ב בצלצלי שמע משתמש ותיק פותח האשכול הודעות 499 תודות 2,953 נקודות 275 3 מרץ 2026 #1 ביטוי בתנ"ך המשותף ל- אחי יוסף צאן פרעה ירושלים [וכמובן] אסתר ?
ה התורה משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! פרסם 30 מאמרים! הודעות 4,590 תודות 16,615 נקודות 895 4 מרץ 2026 #2 בצלצלי שמע אמר: ביטוי בתנ"ך המשותף ל- אחי יוסף צאן פרעה ירושלים [וכמובן] אסתר ? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... משתה הצבעה בעד 0 הצבע נגד
בצלצלי שמע אמר: ביטוי בתנ"ך המשותף ל- אחי יוסף צאן פרעה ירושלים [וכמובן] אסתר ? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... משתה
ב בר אביי משתמש ותיק הודעות 328 תודות 1,686 נקודות 130 5 מרץ 2026 #3 אולי חיל? אנשי חיל (אחי יוסף וצאן פרעה) יהי שלום בחילך (ירושלים) בת אביחיל (אסתר) הצבעה בעד 0 הצבע נגד
ד דוד בן ישי משתמש ותיק הודעות 943 תודות 4,248 נקודות 240 8 מרץ 2026 #4 שלום, לדעת את שלום אסתר, שלום אחיך, שלום ירושלים הצבעה בעד 1 הצבע נגד
ב בר אביי משתמש ותיק הודעות 328 תודות 1,686 נקודות 130 8 מרץ 2026 #5 דוד בן ישי אמר: שלום, לדעת את שלום אסתר, שלום אחיך, שלום ירושלים לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... איפה מופיע שלום אצל צאן פרעה? (למען הסר ספק - אני מפרגן לרב @דוד בן ישי את הפתרון מכל הלב שהרי הוא בר אוריין ובר אבהן) הצבעה בעד 0 הצבע נגד
דוד בן ישי אמר: שלום, לדעת את שלום אסתר, שלום אחיך, שלום ירושלים לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... איפה מופיע שלום אצל צאן פרעה? (למען הסר ספק - אני מפרגן לרב @דוד בן ישי את הפתרון מכל הלב שהרי הוא בר אוריין ובר אבהן)
ב בצלצלי שמע משתמש ותיק פותח האשכול הודעות 499 תודות 2,953 נקודות 275 8 מרץ 2026 #6 בר אביי אמר: איפה מופיע שלום אצל צאן פרעה? (למען הסר ספק - אני מפרגן לרב @דוד בן ישי את הפתרון מכל הלב שהרי הוא בר אוריין ובר אבהן) לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... במחילה, נשמט הפסיק בין הצאן לבין פרעה, והם ב' דברים נפרדים. וזה פתרונם : הצבעה בעד 0 הצבע נגד
בר אביי אמר: איפה מופיע שלום אצל צאן פרעה? (למען הסר ספק - אני מפרגן לרב @דוד בן ישי את הפתרון מכל הלב שהרי הוא בר אוריין ובר אבהן) לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... במחילה, נשמט הפסיק בין הצאן לבין פרעה, והם ב' דברים נפרדים. וזה פתרונם :
ב בר אביי משתמש ותיק הודעות 328 תודות 1,686 נקודות 130 8 מרץ 2026 #7 דוד בן ישי אמר: שלום, לדעת את שלום אסתר, שלום אחיך, שלום ירושלים לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... א"כ יש להוסיף גם את (לפי סדר התנ"ך) לבן, יעקב אבינו, דוד המלך, השונמית, בעלה ובנה. (אולי יש עוד) הצבעה בעד 0 הצבע נגד
דוד בן ישי אמר: שלום, לדעת את שלום אסתר, שלום אחיך, שלום ירושלים לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... א"כ יש להוסיף גם את (לפי סדר התנ"ך) לבן, יעקב אבינו, דוד המלך, השונמית, בעלה ובנה. (אולי יש עוד)