ה התורה משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! פרסם 30 מאמרים! פותח האשכול הודעות 4,726 תודות 17,160 נקודות 895 26 פברואר 2026 #1 היכן מצינו שרש"י כותב שנהג דבר מסויים עד כה, והוא היה טועה בזה ? מקור, והפתרון יחשב מה שאני כיוונתי.
ב בצלצלי שמע משתמש ותיק הודעות 504 תודות 2,986 נקודות 290 26 פברואר 2026 #2 התורה אמר: היכן מצינו שרש"י כותב שנהג דבר מסויים עד כה, והוא היה טועה בזה ? מקור, והפתרון יחשב מה שאני כיוונתי. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... רש"י חולין קטז: בדין חלב הנמצא בקיבה, דסבר דהוא פירשא בעלמא, וחזר בו דדינו כחלב גמור. הצבעה בעד 2 הצבע נגד
התורה אמר: היכן מצינו שרש"י כותב שנהג דבר מסויים עד כה, והוא היה טועה בזה ? מקור, והפתרון יחשב מה שאני כיוונתי. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... רש"י חולין קטז: בדין חלב הנמצא בקיבה, דסבר דהוא פירשא בעלמא, וחזר בו דדינו כחלב גמור.
ה הצעיר שבחבורה בית המדרש/הלכה ומנהג חבר צוות מנהל תוכן מנהל פורום פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! הודעות 5,706 תודות 16,757 נקודות 655 26 פברואר 2026 #3 בצלצלי שמע אמר: רש"י חולין קטז: בדין חלב הנמצא בקיבה, דסבר דהוא פירשא בעלמא, וחזר בו דדינו כחלב גמור. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... רש"י מסכת חולין דף קטז עמוד ב ואני הייתי נוהג היתר עד הנה ובלבד שלא יתנו בה חלב אחר וטועה הייתי בכך הצבעה בעד 0 הצבע נגד
בצלצלי שמע אמר: רש"י חולין קטז: בדין חלב הנמצא בקיבה, דסבר דהוא פירשא בעלמא, וחזר בו דדינו כחלב גמור. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... רש"י מסכת חולין דף קטז עמוד ב ואני הייתי נוהג היתר עד הנה ובלבד שלא יתנו בה חלב אחר וטועה הייתי בכך
ה התורה משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! פרסם 30 מאמרים! פותח האשכול הודעות 4,726 תודות 17,160 נקודות 895 26 פברואר 2026 #4 בצלצלי שמע אמר: רש"י חולין קטז: בדין חלב הנמצא בקיבה, דסבר דהוא פירשא בעלמא, וחזר בו דדינו כחלב גמור. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אכן, בענין חלב שבקיבה ישר כח הצבעה בעד 0 הצבע נגד
בצלצלי שמע אמר: רש"י חולין קטז: בדין חלב הנמצא בקיבה, דסבר דהוא פירשא בעלמא, וחזר בו דדינו כחלב גמור. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אכן, בענין חלב שבקיבה ישר כח