אל תבטחו בנדיבים - גם לא בטראמפ! | אספקלריה תורנית אל תבטחו בנדיבים - גם לא בטראמפ! | אספקלריה תורנית

המאושר!

משתמש ותיק
gemgemgemgem
פרסם מאמר
תודות
1,070
נקודות
141
אני נוחל ברגעים אלו, או יותר נכון בימים אלו, תבוסה רצינית וקשה ביותר. ברשותכם, אשתף אתכם:

אני מהאלה שמנסים לתפוס 'טרמפ' על כוחו ועוצמתו של האיש ה'חזק' בעולם - נשיא ארצות הברית טראמפ.

התבוסה - אינה תבוסה אמיתית, אלא תבוסה פסיכולוגית.

מה שקרה לי היא, שעם היבחרו כנשיא ארצות הברית, נרגעתי. כי הייתי בטוח שהוא הוא זה שיציל אותנו מכל האויבים שסובבים אותנו מבית ומחוץ.

ברוך ה' שלא הייתי מאלו שחשבו שהוא 'משיח', אבל כן, על האמת אודה שהיבחרו כנשיא ארצות הברית הרגיע אותי.

והנה, כעת אני מרגיש שהקרקע ה'יציבה' עליה נשענתי, נשמטת לי מתחת לרגליי - ואני אנה אני בא.

לכן אפנה בתפילה מכאן לה' אלוקינו: "אנא, חננו מאיתך דעה בינה והשכל להשכיל ולהבין, להכיר ולדעת, שרק עליך יש לנו יש לנו להישען, רק בך יש לנו לבטוח - ואכן אזכה להישען רק עליך ולבטוח רק בך.

ואפילו אם המצב יתהפך - והוא יחזור לתמוך בנו. אשאר סמוך ובטוח רק בך, ולא אתפתה אחרי אלהים אחרים - כוחות אחרים ממך, שהם כל מיני אנשים שונים ומשונים.

ובהזדמנות זו אודה לך ה' אלוקי, על כך שלפחות יש לי את השכל, ללמוד את הלקח, ולפנות אליך בתפילה על כך."

נערך לאחרונה:

הודעות מומלצות

א בר מזל ב מתלמידיו של מי שתוארו בין השאר הוא...

משתמשים שצופים באשכול הזה

חזור
חלק עליון