ה הערב נא משתמש רשום הודעות 54 תודות 113 נקודות 18 יום שישי בשעה 16:21 #1 האם זה אמור להזיז אותי למחול או שמא נפגעתי קשה מאוד, ה' הוא כל יכול ואני לא? האם זה יפה ונכון להשתמש בזה כדי שאני אמחל, למעשה זה משפיע עלי?
האם זה אמור להזיז אותי למחול או שמא נפגעתי קשה מאוד, ה' הוא כל יכול ואני לא? האם זה יפה ונכון להשתמש בזה כדי שאני אמחל, למעשה זה משפיע עלי?
י ישעיהו מנחלת דן משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים הודעות 1,898 תודות 5,470 נקודות 355 יום שישי בשעה 17:42 #2 הערב נא אמר: האם זה אמור להזיז אותי למחול או שמא נפגעתי קשה מאוד, ה' הוא כל יכול ואני לא? האם זה יפה ונכון להשתמש בזה כדי שאני אמחל, למעשה זה משפיע עלי? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... המפשט שבכותרת זה הצד השני של מאמר חז''ל כל המעביר על מידותיו מעבירים לו על כל פשעיו והוא נכון
הערב נא אמר: האם זה אמור להזיז אותי למחול או שמא נפגעתי קשה מאוד, ה' הוא כל יכול ואני לא? האם זה יפה ונכון להשתמש בזה כדי שאני אמחל, למעשה זה משפיע עלי? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... המפשט שבכותרת זה הצד השני של מאמר חז''ל כל המעביר על מידותיו מעבירים לו על כל פשעיו והוא נכון
ב בד קודש משתמש מוביל פרסם מאמר הודעות 3,126 תודות 8,196 נקודות 351 אתמול ב 17:22 #3 הערב נא אמר: האם זה אמור להזיז אותי למחול או שמא נפגעתי קשה מאוד, ה' הוא כל יכול ואני לא? האם זה יפה ונכון להשתמש בזה כדי שאני אמחל, למעשה זה משפיע עלי? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... יש כלל שבמידה שאדם מודד מודדין לו, ויש הלכה שלא יהא אכזרי מלסלוח. ובכלל, הטענה שד' יכול ואני לא היא כלל לא טענה, כי נוכל לומר את זה על כל ענייני המידות, ועל והלכת בדרכיו בכלל.
הערב נא אמר: האם זה אמור להזיז אותי למחול או שמא נפגעתי קשה מאוד, ה' הוא כל יכול ואני לא? האם זה יפה ונכון להשתמש בזה כדי שאני אמחל, למעשה זה משפיע עלי? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... יש כלל שבמידה שאדם מודד מודדין לו, ויש הלכה שלא יהא אכזרי מלסלוח. ובכלל, הטענה שד' יכול ואני לא היא כלל לא טענה, כי נוכל לומר את זה על כל ענייני המידות, ועל והלכת בדרכיו בכלל.