איך ממגרים את תופעת קריאות הנאצים? | אספקלריה תורנית איך ממגרים את תופעת קריאות הנאצים? | אספקלריה תורנית

נדיב לב

משתמש מוביל
gemgemgemgemgem
פרסם מאמר
פרסם 5 מאמרים
פרסם 15 מאמרים!
תודות
6,712
נקודות
407
אני גר בשכונה סטנדרטית שמתגוררים בה ציבורים וקהילות שונות ומגוונות.
לרגל שיפוצים ברחובות ובכבישי השכונה נקרא לסדר שוטר תנועה, לכוון אותה ולהשגיח על הכלים הכבדים. עד כאן הכל יפה, לפחות עד הצהרים שאז ילדי חיידר מקהילת הקנאים שמשום מה בחר... להשתכן בשכונתנו, מסיימים את חוק לימודיהם ובדרכם חזרה סמוך לשוטר האומלל פותחים לעברו בקריאות 'נאצים' 'נאצים'!.
לידיעתכם, זה אותו שוטר שעומד מהבוקר עד הערב [אני לא מגזים, אני אישית שמתי לב לכמה שעות טובות שהנ"ל היה במקום] לטובת הכוונת התנועה המסורבלת, למנוע סיכונים מאותם ילדים שחוצים את הכביש. מה שמביא אותי לשאול, למה זה ועל מה זה?

אחי הקנאים אל נא תרעו.
עת לצעוק ועת לשתוק. לא בקשו ממכם למחוא כפים, אבל גם לא למחות את זכר הציונות על גבו המסכן של שוטר תנועה שבא למענכם. נא התאזרו בסבלנות עד ההפגנה הבאה על קדושת ציון ולומדיה, מה שאין במקרה הזה.

בברכה ידידכם המעריך לעיתים את פעולתכם ולעיתים תמה עד בלי די.

נ.ב כירושלמי שעוד זוכר את ההפגנות האלימות בבר אילן, אני יכול לכתוב, שהקנאים מתחלקים לסוגים מסוגים שונים. לא כל קנאי בהכרח פעיל באופן אקטיבי בהפגנות. יש קהילות שלמות שנכנסות תחת ההגדרה 'קנאים', ובפועל מדירים עצמם מההפגנות, ועם זאת ילדיהם צווחים ככרוכיא על שוטר תנועה תמים שבא לשרתם, כאל איש יס"מ ברוטלי כוחני ואכזרי.
מה נאמר, שבמקרה שלי או במקרים אחרים הילדים שצועקים משתייכים לקהילות שחוו את מגלבי השוטרים על עור בשרם ומכאן באים הקריאות....
אבל שוב זו ההכללה. וברור לכולם שלא כל הקנאים "זכו" לעבור תחת מגלב היסמני'ק או לקבל 'אלה' מחביריו האכזרים.
וגם אם נתעקש ונניח שכל ילדי הקנאים, מסוייטים מאנשי שיטור וגודנא דילהון. האם אין מבוגר אחראי שיעצור בעדם במקרה שהוצג על ידי.
יתירה מכך. כמה משכני ירדו ומחו בילדים. ובתגובה כמה ממבוגרי הקנאים הצטרפו לצעקות הילדים.

נערך לאחרונה:
אתה חייב להיות מחובר לפורום כדי לצפות בתגובה זו.

אתה חייב להיות מחובר לפורום כדי לצפות בתגובה זו.

חברים מקוונים לאחרונה

הודעות מומלצות

"א"ד בהא איסורא נמי אית בה...אסור לו לאדם לקדש...

משתמשים שצופים באשכול הזה

חזור
חלק עליון
למעלה