ש שלומי משתמש רגיל פותח האשכול הודעות 104 תודות 265 נקודות 56 כ׳ בִּשְׁבָט תשפ״ה #1 מי כתב על מי "חידוש זה אינו נכון כלל ועיקר וכנראה נכתב בפורים"..!!
ה השר מקוצי משתמש רגיל הודעות 126 תודות 394 נקודות 56 כ״א בִּשְׁבָט תשפ״ה #2 עד כמה שזכור לי זה נאמר על הנצי''ב אבל איני זוכר מי אמר? הצבעה בעד 0 הצבע נגד
ש שלומי משתמש רגיל פותח האשכול הודעות 104 תודות 265 נקודות 56 כ״א בִּשְׁבָט תשפ״ה #3 השר מקוצי אמר: עד כמה שזכור לי זה נאמר על הנצי''ב אבל איני זוכר מי אמר? לחץ כדי להרחיב... יפה, יש עוד. הצבעה בעד 0 הצבע נגד
השר מקוצי אמר: עד כמה שזכור לי זה נאמר על הנצי''ב אבל איני זוכר מי אמר? לחץ כדי להרחיב... יפה, יש עוד.
פ פזלונא משתמש רגיל הודעות 78 תודות 245 נקודות 52 כ״א בִּשְׁבָט תשפ״ה #4 רבי חיים ברלין על דברי האדר"ת הצבעה בעד 0 הצבע נגד
ש שלומי משתמש רגיל פותח האשכול הודעות 104 תודות 265 נקודות 56 כ״א בִּשְׁבָט תשפ״ה #5 פזלונא אמר: רבי חיים ברלין על דברי האדר"ת לחץ כדי להרחיב... יפה, יש עוד. הצבעה בעד 0 הצבע נגד
א אחד יחיד משתמש מוביל פרסם 5 מאמרים הודעות 768 תודות 1,123 נקודות 222 כ״ז בַּאֲדָר תשפ״ה #6 @שלומי אפשר רמז? הצבעה בעד 0 הצבע נגד
א אסקופה הנדרסת לרגלי גדו"י משתמש רגיל הודעות 112 תודות 237 נקודות 40 כ״ז בַּאֲדָר תשפ״ה #7 מענין לענין, תשובה שבאמת נכתבה בפורים... (שו"ת אגרות משה חו"מ ח"ב סי' ס"ח) הצבעה בעד 0 הצבע נגד
ש שלומי משתמש רגיל פותח האשכול הודעות 104 תודות 265 נקודות 56 כ״ח בַּאֲדָר תשפ״ה #8 אחד יחיד אמר: @שלומי אפשר רמז? לחץ כדי להרחיב... מוזכר באחד מספרי רבינו עובדיה זצוקל הצבעה בעד 0 הצבע נגד
ה הצעיר שבחבורה בית המדרש/הלכה ומנהג חבר צוות מנהל תוכן מנהל פורום פרסם 5 מאמרים הודעות 1,150 תודות 2,552 נקודות 305 כ״ח בַּאֲדָר תשפ״ה #9 על בעל הלק"ט? הצבעה בעד 0 הצבע נגד פִּתָרוֹן
ש שלומי משתמש רגיל פותח האשכול הודעות 104 תודות 265 נקודות 56 כ״ח בַּאֲדָר תשפ״ה #10 הצעיר שבחבורה אמר: על בעל הלק"ט? לחץ כדי להרחיב... יפה מאוד! הצבעה בעד 0 הצבע נגד