• פורום ייעודי לשאלות נפוצות וקבלת תשובות מסודרות, לצד הסברים והדרכות מפורטות על כל האפשרויות והכלים שבפורום, ניתן למצוא ב ויקי-אוצר מדריך למשתמש, או לבדוק בפורום כאן אם כבר קיים אשכול בנושא. במקרה שלא מצאתם כאן מידע או בויקי-אוצר – ניתן לפתוח אשכול חדש ולבקש עזרה.

חנני

משתמש חדש
gem
תודות
49
נקודות
13
לפני תקופה הקמתי קו טלפון שלוקח תכנים מפורומים הופך אותם לפודקאסט נוח להאזנה, כדי שכל אחד יוכל לשמוע דברי תורה גם בדרכים, בעבודה או בכל זמן פנוי.

עכשיו אני שוקל להרחיב את הרעיון גם לפורום אוצר התורה, ולהפוך את הדיונים והחידושים כאן לתכני שמע זמינים לכולם.

אשמח לשמוע את דעת הציבור: האם מיזם כזה יעניין אתכם? אילו תכנים הייתם רוצים לשמוע, והאם יש לכם הצעות כיצד להתאים אותו לאופיו של הפורום?

אשמח לכל משוב, הערה או רעיון.

האם מיזם כזה יעניין אתכם? אילו תכנים הייתם רוצים לשמוע, והאם יש לכם הצעות כיצד להתאים אותו לאופיו של הפורום?
מענין מאוד

הוא אמין? מבין ענין?
מתאים לאשכולות תורניים?

בעזרת ה'

לחברים היקרים,

כפי שכתבתי, אני רוצה להרחיב את פרויקט הפודקאסט גם לתכני הפורום, כדי שדברי התורה והחידושים כאן יהיו זמינים לשמיעה לכולם - בדרך, בעבודה, בכל זמן פנוי.

כדי להפעיל את זה אני צריך "מפתחות" חינמיים משירות של גוגל שהופך טקסט לקול. זה שירות שגוגל נותן בחינם עד כמות מסוימת לכל משתמש, ואם כמה חברים יתרמו כל אחד את המפתח החינמי שלו, זה יאפשר לנו להפעיל את הפרויקט בלי עלות.

איך זה עובד בפועל (2 דקות, בלי צורך בידע טכני):

1. נכנסים לכתובת: aistudio.google.com
  2. מתחברים עם חשבון Gmail רגיל (אם יש לכם ג'ימייל - זה מספיק)
  3. לוחצים על הכפתור "Get API key"
  4. לוחצים "Create API key"
  5. מעתיקים את הקוד הארוך שמופיע

מה עושים עם הקוד:
שולחים אותו אליי במייל l26449204@gmail.com
או בפרטי בלבד
(לא כאן בפורום בגלוי!), ואני אצרף אותו למאגר שמפעיל את הפודקאסטים.
כותבים: עבור קו טלפוני פורום אוצר התורה

חשוב לדעת:

• זה בחינם לגמרי, גוגל לא גובה כסף על הכמות הבסיסית שכל אחד מקבל
  • המפתח הוא כמו סיסמה - לכן חשוב לשלוח אותו רק בפרטי ולא לפרסם אותו בפומבי
  • כל תרומה כזו, גם אם קטנה, מצטרפת ועוזרת להפעיל את הפרויקט בשביל כולם

חברים מקוונים לאחרונה

משתמשים שצופים באשכול הזה

חזור
חלק עליון