גוי אוונגליסטי הגיע לארץ לתייר מאמריקה ...
והמארח הישראלי לקח אותו לחופים, לכל מיני מוזיאנים למיניהם בתל אביב, לעזריאלי, לכנסת לבית המשפט העליון וכו'
באמצע הסיור, אומר התייר למארח, תגיד נראה לך שאני משעומם, את כל זה יש לי באמריקה ביותר גדול ויותר יפה ...
אני הגעתי להולילנד[ לארץ הקדושה - בתרגום] מתי כבר מגיעים לכותל המערבי,
אמר לו המארח כבר... כבר, אל תדאג לא חשבתי לדלג על זה
כשהגיעו לכותל , ועברו את הבידוק אמר לו המארח הגעננווו, אמר לו הגוי נוווו אבל מתי כבר נכנס ...
אמר לו המארח מזתאמרת ליכנס' אנחנו פה
והגוי היה בהלם מההה פה זה המקום הכי מקודש בעולם, זה נראה כמעט כמו שוק בתל אביב[ הביטוי במקור חריף יותר] נשים לא הולכות בצניעות גברים ונשים וכו'
יש המון גויים בעולם שלצערנו מבינים טוב יותר מאיתנו את המצב הראוי שבו אנחנו היינו אמורים להיות ....!!! למה זה ככה ???
זה נקודה שראוי לחפור בה ולהעמיק בה לפחות להרגשתי
למה זה ככה ??
מה המבט שלהם
ומאיפה זה בא להם ???
לדעתי זה המון מהתנ''ך
אבל מענין אם יש לכם עוד הסברים , וגם מה הם ראו בתנ''ך???
והמארח הישראלי לקח אותו לחופים, לכל מיני מוזיאנים למיניהם בתל אביב, לעזריאלי, לכנסת לבית המשפט העליון וכו'
באמצע הסיור, אומר התייר למארח, תגיד נראה לך שאני משעומם, את כל זה יש לי באמריקה ביותר גדול ויותר יפה ...
אני הגעתי להולילנד[ לארץ הקדושה - בתרגום] מתי כבר מגיעים לכותל המערבי,
אמר לו המארח כבר... כבר, אל תדאג לא חשבתי לדלג על זה
כשהגיעו לכותל , ועברו את הבידוק אמר לו המארח הגעננווו, אמר לו הגוי נוווו אבל מתי כבר נכנס ...
אמר לו המארח מזתאמרת ליכנס' אנחנו פה
והגוי היה בהלם מההה פה זה המקום הכי מקודש בעולם, זה נראה כמעט כמו שוק בתל אביב[ הביטוי במקור חריף יותר] נשים לא הולכות בצניעות גברים ונשים וכו'
יש המון גויים בעולם שלצערנו מבינים טוב יותר מאיתנו את המצב הראוי שבו אנחנו היינו אמורים להיות ....!!! למה זה ככה ???
זה נקודה שראוי לחפור בה ולהעמיק בה לפחות להרגשתי
למה זה ככה ??
מה המבט שלהם
ומאיפה זה בא להם ???
לדעתי זה המון מהתנ''ך
אבל מענין אם יש לכם עוד הסברים , וגם מה הם ראו בתנ''ך???
נערך לאחרונה: