ברכות ואיחולים - מספר עגול | האוצר שלנו| דף 7 | פורום אוצר התורה ברכות ואיחולים - מספר עגול | האוצר שלנו| דף 7 | פורום אוצר התורה
ברכות עד בלי די לרב החשוב @היושב בישיבה לרגל 300 מאות הודעות נפלאות שחקק בפורמינו, כה לחי!

כשסוגרים אלפייה מתבקשת מאליה ברכה אדירה..

בד קודש.JPG

@בד קודש
לא רק בד! אלא אריג של חכמה, שזור בתובנות, ארוג בקדושה.
אלף הודעות מלאות תוכן - וכל אחת מהן כמו חוט זהב במשכן של דעת.
תמשיך לארוג לנו פנינים בפורום - חוט אחר חוט, מילה אחר מילה.
בדברים של טעם ודעת, תמשיך לטוות לנו עוד ועוד!
יישר כוח. וקדימה ליריעה הבאה, לאלף הבא!

ברכות עד בלי די לרב החשוב @איש פשוט לרגל 100 הודעות נפלאות שחקק בפורמינו, כה לחי!

היי מי מצטרף אלי וללהקת המשבחים המפרגנים והמעודדים באשכול?
מי רוצה להלבין שינים לחברו. בלי להוציא אגורה שחוקה מכיסו, בלי לטפטף טיפת חלב מכדו, רק טקסט קטנטן שמחמם את הלב...
קדימה למלאכה...

מי רוצה להלבין שינים לחברו. בלי להוציא אגורה שחוקה מכיסו, בלי לטפטף טיפת חלב מכדו, רק טקסט קטנטן שמחמם את הלב...
קדימה למלאכה...
מחכה בסבלנות שתגיע לאלף מאה
יש סיכוי שזה בשעה הקרובה? אח"כ אני הולך...
בטוח יקדימו אותי

בא' אב
ברכות עד בלי די לרב החשוב @האיש השרוי בשמחה לרגל מאה הודעות נפלאות שחקק בפורמינו, כה לחי!
בי"א אב
ברכות עד בלי די לרב החשוב @האיש השרוי בשמחה לרגל 200 הודעות נפלאות שחקק בפורמינו, כה לחי!
בלעה"ר

נערך לאחרונה:
מחכה בסבלנות שתגיע לאלף מאה
יש סיכוי שזה בשעה הקרובה? אח"כ אני הולך...
בטוח יקדימו אותי
הו הו. אתה מחמיר יותר ממני. להבא אשלח את ילדי לשיננית (שינן?) כמוך.
מאלף ומעלה אני לא נוהג לכתוב ברכה. איידי דזוטר מירכס ליה.

@לחושבי שמו שמחתי מאוד שחשבת על שמי והחשבת את שמי
והנני להודות לך על זה ולברכך בזאת מתוך @לב טוב ששמך יוסיף להיות חשוב בין חכמי אוצר התורה.
ישר שראיתי את שמך וראיתי את הדימוי לשם נדיב לב. אמרתי נו יש לרב נדיב לב חברותא, נקוה שתעמוד בזה.

ישר שראיתי את שמך וראיתי את הדימוי לשם נדיב לב. אמרתי נו יש לרב נדיב לב חברותא, נקוה שתעמוד בזה.
אכן אתה ממש צודק פעם היינו בפורום אחר והייתי מדבר שם הרבה עם @נדיב לב ממש חברותא כמו שהזכרת
אבל כאן אני החלפתי את שמי ואני לא נמצא כאן הרבה אך מכל מקום זכור לי לטובה המשא ומתן שם עם הרב @נדיב לב

אכן אתה ממש צודק פעם היינו בפורום אחר והייתי מדבר שם הרבה עם @נדיב לב ממש חברותא כמו שהזכרת
אבל כאן אני החלפתי את שמי ואני לא נמצא כאן הרבה אך מכל מקום זכור לי לטובה המשא ומתן שם עם הרב @נדיב לב
אינני יודע במי מדובר. אבל נאמנים עלי דבריך. ובזה נחתום את הנושא. ונכבד את פותח האשכול... שבמקרה זה אני.

קדימה למלאכה...
כמדומני שאני תורם את חלקי באופן אחר...

משתמשים שצופים באשכול הזה

חזור
חלק עליון