ח חכמתא משתמש רגיל פותח האשכול הודעות 132 תודות 412 נקודות 59 23 נובמבר 2025 #1 מילה בת 4 אותיות ושתיים מתוכה חוזרים בסמיכות על עצמם. המילה נמצאת גם בירמיה וגם ביחזקאל. אותו ניקוד.
ח חד מבתראי משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים הודעות 1,625 תודות 6,958 נקודות 333 26 נובמבר 2025 #2 בבית. יחזקאל מ, מ"ג. ירמיה, ז, ל. הצבעה בעד 0 הצבע נגד פִּתָרוֹן
ש שטייגניסט משתמש ותיק הודעות 312 תודות 766 נקודות 82 26 נובמבר 2025 #3 חכמתא אמר: מילה בת 4 אותיות ושתיים מתוכה חוזרים בסמיכות על עצמם. המילה נמצאת גם בירמיה וגם ביחזקאל. אותו ניקוד. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... חד מבתראי אמר: בבית. יחזקאל מ, מ"ג. ירמיה, ז, ל. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... הגם שביחזקאל הוא במקום אחד אבל בירמיה נמצא ב4 מקומות ירמיה ז י ז ל לב לד לד טו הצבעה בעד 0 הצבע נגד
חכמתא אמר: מילה בת 4 אותיות ושתיים מתוכה חוזרים בסמיכות על עצמם. המילה נמצאת גם בירמיה וגם ביחזקאל. אותו ניקוד. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... חד מבתראי אמר: בבית. יחזקאל מ, מ"ג. ירמיה, ז, ל. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... הגם שביחזקאל הוא במקום אחד אבל בירמיה נמצא ב4 מקומות ירמיה ז י ז ל לב לד לד טו
ש שטייגניסט משתמש ותיק הודעות 312 תודות 766 נקודות 82 26 נובמבר 2025 #4 שטייגניסט אמר: הגם שביחזקאל הוא במקום אחד אבל בירמיה נמצא ב4 מקומות ירמיה ז י ז ל לב לד לד טו לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... גם "מוסר" נכתב ביחזקאל ה טו ובירמיה ב ל ה ג ז כח יז כג לב לג לה יג הצבעה בעד 0 הצבע נגד
שטייגניסט אמר: הגם שביחזקאל הוא במקום אחד אבל בירמיה נמצא ב4 מקומות ירמיה ז י ז ל לב לד לד טו לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... גם "מוסר" נכתב ביחזקאל ה טו ובירמיה ב ל ה ג ז כח יז כג לב לג לה יג
ש שטייגניסט משתמש ותיק הודעות 312 תודות 766 נקודות 82 26 נובמבר 2025 #5 שטייגניסט אמר: גם "מוסר" נכתב ביחזקאל ה טו ובירמיה ב ל ה ג ז כח יז כג לב לג לה יג לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... כמו"כ "הדבר" נכתב ביחזקאל פעם אחד לג ל וירמיה נכתב 40 פעם הצבעה בעד 0 הצבע נגד
שטייגניסט אמר: גם "מוסר" נכתב ביחזקאל ה טו ובירמיה ב ל ה ג ז כח יז כג לב לג לה יג לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... כמו"כ "הדבר" נכתב ביחזקאל פעם אחד לג ל וירמיה נכתב 40 פעם
ל לב טוב משתמש מוביל הודעות 1,095 תודות 3,012 נקודות 223 26 נובמבר 2025 #6 חכמתא אמר: מילה בת 4 אותיות ושתיים מתוכה חוזרים בסמיכות על עצמם. המילה נמצאת גם בירמיה וגם ביחזקאל. אותו ניקוד. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אני מלא בושה וכלימה שלא הבנתי את החידה וגם כעת אחרי שכתבו פיתרון אני לא מבין מה החידה הצבעה בעד 0 הצבע נגד
חכמתא אמר: מילה בת 4 אותיות ושתיים מתוכה חוזרים בסמיכות על עצמם. המילה נמצאת גם בירמיה וגם ביחזקאל. אותו ניקוד. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אני מלא בושה וכלימה שלא הבנתי את החידה וגם כעת אחרי שכתבו פיתרון אני לא מבין מה החידה
ש שטייגניסט משתמש ותיק הודעות 312 תודות 766 נקודות 82 26 נובמבר 2025 #7 לב טוב אמר: אני מלא בושה וכלימה שלא הבנתי את החידה וגם כעת אחרי שכתבו פיתרון אני לא מבין מה החידה לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... כמו תיבת "חללי" 4 תיבות במילה ושתי תיבות ל' אחת אחרי השניה ונמצאת גם ביחזקאל וגם בירמיה גם תיבת "יומם" אם נגיד שתיבה סופית נחשבת כתיבה עצמה לעיל הבאתי גם דוגמאות לא קשורות ל2 תיבות אחת אחר השניה אלא לדוגמא... הצבעה בעד 0 הצבע נגד
לב טוב אמר: אני מלא בושה וכלימה שלא הבנתי את החידה וגם כעת אחרי שכתבו פיתרון אני לא מבין מה החידה לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... כמו תיבת "חללי" 4 תיבות במילה ושתי תיבות ל' אחת אחרי השניה ונמצאת גם ביחזקאל וגם בירמיה גם תיבת "יומם" אם נגיד שתיבה סופית נחשבת כתיבה עצמה לעיל הבאתי גם דוגמאות לא קשורות ל2 תיבות אחת אחר השניה אלא לדוגמא...
ל לב טוב משתמש מוביל הודעות 1,095 תודות 3,012 נקודות 223 26 נובמבר 2025 #8 שטייגניסט אמר: כמו תיבת "חללי" 4 תיבות במילה ושתי תיבות ל' אחת אחרי השניה ונמצאת גם ביחזקאל וגם בירמיה גם תיבת "יומם" אם נגיד שתיבה סופית נחשבת כתיבה עצמה לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... ומה קשור מוסר לכאן שטייגניסט אמר: גם "מוסר" נכתב ביחזקאל ה טו ובירמיה ב ל ה ג ז כח יז כג לב לג לה יג לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... וכן שטייגניסט אמר: כמו"כ "הדבר" נכתב ביחזקאל פעם אחד לג ל וירמיה נכתב 40 פעם לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... הצבעה בעד 0 הצבע נגד
שטייגניסט אמר: כמו תיבת "חללי" 4 תיבות במילה ושתי תיבות ל' אחת אחרי השניה ונמצאת גם ביחזקאל וגם בירמיה גם תיבת "יומם" אם נגיד שתיבה סופית נחשבת כתיבה עצמה לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... ומה קשור מוסר לכאן שטייגניסט אמר: גם "מוסר" נכתב ביחזקאל ה טו ובירמיה ב ל ה ג ז כח יז כג לב לג לה יג לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... וכן שטייגניסט אמר: כמו"כ "הדבר" נכתב ביחזקאל פעם אחד לג ל וירמיה נכתב 40 פעם לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ...
ש שטייגניסט משתמש ותיק הודעות 312 תודות 766 נקודות 82 26 נובמבר 2025 #9 כבר כתבתי לעיל שטייגניסט אמר: לעיל הבאתי גם דוגמאות לא קשורות ל2 תיבות אחת אחר השניה אלא לדוגמא... לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... לכן לק"מ לב טוב אמר: ומה קשור מוסר לכאן וכן לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... הצבעה בעד 0 הצבע נגד
כבר כתבתי לעיל שטייגניסט אמר: לעיל הבאתי גם דוגמאות לא קשורות ל2 תיבות אחת אחר השניה אלא לדוגמא... לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... לכן לק"מ לב טוב אמר: ומה קשור מוסר לכאן וכן לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ...
ל לב טוב משתמש מוביל הודעות 1,095 תודות 3,012 נקודות 223 26 נובמבר 2025 #10 שטייגניסט אמר: כבר כתבתי לעיל לכן לק"מ לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... תסלח לי שאני מטריח אותך אם הדבר ומוסר לא קשור אז למה זה דוגמא הצבעה בעד 0 הצבע נגד
שטייגניסט אמר: כבר כתבתי לעיל לכן לק"מ לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... תסלח לי שאני מטריח אותך אם הדבר ומוסר לא קשור אז למה זה דוגמא
ש שטייגניסט משתמש ותיק הודעות 312 תודות 766 נקודות 82 26 נובמבר 2025 #11 לב טוב אמר: תסלח לי שאני מטריח אותך אם הדבר ומוסר לא קשור אז למה זה דוגמא לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... הבנתי משואל החידה שמעוניין בתיבה הנמצאת פעם אחד ביחזקאל ופעם אחד בירמיה לכן שלפתי באותו זמן דוגמאות הנ"ל שנמצאים הרבה אח"כ הבאתי דוגמאות התואמות לחידה, אלא שלא מסתבר שזהו החידה כי אם כן אין זה חידה כי יש תיבות כאלה רבות וכפי שציינתי הצבעה בעד 0 הצבע נגד
לב טוב אמר: תסלח לי שאני מטריח אותך אם הדבר ומוסר לא קשור אז למה זה דוגמא לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... הבנתי משואל החידה שמעוניין בתיבה הנמצאת פעם אחד ביחזקאל ופעם אחד בירמיה לכן שלפתי באותו זמן דוגמאות הנ"ל שנמצאים הרבה אח"כ הבאתי דוגמאות התואמות לחידה, אלא שלא מסתבר שזהו החידה כי אם כן אין זה חידה כי יש תיבות כאלה רבות וכפי שציינתי