ש שירת העשבים משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! פותח האשכול הודעות 1,869 תודות 6,570 נקודות 503 1 פברואר 2026 #1 3 פעמים את המספר 3 בהטיות, מהו הפסוק?
פִּתָרוֹן ד ד דוד בן ישי 1 פברואר 2026 בראשית טו ט שמואל א י, ג שמואל א יז, יג שמואל ב יח, ב יחזקאל ה ב יחזקאל ה יב יחזקאל מ י דברי הימים א כא יב
בראשית טו ט שמואל א י, ג שמואל א יז, יג שמואל ב יח, ב יחזקאל ה ב יחזקאל ה יב יחזקאל מ י דברי הימים א כא יב
ד דוד בן ישי משתמש ותיק הודעות 944 תודות 4,260 נקודות 240 1 פברואר 2026 #2 בראשית טו ט שמואל א י, ג שמואל א יז, יג שמואל ב יח, ב יחזקאל ה ב יחזקאל ה יב יחזקאל מ י דברי הימים א כא יב הצבעה בעד 1 הצבע נגד פִּתָרוֹן
בראשית טו ט שמואל א י, ג שמואל א יז, יג שמואל ב יח, ב יחזקאל ה ב יחזקאל ה יב יחזקאל מ י דברי הימים א כא יב
ה הצעיר שבחבורה בית המדרש/הלכה ומנהג חבר צוות מנהל תוכן מנהל פורום פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! הודעות 5,706 תודות 16,757 נקודות 655 1 פברואר 2026 #3 שמואל ב כג יח - ראש השלשה, על שלש מאות חלל, ולו שם בשלשה. הצבעה בעד 0 הצבע נגד
ע עמוסיך משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! הודעות 1,188 תודות 6,246 נקודות 443 1 פברואר 2026 #4 הרב @דוד בן ישי, נראה לי שהרב @שירת העשבים מתמהמה בהכרזה מכיון שאינו יודע במה לבחור... הצבעה בעד 0 הצבע נגד
ש שירת העשבים משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! פותח האשכול הודעות 1,869 תודות 6,570 נקודות 503 1 פברואר 2026 #5 דוד בן ישי אמר: בראשית טו ט שמואל א י, ג שמואל א יז, יג שמואל ב יח, ב יחזקאל ה ב יחזקאל ה יב יחזקאל מ י דברי הימים א כא יב לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... איזה שליטה! ואני ידעתי רק על הפסוק בבראשית - "וַיֹּאמֶר אֵלָיו קְחָה לִי עֶגְלָה מְשֻׁלֶּשֶׁת וְעֵז מְשֻׁלֶּשֶׁת וְאַיִל מְשֻׁלָּשׁ וְתֹר וְגוֹזָל" הצבעה בעד 0 הצבע נגד
דוד בן ישי אמר: בראשית טו ט שמואל א י, ג שמואל א יז, יג שמואל ב יח, ב יחזקאל ה ב יחזקאל ה יב יחזקאל מ י דברי הימים א כא יב לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... איזה שליטה! ואני ידעתי רק על הפסוק בבראשית - "וַיֹּאמֶר אֵלָיו קְחָה לִי עֶגְלָה מְשֻׁלֶּשֶׁת וְעֵז מְשֻׁלֶּשֶׁת וְאַיִל מְשֻׁלָּשׁ וְתֹר וְגוֹזָל"