מנהג נתינת הלייקים | האוצר שלנו| דף 2 | פורום אוצר התורה מנהג נתינת הלייקים | האוצר שלנו| דף 2 | פורום אוצר התורה
כנ"ל.
(רק שאני לא מלייק לכולם... זה נראה מעט מורכב, וכן - יש הודעות רבות שייראה מוזר ללייק להם...)
אני מלייק הרבה בפורומים אחרים.
כאן כמעט ואין לי אפשרות כזאת, כנראה משום שאני חדש כאן.
ולדעתי - חוץ מהרגשה טובה, זה מעורר אשכולות וגורם לתגובות רבות יותר.
הייתי רוצה שיהיה מופתע...
וכמו ש @נדיב לב אמר אכן לדעתי אין שום טעם בסמייל כועס או עצוב, זה רק יוריד מהרמה.

(אגב, אהבתי מאוד את המשתמש @AI אוצר .
מדהים שהוא מגיב באשכולות שונים.)

נערך לאחרונה:
(רק שאני לא מלייק לכולם... זה נראה מעט מורכב, וכן - יש הודעות רבות שייראה מוזר ללייק להם...)
זה אכן קצת מורכב.
ולגבי ההודעות שמוזר ללייק אותם, תוך זמן קצר מבינים שאתה לא מלייק את תוכן ההודעה, אלא את האדם שכתב אותה.

הרב @אחד יחיד ומיוחד שליט"א

יש כאן באג מובנה
זה לא משנה אם הלייק על התוכן או על האם וכו'
וכן האם זה נכון או לא

אלא ברגע שאתה נותן לייק על כל הודעה זה פשוט לא משנה מאומה
כי כזה ממש על כל הודעה כבר אין לזה שום משמעות

זה כמו משהו אוטומטי שהיה בכל הודעה

ואפילו אדרבה, כל כמה שהלייק הוא אוטמטי, הרי שגם במקומות שהוא כן יכל להיות לענין ולשמח את בעל ההודעה, הרי שוב מדמה בעצמו שזה אוטומטי
מה גם שזה מטריד בהתראות

כך שאם רצונו של מר היה באמת לשמח או משהו בסגנון, הרי שיותר היה לו לעשות הרבה לייקים אך לא על כל הודעה ממש
וכך כן היה בזה את כל המעלות, ומאידך זה לא היה מיותר צורם ואפילו מטריד

יש כאן באג מובנה
זה לא משנה אם הלייק על התוכן או על האם וכו'
וכן האם זה נכון או לא
מסכים.
אלא ברגע שאתה נותן לייק על כל הודעה זה פשוט לא משנה מאומה
כי כזה ממש על כל הודעה כבר אין לזה שום משמעות

זה כמו משהו אוטומטי שהיה בכל הודעה

ואפילו אדרבה, כל כמה שהלייק הוא אוטמטי, הרי שגם במקומות שהוא כן יכל להיות לענין ולשמח את בעל ההודעה, הרי שוב מדמה בעצמו שזה אוטומטי
מה גם שזה מטריד בהתראות
א. למשתמש חדש זה מוסיף הרבה, כמו שהעיד הרב @הוגה דעות.
ב. את ההתראות אפשר לבטל בקלות, עיין כאן:
כך שאם רצונו של מר היה באמת לשמח או משהו בסגנון, הרי שיותר היה לו לעשות הרבה לייקים אך לא על כל הודעה ממש
וכך כן היה בזה את כל המעלות, ומאידך זה לא היה מיותר צורם ואפילו מטריד
אם היה לי הרבה זמן פנוי, הייתי יכול לשבת ולחשוב על כל הודעה אם כדאי לתת לייק או לא.
אך כיום שאין זמני בידי, ויש לי זמן מצומצם ביום להיות בפורום, ואני גם רוצה להספיק לכתוב ולפרסם דברים, על כן יש לפני שתי ברירות - או בקושי ללייק, או ללייק את הכל.
אני מעדיף את האופציה השניה, מהסיבות שפירטתי בפוסט.
בכל אופן, מיותר - זה ודאי לא, צורם - לא נראה לי, מטריד - יתכן, אך יש לזה פיתרון כמו שכתבתי לעיל.

ידידי @אחד יחיד
כפי שהעירו לך, זה "מוזר מיותר צורם ואפילו מטריד", ולמרות זאת, במטותא ממך אל תפסיק!
כי בפנוכו, גם אם זה מוזר, זה עושה לנו משהו טוב. קל להרגיש קשה להסביר.
(ואגב, מי שכתב בפורמינו מספר זעום של הודעות, אז במטותא - תאפסן את הביקורות למקום אחר. ודוק'!)
ושוב @אחד יחיד שאין שני לו!

הודעות מומלצות

גירסא א.
כאשר שימש השאגת אריה כרבה של...

משתמשים שצופים באשכול הזה

חזור
חלק עליון