ה התורה משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! פרסם 30 מאמרים! פותח האשכול הודעות 4,589 תודות 16,598 נקודות 895 1 יולי (7) 2026 #1 הבית יעמוד עד עולם וכן כל הדרים בו, עם מקור מוסמך
פִּתָרוֹן ח ח חידודא 2 יולי (7) 2026 התורה אמר: ת"ח נדיר כמו תמיד, אך אני מהדר היכן הובא בספר של פוסק מצוי יותר קמעא לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... גם ספר כף החיים (סופר) סי' תקס סק' יא (--מצוי יותר) הביא זה בשם המועד לכל חי שהביא הרב @בצלצלי שמע ............ ????
התורה אמר: ת"ח נדיר כמו תמיד, אך אני מהדר היכן הובא בספר של פוסק מצוי יותר קמעא לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... גם ספר כף החיים (סופר) סי' תקס סק' יא (--מצוי יותר) הביא זה בשם המועד לכל חי שהביא הרב @בצלצלי שמע ............ ????
ב בצלצלי שמע משתמש ותיק הודעות 499 תודות 2,950 נקודות 275 1 יולי (7) 2026 #2 רבי חיים פאלאג'י בספרו מועד לכל חי [י,צה] : הצבעה בעד 0 הצבע נגד
ה התורה משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! פרסם 30 מאמרים! פותח האשכול הודעות 4,589 תודות 16,598 נקודות 895 1 יולי (7) 2026 #3 בצלצלי שמע אמר: רבי חיים פאלאג'י בספרו מועד לכל חי [י,צה] : לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... ת"ח נדיר כמו תמיד, אך אני מהדר היכן הובא בספר של פוסק מצוי יותר קמעא הצבעה בעד 0 הצבע נגד
בצלצלי שמע אמר: רבי חיים פאלאג'י בספרו מועד לכל חי [י,צה] : לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... ת"ח נדיר כמו תמיד, אך אני מהדר היכן הובא בספר של פוסק מצוי יותר קמעא
ח חידודא משתמש ותיק הודעות 250 תודות 1,116 נקודות 120 2 יולי (7) 2026 #4 התורה אמר: ת"ח נדיר כמו תמיד, אך אני מהדר היכן הובא בספר של פוסק מצוי יותר קמעא לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... גם ספר כף החיים (סופר) סי' תקס סק' יא (--מצוי יותר) הביא זה בשם המועד לכל חי שהביא הרב @בצלצלי שמע ............ ???? הצבעה בעד 0 הצבע נגד פִּתָרוֹן
התורה אמר: ת"ח נדיר כמו תמיד, אך אני מהדר היכן הובא בספר של פוסק מצוי יותר קמעא לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... גם ספר כף החיים (סופר) סי' תקס סק' יא (--מצוי יותר) הביא זה בשם המועד לכל חי שהביא הרב @בצלצלי שמע ............ ????
ה התורה משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! פרסם 30 מאמרים! פותח האשכול הודעות 4,589 תודות 16,598 נקודות 895 2 יולי (7) 2026 #5 חידודא אמר: גם ספר כף החיים (סופר) סי' תקס סק' יא (--מצוי יותר) הביא זה בשם המועד לכל חי שהביא הרב @בצלצלי שמע ............ ???? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אמת, לזה כיוונתי. אך ה V שייך להרב @בצלצלי שמע הצבעה בעד 0 הצבע נגד
חידודא אמר: גם ספר כף החיים (סופר) סי' תקס סק' יא (--מצוי יותר) הביא זה בשם המועד לכל חי שהביא הרב @בצלצלי שמע ............ ???? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אמת, לזה כיוונתי. אך ה V שייך להרב @בצלצלי שמע