חודשי השנה - ברכות לעולם התורה שממחר עומד לכבוש את המסלולים המוריקים בצפון - אבל לא שוכח.... | ענייני דיומא חודשי השנה - ברכות לעולם התורה שממחר עומד לכבוש את המסלולים המוריקים בצפון - אבל לא שוכח.... | ענייני דיומא

נדיב לב

משתמש מוביל
gemgemgemgemgem
פרסם מאמר
פרסם 5 מאמרים
פרסם 15 מאמרים!
תודות
4,169
נקודות
375
ברכות לעולם התורה שממחר עומד לכבוש את הפארקים האטרקציות והמסלולים המוריקים ? בצפון - אבל לא שוכח לרגע לבנות את עולמו הפנימי!

ימי בין הזמנים לפנינו, עת מנוחה לגוף, לנפש, אך לא לנשמה!
אחרי תקופה של שטייגען עצום, הגיע הזמן לנצל את הימים הללו בצורה הטובה ביותר, להמשיך לגדול, להתרומם - בתורה ויראת שמים. להטעין מצברים רוחניים, לשלוח יד בנושאים תורניים מגוונים, ולחזור לישיבה ולכולל עם כוחות מחודשים.

אבל זה זה גם הזמן להזכיר לעצמנו מה שמן הסתם הזכירו לנו המשגיחים בעבר, ולבחורי ישיבות בהווה:
אין חופשה מהיות בן תורה.
הצורה משתנה - אך המהות נשארת.
גם כשאין סדרים קבועים - יש מקום לגדול, ואדרבה, לגדול באמת.
גם כשאין מסגרת ישיבתית, יש לנו שליחות, יש עלינו אחריות - לקדם שם שמים בחוץ, ולקדש את עצמינו מבפנים!

אז יהי רצון שננצל את הימים הללו לבנות את עולמנו הפנימי, בלי משגיחים, בלי 'מה יאמרו', אלא מה אני אומר לעצמי, מי אני באמת? כמה אני מחובר לתורה ולעבודה, כמה אני באמת בן תורה?!

והלוואי שנזכה להפוך את בין הזמנים לזמן של בניין לכל השנה כולה.
לשוב ב"ה לזמן אלול רעננים חזקים ומבוססים בעולמה של תורה, לא פחות ואף יותר מאשר נכנסנו לזמן הביניים...

בברכת בין הזמנים פורה ויעיל!

הודעות מומלצות

ר' יוסף אבן כספי הקדמון [נפטר לפני 700 שנה] מה...

משתמשים שצופים באשכול הזה

חזור
חלק עליון