נ נוטריקון משתמש רשום פותח האשכול הודעות 51 תודות 159 נקודות 33 20 יולי (7) 2026 #1 בג' החידות מרומזת דמות. יש להסביר כל פתרון בחידה. א. קרא אותי מצד אחד, אני דבר של התחלה. קרא אותי מהצד השני, אני דבר של סוף. אני מילה קצרה מאוד. מי אני? ב כמות גדולה ג עם לועז.
בג' החידות מרומזת דמות. יש להסביר כל פתרון בחידה. א. קרא אותי מצד אחד, אני דבר של התחלה. קרא אותי מהצד השני, אני דבר של סוף. אני מילה קצרה מאוד. מי אני? ב כמות גדולה ג עם לועז.
ח חיימ'ל משתמש רשום הודעות 69 תודות 210 נקודות 36 20 יולי (7) 2026 #2 דמות לכל שורה? הצבעה בעד 0 הצבע נגד
נ נוטריקון משתמש רשום פותח האשכול הודעות 51 תודות 159 נקודות 33 20 יולי (7) 2026 #3 חיימ'ל אמר: דמות לכל שורה? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... בצירוף פתרון ג' החידות נקבל תואר שנכתב בתורה על דמות אחת. הצבעה בעד 0 הצבע נגד
חיימ'ל אמר: דמות לכל שורה? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... בצירוף פתרון ג' החידות נקבל תואר שנכתב בתורה על דמות אחת.
ה הרב הירושלמי משתמש ותיק פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! הודעות 935 תודות 3,373 נקודות 390 26 יולי (7) 2026 #5 אברהם אב המון גוים הצבעה בעד 2 הצבע נגד
ב בר אביי משתמש ותיק הודעות 339 תודות 1,714 נקודות 130 26 יולי (7) 2026 #6 א. ראש- שאר ב. גוים (רש"י על בראשית, פרק לה, פסוק יא) גוי וקהל גוים. שגוים עתידים בניו להעשות כמנין הגוים, שהם ע' אמות... ג. עמלק ראשית גוים עמלק הצבעה בעד 1 הצבע נגד
א. ראש- שאר ב. גוים (רש"י על בראשית, פרק לה, פסוק יא) גוי וקהל גוים. שגוים עתידים בניו להעשות כמנין הגוים, שהם ע' אמות... ג. עמלק ראשית גוים עמלק
נ נוטריקון משתמש רשום פותח האשכול הודעות 51 תודות 159 נקודות 33 29 יולי (7) 2026 #7 הרב הירושלמי אמר: אברהם אב המון גוים לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... יפה. כדי שאסמן פתרון יש לפרט את דרך הפתרון. הצבעה בעד 0 הצבע נגד
הרב הירושלמי אמר: אברהם אב המון גוים לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... יפה. כדי שאסמן פתרון יש לפרט את דרך הפתרון.