ה הצעיר באלפי ישראל משתמש ותיק פותח האשכול הודעות 365 תודות 1,437 נקודות 155 28 יולי (7) 2026 #1 ב"ה היכן מצינו כתוב בש"ס המילה 'כלומר'? בנוסח המצוי לפנינו.
פִּתָרוֹן ד ד דוד המלך 28 יולי (7) 2026 הצעיר באלפי ישראל אמר: ב"ה היכן מצינו כתוב בש"ס המילה 'כלומר'? בנוסח המצוי לפנינו. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... יש הרבה 'לא שמיע לי כלומר לא סבירא לי, למשל עירובין קב:. ויש עוד הרבה כלומר.
הצעיר באלפי ישראל אמר: ב"ה היכן מצינו כתוב בש"ס המילה 'כלומר'? בנוסח המצוי לפנינו. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... יש הרבה 'לא שמיע לי כלומר לא סבירא לי, למשל עירובין קב:. ויש עוד הרבה כלומר.
ד דוד המלך משתמש ותיק פרסם מאמר הודעות 259 תודות 726 נקודות 132 28 יולי (7) 2026 #2 הצעיר באלפי ישראל אמר: ב"ה היכן מצינו כתוב בש"ס המילה 'כלומר'? בנוסח המצוי לפנינו. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... יש הרבה 'לא שמיע לי כלומר לא סבירא לי, למשל עירובין קב:. ויש עוד הרבה כלומר. הצבעה בעד 0 הצבע נגד פִּתָרוֹן
הצעיר באלפי ישראל אמר: ב"ה היכן מצינו כתוב בש"ס המילה 'כלומר'? בנוסח המצוי לפנינו. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... יש הרבה 'לא שמיע לי כלומר לא סבירא לי, למשל עירובין קב:. ויש עוד הרבה כלומר.
ה הצעיר באלפי ישראל משתמש ותיק פותח האשכול הודעות 365 תודות 1,437 נקודות 155 28 יולי (7) 2026 #3 דוד המלך אמר: יש הרבה 'לא שמיע לי כלומר לא סבירא לי, למשל עירובין קב:. ויש עוד הרבה כלומר. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... נפלא! הצבעה בעד 0 הצבע נגד
דוד המלך אמר: יש הרבה 'לא שמיע לי כלומר לא סבירא לי, למשל עירובין קב:. ויש עוד הרבה כלומר. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... נפלא!