א ארנפלד משתמש רשום הודעות 49 תודות 154 נקודות 40 12 אפריל 2026 #1 רציתי לשאול על קונטרס שרוצים עליו את התשלום גם אם עבר הזמן של הגליון ונמצא בגניזה האם יש לזה תוקף הלכתי
רציתי לשאול על קונטרס שרוצים עליו את התשלום גם אם עבר הזמן של הגליון ונמצא בגניזה האם יש לזה תוקף הלכתי
פ פנחס ע משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! הודעות 1,855 תודות 9,071 נקודות 513 13 אפריל 2026 #2 מ"ש ממציל מפי הארי?
ד דוד בן ישי משתמש ותיק הודעות 946 תודות 4,261 נקודות 240 13 אפריל 2026 #3 יש בזה ב' שאלות, א. אף קודם שעבר הזמן, אם רואה זאת בגניזה וכדו' [מצוי מאוד]. ב. לאחר הזמן, שבסתמא אין ע"ז תביעה.
יש בזה ב' שאלות, א. אף קודם שעבר הזמן, אם רואה זאת בגניזה וכדו' [מצוי מאוד]. ב. לאחר הזמן, שבסתמא אין ע"ז תביעה.
א ארנפלד משתמש רשום פותח האשכול הודעות 49 תודות 154 נקודות 40 13 אפריל 2026 #4 אני מדבר על קובץ עיון הפרשה שאומרים שגם לאחר הזמן זה אמור לחזור אליהם שבפועל אני רואה את זה בכל מיני מקומות
אני מדבר על קובץ עיון הפרשה שאומרים שגם לאחר הזמן זה אמור לחזור אליהם שבפועל אני רואה את זה בכל מיני מקומות
ה הצעיר שבחבורה בית המדרש/הלכה ומנהג חבר צוות מנהל תוכן מנהל פורום פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! הודעות 5,706 תודות 16,757 נקודות 655 15 אפריל 2026 #5 ארנפלד אמר: אני מדבר על קובץ עיון הפרשה שאומרים שגם לאחר הזמן זה אמור לחזור אליהם שבפועל אני רואה את זה בכל מיני מקומות לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... לכאו' מה שיש לדון, זה האם כשנמצא בגניזה נחשב כ"זוטו של ים" או לא
ארנפלד אמר: אני מדבר על קובץ עיון הפרשה שאומרים שגם לאחר הזמן זה אמור לחזור אליהם שבפועל אני רואה את זה בכל מיני מקומות לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... לכאו' מה שיש לדון, זה האם כשנמצא בגניזה נחשב כ"זוטו של ים" או לא