ד ד. ח. משתמש רגיל פותח האשכול הודעות 161 תודות 699 נקודות 85 8 מרץ 2026 #1 אני סימן בהגדה, אבל אם תשנו את הניקוד תגלו את אחד מכנפות הארץ. מי אני?
פִּתָרוֹן א א איש תם יושב אהלים 8 מרץ 2026 ד. ח. אמר: אני סימן בהגדה, אבל אם תשנו את הניקוד תגלו את אחד מכנפות הארץ. מי אני? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... צפון
ד. ח. אמר: אני סימן בהגדה, אבל אם תשנו את הניקוד תגלו את אחד מכנפות הארץ. מי אני? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... צפון
א איש תם יושב אהלים משתמש רשום הודעות 39 תודות 161 נקודות 43 8 מרץ 2026 #2 ד. ח. אמר: אני סימן בהגדה, אבל אם תשנו את הניקוד תגלו את אחד מכנפות הארץ. מי אני? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... צפון הצבעה בעד 0 הצבע נגד פִּתָרוֹן
ד. ח. אמר: אני סימן בהגדה, אבל אם תשנו את הניקוד תגלו את אחד מכנפות הארץ. מי אני? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... צפון
א אברך מעמיק משתמש ותיק פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים הודעות 663 תודות 3,286 נקודות 317 8 מרץ 2026 #3 אם סימנים הכוונה גם לקדש ורחץ וכו' אז לכאורה הכוונה לצפון [צפון ברך, וצד צפון בחולם] הצבעה בעד 0 הצבע נגד
א אחד יחיד משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! פרסם 30 מאמרים! הודעות 9,579 תודות 17,455 נקודות 1,280 8 מרץ 2026 #4 צפון. הצבעה בעד 0 הצבע נגד
ד ד. ח. משתמש רגיל פותח האשכול הודעות 161 תודות 699 נקודות 85 8 מרץ 2026 #5 איש תם יושב אהלים אמר: צפון לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אברך מעמיק אמר: אם סימנים הכוונה גם לקדש ורחץ וכו' אז לכאורה הכוונה לצפון [צפון ברך, וצד צפון בחולם] לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אחד יחיד אמר: צפון. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... נכון. לא ידעתי מה לסמן, אז סימנתי את @איש תם יושב אהלים שענה ראשון. ייש"כ לכולכם. הצבעה בעד 0 הצבע נגד
איש תם יושב אהלים אמר: צפון לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אברך מעמיק אמר: אם סימנים הכוונה גם לקדש ורחץ וכו' אז לכאורה הכוונה לצפון [צפון ברך, וצד צפון בחולם] לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אחד יחיד אמר: צפון. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... נכון. לא ידעתי מה לסמן, אז סימנתי את @איש תם יושב אהלים שענה ראשון. ייש"כ לכולכם.