ע עוזי ומגני משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים הודעות 1,422 תודות 3,541 נקודות 330 24 אפריל 2025 #1 אדם שיכול לכבד אחד משנים, או אביו, או כהן, מי קודם? כיבוד אב? או כבוד הכהן, משום שאתה ואביך חייבים בכבודו? נא לנמק
אדם שיכול לכבד אחד משנים, או אביו, או כהן, מי קודם? כיבוד אב? או כבוד הכהן, משום שאתה ואביך חייבים בכבודו? נא לנמק
ח חפץ בחיים משתמש ותיק הודעות 329 תודות 877 נקודות 76 24 אפריל 2025 #2 אדם חייב בכבוד כהן? הוא חייב להקדים אותו כדין וקידשתו אין כאן גדר של כבוד כלל ובפשטת סברת "אתה והוא" עוסקת בדיני כבוד דוקא
אדם חייב בכבוד כהן? הוא חייב להקדים אותו כדין וקידשתו אין כאן גדר של כבוד כלל ובפשטת סברת "אתה והוא" עוסקת בדיני כבוד דוקא
ע עוזי ומגני משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פותח האשכול הודעות 1,422 תודות 3,541 נקודות 330 25 אפריל 2025 #3 חפץ בחיים אמר: אדם חייב בכבוד כהן? הוא חייב להקדים אותו כדין וקידשתו אין כאן גדר של כבוד כלל ובפשטת סברת "אתה והוא" עוסקת בדיני כבוד דוקא לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... מדין וקדשתו הוא חייב לכבדו לתת לו מנה יפה ראשון וכו'
חפץ בחיים אמר: אדם חייב בכבוד כהן? הוא חייב להקדים אותו כדין וקידשתו אין כאן גדר של כבוד כלל ובפשטת סברת "אתה והוא" עוסקת בדיני כבוד דוקא לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... מדין וקדשתו הוא חייב לכבדו לתת לו מנה יפה ראשון וכו'
ג גרינפלד משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! פרסם 30 מאמרים! הודעות 4,011 תודות 8,275 נקודות 877 25 אפריל 2025 #4 אוצר החכמה tablet.otzar.org
ע עוזי ומגני משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פותח האשכול הודעות 1,422 תודות 3,541 נקודות 330 25 אפריל 2025 #5 גרינפלד אמר: אוצר החכמה tablet.otzar.org לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אין לי מנוי.. מה כתוב שם...
גרינפלד אמר: אוצר החכמה tablet.otzar.org לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אין לי מנוי.. מה כתוב שם...
ג גרינפלד משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! פרסם 30 מאמרים! הודעות 4,011 תודות 8,275 נקודות 877 25 אפריל 2025 #6 עוזי ומגני אמר: אין לי מנוי.. מה כתוב שם... לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... גם לי אין,
ע עוזי ומגני משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פותח האשכול הודעות 1,422 תודות 3,541 נקודות 330 25 אפריל 2025 #7 גרינפלד אמר: גם לי אין, לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... מישהו יכול לעזור לנו?
ע עוזי ומגני משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פותח האשכול הודעות 1,422 תודות 3,541 נקודות 330 25 אפריל 2025 #8 עוזי ומגני אמר: אדם שיכול לכבד אחד משנים, או אביו, או כהן, מי קודם? כיבוד אב? או כבוד הכהן, משום שאתה ואביך חייבים בכבודו? נא לנמק לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אולי משום שאין כבוד הכהן חיוב פרטי, אלא חיוב של על כל שבט הכהונה, א"כ חיוב כיבוד אב קודם שהוא חיוב פרטי, אולם יל"ע בזה, משום דס"ס השתא כשיושבים בסעודה, כבוד הכהן הספציפי שיושב עמנו קודם מדין כיבוד שבט הכהונה, ויל"ע עוד בזה.
עוזי ומגני אמר: אדם שיכול לכבד אחד משנים, או אביו, או כהן, מי קודם? כיבוד אב? או כבוד הכהן, משום שאתה ואביך חייבים בכבודו? נא לנמק לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אולי משום שאין כבוד הכהן חיוב פרטי, אלא חיוב של על כל שבט הכהונה, א"כ חיוב כיבוד אב קודם שהוא חיוב פרטי, אולם יל"ע בזה, משום דס"ס השתא כשיושבים בסעודה, כבוד הכהן הספציפי שיושב עמנו קודם מדין כיבוד שבט הכהונה, ויל"ע עוד בזה.
ג גרינפלד משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! פרסם 30 מאמרים! הודעות 4,011 תודות 8,275 נקודות 877 25 אפריל 2025 #9 גרינפלד אמר: אוצר החכמה tablet.otzar.org לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... גרינפלד אמר: לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... עוזי ומגני אמר: מישהו יכול לעזור לנו? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... געגועים אמר: , לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... יישר כח עצום לרב @געגועים. קבצים מצורפים כיבוד אב וכהן (1).pdf כיבוד אב וכהן (1).pdf 286.4 KB · צפיות: 11
גרינפלד אמר: אוצר החכמה tablet.otzar.org לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... גרינפלד אמר: לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... עוזי ומגני אמר: מישהו יכול לעזור לנו? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... געגועים אמר: , לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... יישר כח עצום לרב @געגועים.