מ מי שפרע משתמש רשום פותח האשכול הודעות 79 תודות 118 נקודות 30 5 אוקטובר 2025 #1 כינוי לקישוטים בסוכה ואני בפיוט ביום כיפור?
פִּתָרוֹן א א אחד יחיד 5 אוקטובר 2025 מי שפרע אמר: כינוי לקישוטים בסוכה ואני בפיוט ביום כיפור? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... נוי סוכה. מִי יְנוֹבֵב נוֹי נִצְחֶךָ (פיוט לפני קדושה בשחרית). הנוי והנצח לחי העולמים. נוֹי זִבְחֵי יוֹם לְפָנָיו יַעֲבִירוּ (פיוט אמיץ כח).
מי שפרע אמר: כינוי לקישוטים בסוכה ואני בפיוט ביום כיפור? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... נוי סוכה. מִי יְנוֹבֵב נוֹי נִצְחֶךָ (פיוט לפני קדושה בשחרית). הנוי והנצח לחי העולמים. נוֹי זִבְחֵי יוֹם לְפָנָיו יַעֲבִירוּ (פיוט אמיץ כח).
א אחד יחיד משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! פרסם 30 מאמרים! הודעות 5,793 תודות 9,470 נקודות 787 5 אוקטובר 2025 #2 מי שפרע אמר: כינוי לקישוטים בסוכה ואני בפיוט ביום כיפור? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... נוי סוכה. מִי יְנוֹבֵב נוֹי נִצְחֶךָ (פיוט לפני קדושה בשחרית). הנוי והנצח לחי העולמים. נוֹי זִבְחֵי יוֹם לְפָנָיו יַעֲבִירוּ (פיוט אמיץ כח). הצבעה בעד 0 הצבע נגד פִּתָרוֹן
מי שפרע אמר: כינוי לקישוטים בסוכה ואני בפיוט ביום כיפור? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... נוי סוכה. מִי יְנוֹבֵב נוֹי נִצְחֶךָ (פיוט לפני קדושה בשחרית). הנוי והנצח לחי העולמים. נוֹי זִבְחֵי יוֹם לְפָנָיו יַעֲבִירוּ (פיוט אמיץ כח).
א אחד יחיד משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! פרסם 30 מאמרים! הודעות 5,793 תודות 9,470 נקודות 787 11 אוקטובר 2025 #3 @מי שפרע ??? הצבעה בעד 0 הצבע נגד