ח חד מבתראי משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פותח האשכול הודעות 1,625 תודות 6,765 נקודות 333 28 נובמבר 2025 #1 תמונה זו רומזת למשפט/מאורע/משל המוזכר בחז"ל. לתשומת לב: בתמונה אמור להיות חמור, ומשום מה בא סוס... נערך לאחרונה: 28 נובמבר 2025
ח חד מבתראי משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פותח האשכול הודעות 1,625 תודות 6,765 נקודות 333 29 נובמבר 2025 #2 תמונה עם חמור, למעוניינים בתמונה המדויקת. ואגב, הנה התמונות האחרות ש'החסרת בינה' הביאה: נערך לאחרונה: 29 נובמבר 2025 הצבעה בעד 0 הצבע נגד
נ נדיב לב משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! פרסם 30 מאמרים! הודעות 3,407 פוסט השבוע 3 תודות 16,076 נקודות 695 29 נובמבר 2025 #3 חד מבתראי אמר: תמונה עם חמור, למעוניינים בתמונה המדויקת. ואגב, הנה התמונות האחרות ש'החסרת בינה' הביאה: לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... חמירא סכנתא מאיסורא...:) הצבעה בעד 0 הצבע נגד
חד מבתראי אמר: תמונה עם חמור, למעוניינים בתמונה המדויקת. ואגב, הנה התמונות האחרות ש'החסרת בינה' הביאה: לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... חמירא סכנתא מאיסורא...:)
ח חד מבתראי משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פותח האשכול הודעות 1,625 תודות 6,765 נקודות 333 29 נובמבר 2025 #4 נדיב לב אמר: חמירא סכנתא מאיסורא...:) לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... לא ממש.... גמרא מפורשת, תמהני על חברי הפורום. הצבעה בעד 0 הצבע נגד
נדיב לב אמר: חמירא סכנתא מאיסורא...:) לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... לא ממש.... גמרא מפורשת, תמהני על חברי הפורום.
ה הצעיר שבחבורה בית המדרש/הלכה ומנהג חבר צוות מנהל תוכן מנהל פורום פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! הודעות 5,661 תודות 15,897 נקודות 655 29 נובמבר 2025 #5 נזכרתי בקישואים, אולם איני יודע מה עניין החמור הצבעה בעד 0 הצבע נגד
ח חד מבתראי משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פותח האשכול הודעות 1,625 תודות 6,765 נקודות 333 29 נובמבר 2025 #6 הצעיר שבחבורה אמר: נזכרתי בקישואים, אולם איני יודע מה עניין החמור לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... שמי שאוכלם קשה לו כחרבות? גם כן לא. גמרא מפורשת לתמונה מפורשת. לא רמזים וכדו'. זה בינה מלאכותית כך שאני יוצר בדיוק (.... בעצם לא ממש, עכ"פ בערך) את מה שכתוב. הצבעה בעד 0 הצבע נגד
הצעיר שבחבורה אמר: נזכרתי בקישואים, אולם איני יודע מה עניין החמור לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... שמי שאוכלם קשה לו כחרבות? גם כן לא. גמרא מפורשת לתמונה מפורשת. לא רמזים וכדו'. זה בינה מלאכותית כך שאני יוצר בדיוק (.... בעצם לא ממש, עכ"פ בערך) את מה שכתוב.
ל לב טוב משתמש מוביל הודעות 1,095 תודות 2,893 נקודות 223 29 נובמבר 2025 #7 חד מבתראי אמר: תמונה זו רומזת למשפט/מאורע/משל המוזכר בחז"ל. לתשומת לב: בתמונה אמור להיות חמור, ומשום מה בא סוס... לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אם זה היה שור הייתי אומר נפל תורא חדד לסכינא הצבעה בעד 0 הצבע נגד
חד מבתראי אמר: תמונה זו רומזת למשפט/מאורע/משל המוזכר בחז"ל. לתשומת לב: בתמונה אמור להיות חמור, ומשום מה בא סוס... לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אם זה היה שור הייתי אומר נפל תורא חדד לסכינא
ל לב טוב משתמש מוביל הודעות 1,095 תודות 2,893 נקודות 223 29 נובמבר 2025 #8 הלכה חד מבתראי אמר: תמונה זו רומזת למשפט/מאורע/משל המוזכר בחז"ל. לתשומת לב: בתמונה אמור להיות חמור, ומשום מה בא סוס... לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... הלכה חמורך טרפון הצבעה בעד 0 הצבע נגד
הלכה חד מבתראי אמר: תמונה זו רומזת למשפט/מאורע/משל המוזכר בחז"ל. לתשומת לב: בתמונה אמור להיות חמור, ומשום מה בא סוס... לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... הלכה חמורך טרפון
ח חד מבתראי משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פותח האשכול הודעות 1,625 תודות 6,765 נקודות 333 29 נובמבר 2025 #9 לב טוב אמר: אם זה היה שור הייתי אומר נפל תורא חדד לסכינא לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... לב טוב אמר: הלכה הלכה חמורך טרפון לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... חד מבתראי אמר: גמרא מפורשת לתמונה מפורשת. לא רמזים וכדו'. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... הצבעה בעד 0 הצבע נגד
לב טוב אמר: אם זה היה שור הייתי אומר נפל תורא חדד לסכינא לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... לב טוב אמר: הלכה הלכה חמורך טרפון לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... חד מבתראי אמר: גמרא מפורשת לתמונה מפורשת. לא רמזים וכדו'. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ...
נ נדיב לב משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! פרסם 30 מאמרים! הודעות 3,407 פוסט השבוע 3 תודות 16,076 נקודות 695 29 נובמבר 2025 #10 לב טוב אמר: אם זה היה שור הייתי אומר נפל תורא חדד לסכינא לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אילו הייתי רוטשילד... הצבעה בעד 0 הצבע נגד
לב טוב אמר: אם זה היה שור הייתי אומר נפל תורא חדד לסכינא לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אילו הייתי רוטשילד...
ל לב טוב משתמש מוביל הודעות 1,095 תודות 2,893 נקודות 223 29 נובמבר 2025 #11 נדיב לב אמר: אילו הייתי רוטשילד... לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... כל פטפטיא בישין חוץ מפטפוטי דאורייתא גם אמרתי לעצמי דילמא הרב @חד מבתראי החליף שור בחמור הצבעה בעד 0 הצבע נגד
נדיב לב אמר: אילו הייתי רוטשילד... לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... כל פטפטיא בישין חוץ מפטפוטי דאורייתא גם אמרתי לעצמי דילמא הרב @חד מבתראי החליף שור בחמור
ת תענוג משתמש ותיק פרסם מאמר הודעות 322 תודות 714 נקודות 116 30 נובמבר 2025 #12 כל הדרכים כו' והוא ירושלמי פ"ד ה"ד ובבבלי זה רק ברש"י שבת לב ע"א ד"ה כעין גשר הצבעה בעד 0 הצבע נגד
ל לב טוב משתמש מוביל הודעות 1,095 תודות 2,893 נקודות 223 30 נובמבר 2025 #13 תענוג אמר: כל הדרכים כו' והוא ירושלמי פ"ד ה"ד ובבבלי זה רק ברש"י שבת לב ע"א ד"ה כעין גשר לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... מה זה קשור לחמור ? הצבעה בעד 0 הצבע נגד
תענוג אמר: כל הדרכים כו' והוא ירושלמי פ"ד ה"ד ובבבלי זה רק ברש"י שבת לב ע"א ד"ה כעין גשר לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... מה זה קשור לחמור ?
ת תענוג משתמש ותיק פרסם מאמר הודעות 322 תודות 714 נקודות 116 30 נובמבר 2025 #14 סתם רכיבה בדרך בחמור היה רוכב על החמור ויחבוש את חמורו בדעבד סוס הצבעה בעד 0 הצבע נגד
ל לב טוב משתמש מוביל הודעות 1,095 תודות 2,893 נקודות 223 30 נובמבר 2025 #15 תענוג אמר: סתם רכיבה בדרך בחמור היה רוכב על החמור ויחבוש את חמורו בדעבד סוס לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... חד מבתראי אמר: גמרא מפורשת לתמונה מפורשת. לא רמזים וכדו'. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... ויש לעיין אם זה מפורש או רמז. הצבעה בעד 0 הצבע נגד
תענוג אמר: סתם רכיבה בדרך בחמור היה רוכב על החמור ויחבוש את חמורו בדעבד סוס לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... חד מבתראי אמר: גמרא מפורשת לתמונה מפורשת. לא רמזים וכדו'. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... ויש לעיין אם זה מפורש או רמז.
ת תענוג משתמש ותיק פרסם מאמר הודעות 322 תודות 714 נקודות 116 30 נובמבר 2025 #16 אם צריך דוקה חמור יש ב"ק קי"ז ע"ב ההוא גברא דאקדים ואסיק חמרא למברא קמי דסליקו אינשי במברא בעי לאטבועי אתא ההוא גברא מלח ליה לחמרא דההוא גברא ושדייה לנהרא וטבע אתא לקמיה דרבה פטריה אמר ליה אביי והא מציל עצמו בממון חבירו הוא א"ל האי מעיקרא רודף הוה הצבעה בעד 0 הצבע נגד
אם צריך דוקה חמור יש ב"ק קי"ז ע"ב ההוא גברא דאקדים ואסיק חמרא למברא קמי דסליקו אינשי במברא בעי לאטבועי אתא ההוא גברא מלח ליה לחמרא דההוא גברא ושדייה לנהרא וטבע אתא לקמיה דרבה פטריה אמר ליה אביי והא מציל עצמו בממון חבירו הוא א"ל האי מעיקרא רודף הוה
ל לב טוב משתמש מוביל הודעות 1,095 תודות 2,893 נקודות 223 30 נובמבר 2025 #17 ואת חמור ואת שכם הכו לפי חרב ?! הצבעה בעד 0 הצבע נגד
ו ונחנו מה משתמש חדש הודעות 27 תודות 78 נקודות 19 30 נובמבר 2025 #18 אולי קשור למחלוקת בסנהדרין האם סייף חמור או חנק חמור........ הצבעה בעד 0 הצבע נגד
ח חד מבתראי משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פותח האשכול הודעות 1,625 תודות 6,765 נקודות 333 30 נובמבר 2025 #19 רבותי, גמרא מפורשת. מי שיודע את הגמרא - לא יסתפק לרגע אם זה זה. אני קצת תמה על חברי הפורום, ואולי זה כ"כ קשה שעלי להביא רמז? הצבעה בעד 0 הצבע נגד
רבותי, גמרא מפורשת. מי שיודע את הגמרא - לא יסתפק לרגע אם זה זה. אני קצת תמה על חברי הפורום, ואולי זה כ"כ קשה שעלי להביא רמז?
ח חיים ש משתמש ותיק פרסם מאמר הודעות 717 תודות 1,812 נקודות 162 30 נובמבר 2025 #20 מישרא דסכינא במאי קטלי לה? בקרנא דחמרא. הצבעה בעד 0 הצבע נגד פִּתָרוֹן