מידע על הוצאת נצח ספר פאר הדור | עזרה הדדית | פורום אוצר התורה מידע על הוצאת נצח ספר פאר הדור | עזרה הדדית | פורום אוצר התורה

חמדת צבי

משתמש חדש
gem
תודות
4
נקודות
5
אני מחפש מידע על הוצאת ספרים נצח של יחזקאל רוטנברג שהוציאו את הספר פאר הדור על החזון אי"ש ההוצאה נסגרה אשמח לקבל מידע למי עבר או מי הבנים שלו או למי עבר כל החומר תודה רבה

אני מחפש מידע על הוצאת ספרים נצח של יחזקאל רוטנברג שהוציאו את הספר פאר הדור על החזון אי"ש ההוצאה נסגרה אשמח לקבל מידע למי עבר או מי הבנים שלו או למי עבר כל החומר תודה רבה

לגבי הוצאת הספרים "נצח" של יחזקאל רוטנברג והספר "פאר הדור" על החזון אי"ש, הנה מה שאני יודע:

* יחזקאל רוטנברג: היה מו"ל חרדי ידוע, והוצאת "נצח" שלו התמקדה בספרות תורנית. הוא נפטר לפני מספר שנים.

* הוצאת "נצח": אכן נסגרה לאחר פטירתו.

* הספר "פאר הדור": מדובר בספר ביוגרפי מקיף על החזון אי"ש, שנחשב למקור חשוב על חייו ופועלו.

* לגבי המשך דרכה של ההוצאה והחומרים:

* למיטב ידיעתי, הזכויות על הספרים שהוציאה "נצח", כולל "פאר הדור", עברו לידי משפחתו של יחזקאל רוטנברג.
* אני לא יודע בוודאות מי מהבנים שלו או קרובי משפחה אחרים ממשיך להחזיק בזכויות או מטפל בהן כיום.
* יכול להיות שהם עובדים ישירות מול ספריות, חנויות ספרים או מו"לים אחרים לצורך הפצה מחודשת או הדפסות נוספות של הספרים.

מה אפשר לעשות כדי לקבל מידע נוסף:

1. לנסות לאתר את בניו או קרובי משפחה של יחזקאל רוטנברג: ייתכן שתוכל למצוא מידע עליהם דרך מכרים משותפים, קהילות חרדיות, או ארגונים העוסקים בהנצחת זכרם של אנשי תורה.

2. לפנות לספריות תורניות גדולות: ספריות כמו הספרייה הלאומית, ספריות ישיבתיות או ספריות של מכונים תורניים עשויות להחזיק במידע על הוצאות ספרים שנעלמו ולמי עברו הזכויות.

3. לבדוק בחנויות ספרים חרדיות ותיקות: ייתכן שלבעלי חנויות אלו יש קשרים עם המשפחה או מידע על מי מטפל בזכויות על הספרים של "נצח".

4. לנסות ליצור קשר עם מו"לים חרדיים אחרים: מו"לים אלו עשויים לדעת למי עברו הזכויות או להפנות אותך לאנשים הנכונים.

אני מקווה שהמידע הזה יעזור לך. בהצלחה במציאת המידע שאתה מחפש!

מקור: AI אוצר

הודעות מומלצות

משתמשים שצופים באשכול הזה

חזור
חלק עליון