י י"ג מידות משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! הודעות 1,154 תודות 4,200 נקודות 448 21 מאי 2025 #1 אני רוצה לעשות סקר קטן בקרב משתתפי הפורום כיצד לומדים פרשת שבוע בחיידר של ילדכם. 1. לפי סדר פרשת שבוע 2. לפי הספק שבועי.
אני רוצה לעשות סקר קטן בקרב משתתפי הפורום כיצד לומדים פרשת שבוע בחיידר של ילדכם. 1. לפי סדר פרשת שבוע 2. לפי הספק שבועי.
כ כשר משתמש רשום הודעות 52 תודות 148 נקודות 33 21 מאי 2025 #2 סימנתי שכוייח כי ההתקדמות בלימוד חומש היא יותר איטית מפרשה לשבוע אבל כל שבוע מספרים על פרשת השבוע אגב מה מטרת הסקר אם יורשה לי לשאול
סימנתי שכוייח כי ההתקדמות בלימוד חומש היא יותר איטית מפרשה לשבוע אבל כל שבוע מספרים על פרשת השבוע אגב מה מטרת הסקר אם יורשה לי לשאול
א אחד יחיד משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! פרסם 30 מאמרים! הודעות 9,578 תודות 17,442 נקודות 1,280 21 מאי 2025 #3 יג מידות אמר: אני רוצה לעשות סקר קטן בקרב משתתפי הפורום כיצד לומדים פרשת שבוע בחיידר של ילדכם. 1. לפי סדר פרשת שבוע - סמן תודה 2. לפי הספק שבועי. - סמן שכוייח לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... כרגע הוא לומד לפי סדר הפרשה. בכיתות היותר גדולות זה לפי הספק שבועי.
יג מידות אמר: אני רוצה לעשות סקר קטן בקרב משתתפי הפורום כיצד לומדים פרשת שבוע בחיידר של ילדכם. 1. לפי סדר פרשת שבוע - סמן תודה 2. לפי הספק שבועי. - סמן שכוייח לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... כרגע הוא לומד לפי סדר הפרשה. בכיתות היותר גדולות זה לפי הספק שבועי.
י י"ג מידות משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! פותח האשכול הודעות 1,154 תודות 4,200 נקודות 448 21 מאי 2025 #4 כשר אמר: אגב מה מטרת הסקר אם יורשה לי לשאול לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... בעקבות שיעור של הרב גולדווסר אני עושה סקר, לראות כיצד השתרשה לימוד התורה בימינו אנו.
כשר אמר: אגב מה מטרת הסקר אם יורשה לי לשאול לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... בעקבות שיעור של הרב גולדווסר אני עושה סקר, לראות כיצד השתרשה לימוד התורה בימינו אנו.
א אוהב ספר משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! פרסם 30 מאמרים! הודעות 3,554 תודות 8,888 נקודות 690 21 מאי 2025 #5 כמדומה שברוב המקומות יש הספק שבועי חוץ ממה שמלמדים על הפרשה, וככל שגדלים ההספק גודל עד שהוא מגיע לכדי פרשה שלימה, ואז בדרך כלל לומדים כל שבוע את של אותו שבוע, אך כמובן לא מדלגים בבין הזמנים או משהו כזה
כמדומה שברוב המקומות יש הספק שבועי חוץ ממה שמלמדים על הפרשה, וככל שגדלים ההספק גודל עד שהוא מגיע לכדי פרשה שלימה, ואז בדרך כלל לומדים כל שבוע את של אותו שבוע, אך כמובן לא מדלגים בבין הזמנים או משהו כזה