געגועים תנ"ך ופרשת שבוע - אוצר החידות חבר צוות מנהל תוכן מנהל פורום פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! פרסם 30 מאמרים! פותח האשכול הודעות 2,659 תודות 6,935 נקודות 640 10 אפריל 2025 #1 מי זוכה לגילוי אליהו? מה עונה על כך אליהו הנביא בעצמו?
פִּתָרוֹן ו ו ונחנו מה 10 אפריל 2025 במסכת כלה רבתי סוף פ"ה אמר אבא אליהו זכור לטוב אין התורה מתפרשת אלא למי שאינו קפדן אף אני איני נגלה אלא למי שאינו קפדן ועיין עוד בגמ' סוף סנהדרין וראה גם ב"ב דף ז' ומכות דף י"א ומסתמא יש עוד...
במסכת כלה רבתי סוף פ"ה אמר אבא אליהו זכור לטוב אין התורה מתפרשת אלא למי שאינו קפדן אף אני איני נגלה אלא למי שאינו קפדן ועיין עוד בגמ' סוף סנהדרין וראה גם ב"ב דף ז' ומכות דף י"א ומסתמא יש עוד...
ו ונחנו מה משתמש חדש הודעות 27 תודות 80 נקודות 19 10 אפריל 2025 #2 במסכת כלה רבתי סוף פ"ה אמר אבא אליהו זכור לטוב אין התורה מתפרשת אלא למי שאינו קפדן אף אני איני נגלה אלא למי שאינו קפדן ועיין עוד בגמ' סוף סנהדרין וראה גם ב"ב דף ז' ומכות דף י"א ומסתמא יש עוד... הצבעה בעד 0 הצבע נגד פִּתָרוֹן
במסכת כלה רבתי סוף פ"ה אמר אבא אליהו זכור לטוב אין התורה מתפרשת אלא למי שאינו קפדן אף אני איני נגלה אלא למי שאינו קפדן ועיין עוד בגמ' סוף סנהדרין וראה גם ב"ב דף ז' ומכות דף י"א ומסתמא יש עוד...
ל ללמוד התורה משתמש רשום הודעות 63 תודות 196 נקודות 36 10 אפריל 2025 #3 במסכת כלה הובא: אמר אבא אליהו זכור לטוב, לעולם אין התורה מתפרשת אלא במי שאינו קפדן, ואף אני איני נגלה אלא למי שאינו קפדן. הצבעה בעד 1 הצבע נגד
במסכת כלה הובא: אמר אבא אליהו זכור לטוב, לעולם אין התורה מתפרשת אלא במי שאינו קפדן, ואף אני איני נגלה אלא למי שאינו קפדן.