לרגל תשעת הימים כל אחד יכתוב הודעה של חבר שבעינו זה היה יפה | האוצר שלנו לרגל תשעת הימים כל אחד יכתוב הודעה של חבר שבעינו זה היה יפה | האוצר שלנו
אני למשל נהנתי התחברתי והתרגשתי מאוד מהודעתו של הרב נדיב לב בנושא יענקי וכו' עלה והצלח
תודה רבה. מומלץ לתייג את הניק כדי שיקבל התראה. וכן לקשר להודעה "שריגשה אותו מאוד או חיברה אותו".
בכל מקרה יוזמה מבורכת. רק חשוב לשים לב להתמקד במה שכתבת ולא לבלבל את זה עם יוזמה אחרת כמקוש"ב

חברים יקרים מה קורה תשאירו פה את ההודעות שנהנתם קצת אהבת חינם בזכות אהבת חינם יגאלו ישראל
לרגל תשעת הימים חשבתי לאחד את כולנו תחת גדל של אהבת חינם כל אחד יכתוב הודעה של חבר פה בפורום שריגשה אותו מאוד או חיברה אותו וכן הלאה
ללא כל ספק אם יש הודעה שגרמה לי קורת רוח והנאה זו ההודעה המקוש"ב

מורי ורבותי חברי הפורום למה אנשים לא מפרגנים לכתוב הודעות חבריהם שנהנו מהם תשעת הימים יש ענין להרבות באהבת חינם תנו כבוד לחבריכם ותכתבו הודעות שנהנתם ותעזרו לשני לצמוח זכרו!! כל תגובה בונה כל לייק מצמיח

מורי ורבותי חברי הפורום למה אנשים לא מפרגנים לכתוב הודעות חבריהם שנהנו מהם תשעת הימים יש ענין להרבות באהבת חינם תנו כבוד לחבריכם ותכתבו הודעות שנהנתם ותעזרו לשני לצמוח זכרו!! כל תגובה בונה כל לייק מצמיח
נהניתי מאוד מההודעה המרגשת של @לחושבי שמו

אני רוצה להודות מאוד להרבנים הר' יאשע בער, הר' אוהב ספר, הר' הצעיר שבחבורה והר' שלוות העמל כל אחד מאתכם הוסיף לי המון ויישר כח.

הודעות מומלצות

כיצד יתכן שואל שלא מדעת, וחייב מדין...

משתמשים שצופים באשכול הזה

חזור
חלק עליון