואת בקבוק יין שני חצאיי ינות פתוחים
י יהודי פנימי משתמש רשום הודעות 57 תודות 148 נקודות 40 15 ספטמבר (9) 2026 #5 בעשותי שימוש אצל הגר"פ וינד גם שמעתי שאי אפשר להחשיב את זה כיש לו משום שא"א להחזיר את זה. ורק בפיצוחים למשל שנמכר לפי משקל ולא בקופסאות שייך להחשיב כיש לו
בעשותי שימוש אצל הגר"פ וינד גם שמעתי שאי אפשר להחשיב את זה כיש לו משום שא"א להחזיר את זה. ורק בפיצוחים למשל שנמכר לפי משקל ולא בקופסאות שייך להחשיב כיש לו