מ מבקש תורה משתמש ותיק פרסם מאמר הודעות 495 תודות 1,570 נקודות 144 3 מרץ 2025 #1 הכל היה, חור כרפס ותכלת, מיטות בהט ושש, יין כדת כל איש ואיש, כלים מכלים שונים, רק מקומה של השירה והמוזיקה נפקדה במשתה והדבר טעון הסבר יש הסבר נפלא במנות הלוי קחנו משם
הכל היה, חור כרפס ותכלת, מיטות בהט ושש, יין כדת כל איש ואיש, כלים מכלים שונים, רק מקומה של השירה והמוזיקה נפקדה במשתה והדבר טעון הסבר יש הסבר נפלא במנות הלוי קחנו משם
געגועים תנ"ך ופרשת שבוע - אוצר החידות חבר צוות מנהל תוכן מנהל פורום פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! פרסם 30 מאמרים! הודעות 2,659 תודות 6,938 נקודות 640 3 מרץ 2025 #2 מבקש תורה אמר: הכל היה, חור כרפס ותכלת, מיטות בהט ושש, יין כדת כל איש ואיש, כלים מכלים שונים, רק מקומה של השירה והמוזיקה נפקדה במשתה והדבר טעון הסבר יש הסבר נפלא במנות הלוי קחנו משם לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... בנחת נשמעון אמר: מבקשים ממי שיכול, לצטט את זה כאן לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... מצו"ב
מבקש תורה אמר: הכל היה, חור כרפס ותכלת, מיטות בהט ושש, יין כדת כל איש ואיש, כלים מכלים שונים, רק מקומה של השירה והמוזיקה נפקדה במשתה והדבר טעון הסבר יש הסבר נפלא במנות הלוי קחנו משם לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... בנחת נשמעון אמר: מבקשים ממי שיכול, לצטט את זה כאן לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... מצו"ב
געגועים תנ"ך ופרשת שבוע - אוצר החידות חבר צוות מנהל תוכן מנהל פורום פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! פרסם 30 מאמרים! הודעות 2,659 תודות 6,938 נקודות 640 3 מרץ 2025 #3 מבקש תורה אמר: רק מקומה של השירה והמוזיקה נפקדה במשתה לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... ועיין עוד כאן
מבקש תורה אמר: רק מקומה של השירה והמוזיקה נפקדה במשתה לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... ועיין עוד כאן
געגועים תנ"ך ופרשת שבוע - אוצר החידות חבר צוות מנהל תוכן מנהל פורום פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! פרסם 30 מאמרים! הודעות 2,659 תודות 6,938 נקודות 640 3 מרץ 2025 #4 מבקש תורה אמר: רק מקומה של השירה והמוזיקה נפקדה במשתה לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... מהר"ף שי"ף סוף חולין
מבקש תורה אמר: רק מקומה של השירה והמוזיקה נפקדה במשתה לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... מהר"ף שי"ף סוף חולין
י יואל שילה משתמש ותיק פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! הודעות 729 תודות 3,049 נקודות 376 3 מרץ 2025 #5 אני הייתי מיישב אחרת כשמוזיקה מתנגנת ברקע - זה נחמד, ולא יותר מכך כשאין מוזיקה - והמסובים שרים בעצמם - זה מגביר את השמחה פי כמה
אני הייתי מיישב אחרת כשמוזיקה מתנגנת ברקע - זה נחמד, ולא יותר מכך כשאין מוזיקה - והמסובים שרים בעצמם - זה מגביר את השמחה פי כמה
ש שלומי משתמש רגיל הודעות 116 תודות 449 נקודות 59 3 מרץ 2025 #6 יואל שילה אמר: אני הייתי מיישב אחרת כשמוזיקה מתנגנת ברקע - זה נחמד, ולא יותר מכך כשאין מוזיקה - והמסובים שרים בעצמם - זה מגביר את השמחה פי כמה לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... הייתי מאמץ את תשובתך גם בחתונות בזמנינו..
יואל שילה אמר: אני הייתי מיישב אחרת כשמוזיקה מתנגנת ברקע - זה נחמד, ולא יותר מכך כשאין מוזיקה - והמסובים שרים בעצמם - זה מגביר את השמחה פי כמה לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... הייתי מאמץ את תשובתך גם בחתונות בזמנינו..
י יואל שילה משתמש ותיק פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! הודעות 729 תודות 3,049 נקודות 376 3 מרץ 2025 #7 אכן משם לקחתי... זה ניכר היטב בהבדל בין שמחת בית השואבה שיש בה מוסיקה חיצונית רועשת, ובין שמחת תורה - שרק שרים בין שבע ברכות ששרים בה - לכל היותר בליווי גיטרה, ובין כשמשמיעים מוזיקה רועשת ברקע
אכן משם לקחתי... זה ניכר היטב בהבדל בין שמחת בית השואבה שיש בה מוסיקה חיצונית רועשת, ובין שמחת תורה - שרק שרים בין שבע ברכות ששרים בה - לכל היותר בליווי גיטרה, ובין כשמשמיעים מוזיקה רועשת ברקע
י יורה ומלקוש משתמש חדש הודעות 19 תודות 69 נקודות 13 3 מרץ 2025 #8 מצ"ב קבצים מצורפים אשכול-יוסף-ראש-חודש-אדר-תשפג.pdf אשכול-יוסף-ראש-חודש-אדר-תשפג.pdf 948.6 KB · צפיות: 8