א איש האשכולות משתמש ותיק הודעות 380 תודות 972 נקודות 86 1 ספטמבר (9) 2025 #21 נס גלוי בזכות לימוד 'מסילת ישרים' פורום אוצר התורה - בית מדרש לכל מקצועות התורה. forum-otzar-hatorah.co.il מסילת ישרים - נוסח הויכוח. פורום אוצר התורה - בית מדרש לכל מקצועות התורה. forum-otzar-hatorah.co.il
נס גלוי בזכות לימוד 'מסילת ישרים' פורום אוצר התורה - בית מדרש לכל מקצועות התורה. forum-otzar-hatorah.co.il מסילת ישרים - נוסח הויכוח. פורום אוצר התורה - בית מדרש לכל מקצועות התורה. forum-otzar-hatorah.co.il
ת תורה תמימה משתמש ותיק הודעות 432 תודות 1,715 נקודות 101 13 נובמבר 2025 #22 צביקה שטרן אמר: "כל ספרי מוסר טוב ללמוד, אך מסילת ישרים יהיה מנהלך" אם אני לא טועה ר' זונדל מסלנט אמר לר' ישראל סלנטר. תקנו אותי אם טעיתי. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... כתר אמר: רבי חיים מוואלוז'ין אמר את זה לתלמידו רבי זונדל מסלנט לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אשמח לקבל מקור.
צביקה שטרן אמר: "כל ספרי מוסר טוב ללמוד, אך מסילת ישרים יהיה מנהלך" אם אני לא טועה ר' זונדל מסלנט אמר לר' ישראל סלנטר. תקנו אותי אם טעיתי. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... כתר אמר: רבי חיים מוואלוז'ין אמר את זה לתלמידו רבי זונדל מסלנט לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אשמח לקבל מקור.
ר רבי משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! הודעות 1,421 תודות 4,954 נקודות 407 13 נובמבר 2025 #23 תורה תמימה אמר: אשמח לקבל מקור. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ...
ר רבי משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! הודעות 1,421 תודות 4,954 נקודות 407 13 נובמבר 2025 #24