א אבא ביתך משתמש ותיק פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים הודעות 473 תודות 1,147 נקודות 201 17 אוגוסט (8) 2025 #21 אבן האזל אמר: במחילה, היום בררתי שוב, ושמעתי מיודע דבר ששמע על סיפור הנ"ל אבל אינו יודע מקורו. אדרבה אשמח לדעת מקורו, אולי בבעלזא יודעים משהו. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... מי שקצת נחשף לאוירה מסביבו של כ"ק מוהר"א, עד כמה סביביו נסערו מאוד, יצטרך אסמכתאות חזקות מאוד כדי לקבל סיפור כזה.
אבן האזל אמר: במחילה, היום בררתי שוב, ושמעתי מיודע דבר ששמע על סיפור הנ"ל אבל אינו יודע מקורו. אדרבה אשמח לדעת מקורו, אולי בבעלזא יודעים משהו. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... מי שקצת נחשף לאוירה מסביבו של כ"ק מוהר"א, עד כמה סביביו נסערו מאוד, יצטרך אסמכתאות חזקות מאוד כדי לקבל סיפור כזה.
א אהרן סופר משתמש רשום הודעות 33 תודות 65 נקודות 13 17 אוגוסט (8) 2025 #22 אבן האזל אמר: במחילה, היום בררתי שוב, ושמעתי מיודע דבר ששמע על סיפור הנ"ל אבל אינו יודע מקורו. אדרבה אשמח לדעת מקורו, אולי בבעלזא יודעים משהו. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... תודה! אני עדיין מחפש, אי"ה כשאידע מקור ברור, אביאו בל"נ כאן. אבא ביתך אמר: מי שקצת נחשף לאוירה מסביבו של כ"ק מוהר"א, עד כמה סביביו נסערו מאוד, יצטרך אסמכתאות חזקות מאוד כדי לקבל סיפור כזה. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... מופרך שמרן מהרמ"מ מלעלוב ביקש להצטרף לנסיעה?
אבן האזל אמר: במחילה, היום בררתי שוב, ושמעתי מיודע דבר ששמע על סיפור הנ"ל אבל אינו יודע מקורו. אדרבה אשמח לדעת מקורו, אולי בבעלזא יודעים משהו. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... תודה! אני עדיין מחפש, אי"ה כשאידע מקור ברור, אביאו בל"נ כאן. אבא ביתך אמר: מי שקצת נחשף לאוירה מסביבו של כ"ק מוהר"א, עד כמה סביביו נסערו מאוד, יצטרך אסמכתאות חזקות מאוד כדי לקבל סיפור כזה. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... מופרך שמרן מהרמ"מ מלעלוב ביקש להצטרף לנסיעה?
א אבא ביתך משתמש ותיק פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים הודעות 473 תודות 1,147 נקודות 201 17 אוגוסט (8) 2025 #23 אהרן סופר אמר: מופרך שמרן מהרמ"מ מלעלוב ביקש להצטרף לנסיעה? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אם יעיד מישהו על כך לא נחזיקנו שאינו דובר אמת, אבל צריך עדות.
אהרן סופר אמר: מופרך שמרן מהרמ"מ מלעלוב ביקש להצטרף לנסיעה? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אם יעיד מישהו על כך לא נחזיקנו שאינו דובר אמת, אבל צריך עדות.
א אבן האזל משתמש רשום הודעות 41 תודות 104 נקודות 30 18 אוגוסט (8) 2025 #24 אהרן סופר אמר: מופרך שמרן מהרמ"מ מלעלוב ביקש להצטרף לנסיעה? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אצל המשבקי"ם שאני בררתי זה היה ממש נשמע מגוחך בעיניהם, אבל, כאמור, מאחד כן שמעתי שהוא שמע פעם כזה מעשה, אבל מקורו של השמועה לוטה בערפל כבד.
אהרן סופר אמר: מופרך שמרן מהרמ"מ מלעלוב ביקש להצטרף לנסיעה? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אצל המשבקי"ם שאני בררתי זה היה ממש נשמע מגוחך בעיניהם, אבל, כאמור, מאחד כן שמעתי שהוא שמע פעם כזה מעשה, אבל מקורו של השמועה לוטה בערפל כבד.
ה הייליג משתמש ותיק פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים הודעות 516 תודות 2,056 נקודות 271 31 אוגוסט (8) 2025 #25 גדולי ישראל - תמונה לוידאו פורום אוצר התורה - בית מדרש לכל מקצועות התורה. forum-otzar-hatorah.co.il
גדולי ישראל - תמונה לוידאו פורום אוצר התורה - בית מדרש לכל מקצועות התורה. forum-otzar-hatorah.co.il
ה הייליג משתמש ותיק פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים הודעות 516 תודות 2,056 נקודות 271 31 אוגוסט (8) 2025 #26