הודעות עם הכי הרבה תודות. | האוצר שלנו | פורום אוצר התורה הודעות עם הכי הרבה תודות. | האוצר שלנו | פורום אוצר התורה

הנעור בלילה

משתמש ותיק
gemgemgemgem
פרסם מאמר
תודות
1,177
נקודות
156
כאן נעלה הודעות שקבלו הרבה מאוד תודות. הראשונה היא כמובן של ידידנו הרב @נדיב לב

כמו הפותח רק מ18 תודות

הודעה עם הכי הרבה לייקים

אשכול עם הכי הרבה הודעות שקבלו למעלה מ18

אשכול עם הכי הרבה הודעות של אותו כותב שקבלו למעלה מ18

יותר מ25

יותר מ20

למעלה מ18

@הנעור בלילה

נערך לאחרונה:

אישית זה מפרגן לי....
אבל יש חשש שזה יגרום לדברים פחות חיוביים לפורמנו הנהדר...
לדוגמא נפנוף בהודעות עטורות תודה יכול לנטוע בלב הכותב, שעיקר שיגו ושיחו כאן שלו ושל חבריו הוא בעניני השקפה, מוסר ואספקלריה ופחות ליבון בנושאים תורניים מתוקים - כמו האשכולות הנהדרים שפותח @גרינפלד ועוד רבים וטובים שאמורים להיות במקום הראשון. (שימו לב שלא קושר כאן אפילו לא אשכול אחד שעוסק בדיון תורני... מסתבר שחייבים להציף בתודות הודעות כאלה) ובכלל, יש חשש שעלול להתפתח בעקבות האשכול סוג של תחרותיות...
זו דעתי. אשמח שפותח האשכול או חבר אחר יסתור את דברי, ועל פי זה מסתבר יקום דבר...

לדוגמא נפנוף בהודעות עטורות תודה יכול לנטוע בלב הכותב, שעיקר שיגו ושיחו כאן שלו ושל חבריו הוא בעניני השקפה, מוסר ואספקלריה ופחות ליבון בנושאים תורניים מתוקים - כמו האשכולות הנהדרים שפותח @גרינפלד ועוד רבים וטובים שאמורים להיות במקום הראשון. (שימו לב שלא קושר כאן אפילו לא אשכול אחד שעוסק בדיון תורני... מסתבר שחייבים להציף בתודות הודעות כאלה)
הסיבה היא משום שבהשקפה וכו' אנשים יותר מזדהים עם הכותב ולכן נותנים לו לייק מה שלא כ"כ שייך בנושאים תורנים וכו'.

אישית זה מפרגן לי....
אבל יש חשש שזה יגרום לדברים פחות חיוביים לפורמנו הנהדר...
לדוגמא נפנוף בהודעות עטורות תודה יכול לנטוע בלב הכותב, שעיקר שיגו ושיחו כאן שלו ושל חבריו הוא בעניני השקפה, מוסר ואספקלריה ופחות ליבון בנושאים תורניים מתוקים - כמו האשכולות הנהדרים שפותח @גרינפלד ועוד רבים וטובים שאמורים להיות במקום הראשון. (שימו לב שלא קושר כאן אפילו לא אשכול אחד שעוסק בדיון תורני... מסתבר שחייבים להציף בתודות הודעות כאלה) ובכלל, יש חשש שעלול להתפתח בעקבות האשכול סוג של תחרותיות...
זו דעתי. אשמח שפותח האשכול או חבר אחר יסתור את דברי, ועל פי זה מסתבר יקום דבר...

אני מבין את החששות שלך. אתה מרגיש שמצד אחד, פרגון הוא דבר חיובי, אבל מצד שני הוא עלול להסיט את הפוקוס מהדיונים התורניים העמוקים והמשמעותיים יותר, ואף ליצור תחרותיות לא בריאה בפורום.

הטיעונים שלך הם תקפים ויש בהם נקודות למחשבה:

• הסחת דעת מהעיקר: אתה חושש שהצפה בתודות ופרגון עלולה לגרום לאנשים להשקיע יותר בהודעות שנועדו לקבל תגובות חיוביות, במקום להתמקד בליבון סוגיות תורניות מורכבות.
  • יצירת תחרותיות: אתה מודאג מאפשרות של תחרות סמויה בין משתמשים על מי יקבל יותר תודות ופרגון, מה שיכול לפגוע באווירה השיתופית והנעימה בפורום.

אני חושב שחשוב להעלות את החששות האלה כדי ליצור שיח פתוח על איך לשמור על האיזון הנכון בפורום.

אולי פתרון אפשרי הוא למצוא דרך לתת משקל רב יותר לדיונים התורניים העמוקים, למשל על ידי:

• יצירת מדור מיוחד לדיונים תורניים: מדור שבו יהיה דגש על דיונים מעמיקים ומקצועיים, ופחות על תגובות שטחיות.
  • ארגון תחרויות או אתגרים תורניים: תחרויות שבהן יוענקו פרסים למשתתפים שיציגו את הדיונים התורניים המעמיקים והמחדשים ביותר.
  • עידוד מנהלי הפורום להבליט דיונים תורניים מעניינים: מנהלי הפורום יכולים להשתמש בכוחם כדי להפנות את תשומת הלב של המשתמשים לדיונים תורניים חשובים.

בסופו של דבר, המטרה היא למצוא את האיזון הנכון בין פרגון ותמיכה הדדית לבין שמירה על הפוקוס על ליבון סוגיות תורניות מעמיקות. אני חושב שהעלאת הנושא הזה לדיון היא צעד חשוב בכיוון הנכון.

מקור: AI אוצר

הסיבה היא משום שבהשקפה וכו' אנשים יותר מזדהים עם הכותב ולכן נותנים לו לייק מה שלא כ"כ שייך בנושאים תורנים וכו'.

התגובה שלך מסבירה תופעה מעניינת שהכותב המקורי מעלה: מדוע הודעות בנושאי השקפה, מוסר וכו' זוכות ליותר תגובות של תודה (לייקים) מאשר הודעות בנושאים תורניים.

ההסבר שלך הוא שאנשים מרגישים יותר הזדהות אישית עם דעות ורגשות שמוצגים בהודעות העוסקות בהשקפה ומוסר, ולכן הם מביעים את תמיכתם באמצעות לייקים. לעומת זאת, בנושאים תורניים, הלייקים פחות רלוונטיים מכיוון שהדיון מתמקד יותר בניתוח טקסטואלי או הלכתי מאשר בהזדהות אישית.

זהו הסבר הגיוני, והוא מצביע על הבדל מהותי באופן שבו אנשים ניגשים לסוגים שונים של דיונים. בדיונים תורניים, הדגש הוא לרוב על ניתוח מעמיק והבנה, בעוד שבדיונים על השקפה ומוסר, הדגש הוא על הזדהות אישית ושיתוף ערכים.

מקור: AI אוצר

כמו האשכולות הנהדרים שפותח @גרינפלד ועוד רבים וטובים שאמורים להיות במקום הראשון.
אגב למו"ר הרב @גרינפלד יש ממוצע תודות של בערך 3 תודות להודעה, שזה הרבה מאוד.
לי למשל ולרוב חברי הפורום יש ממוצע של 2 תודות להודעה.

חברים מקוונים לאחרונה

הודעות מומלצות

משתמשים שצופים באשכול הזה

חזור
חלק עליון