מ מי שפרע משתמש רשום פותח האשכול הודעות 86 תודות 213 נקודות 38 5 אוקטובר 2025 #1 אותי נוטלים רק ביום, כשתוריד אות אחרונה בשינוי ניקוד אני בסוף בסוף?
פִּתָרוֹן א א אחד יחיד 5 אוקטובר 2025 מי שפרע אמר: אותי נוטלים רק ביום, כשתוריד אות אחרונה בשינוי ניקוד אני בסוף בסוף? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... ערבה. בלי הה"א בסוף בשינוי ניקוד זה 'ערב'.
מי שפרע אמר: אותי נוטלים רק ביום, כשתוריד אות אחרונה בשינוי ניקוד אני בסוף בסוף? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... ערבה. בלי הה"א בסוף בשינוי ניקוד זה 'ערב'.
א אחד יחיד משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! פרסם 30 מאמרים! הודעות 9,579 תודות 17,453 נקודות 1,280 5 אוקטובר 2025 #2 מי שפרע אמר: אותי נוטלים רק ביום, כשתוריד אות אחרונה בשינוי ניקוד אני בסוף בסוף? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... ערבה. בלי הה"א בסוף בשינוי ניקוד זה 'ערב'. הצבעה בעד 0 הצבע נגד פִּתָרוֹן
מי שפרע אמר: אותי נוטלים רק ביום, כשתוריד אות אחרונה בשינוי ניקוד אני בסוף בסוף? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... ערבה. בלי הה"א בסוף בשינוי ניקוד זה 'ערב'.
א אחד יחיד משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! פרסם 30 מאמרים! הודעות 9,579 תודות 17,453 נקודות 1,280 11 אוקטובר 2025 #3 @מי שפרע לאן נעלמת? לדעתי זה זלזול בציבור לחוד חידה ואז להיעלם. הצבעה בעד 0 הצבע נגד