אשכול נספח לדיונים והתייחסויות לראיונות | האוצר שלנו אשכול נספח לדיונים והתייחסויות לראיונות | האוצר שלנו
  • פורום ייעודי לשאלות נפוצות וקבלת תשובות מסודרות, לצד הסברים והדרכות מפורטות על כל האפשרויות והכלים שבפורום, ניתן למצוא ב ויקי-אוצר מדריך למשתמש, או לבדוק בפורום כאן אם כבר קיים אשכול בנושא. במקרה שלא מצאתם כאן מידע או בויקי-אוצר – ניתן לפתוח אשכול חדש ולבקש עזרה.
  • תצוגת הפורום - ערכת עיצוב ברירת מחדל >>> השתתפו בסקר והשפיעו!

נדיב לב

משתמש מוביל
gemgemgemgemgem
פרסם מאמר
פרסם 5 מאמרים
פרסם 15 מאמרים!
תודות
7,541
נקודות
547
אני שמח לפתוח אשכול שישמש כנספח רשמי לכל הדיונים, ההתייחסויות והעמקת הנושאים שעולים מתוך הראיונות.

כאן תוכלו לשתף מחשבות, לשאול שאלות, וללבן כל נושא או נקודה שצדה את עיניכם מתוך הראיונות שפורסמו ושעוד יפורסמו בקרוב ב"ה.
בצורה זו, נוכל לשמור על האשכול הראשי מסודר ונוח לקריאה, ובמקביל לאפשר מרחב עשיר לדיונים פורים ומרתקים.

אם ברצונכם להתייחס לראיון ספציפי הקפידו לציין זאת (לדוגמא: "דיון על הראיון עם [ר' יואל שילה וכיו"ב]"), ולצטט את התשובה עליה נסוב הדיון.
חובה לציין, שתגובה שתכליתה לשבח את המרואיין/ריאיון, מקומה שם, קרי באשכול הראשי ולא הנספח.

תודה מראש על שיתוף הפעולה! ממתין בכיליון עיניים לקרוא כאן את התובנות המרתקות שלכם.

אני חושב, שלכבוד יהיה לכל חו"ר פורום אוצר התורה שליט"א, שהרב @נדיב לב שכשמו כן הוא, יסיר לרגעים אחדים את כובע המראיין, וילבש את כובע המרואיין.
וישתף לנו מקורות חייו, השקפותיו דעותיו מהלכיו.
הציבור הוא צמא ביותר!
כבר הגיע הזמן!

בעקבות הראיון (ראשיתו בפורום הקודם) - ביקשוני דברים רבים...
בין היתר [רב חשוב ומפורסם] קיבל ממני את הספר.... התחיל לקרוא באמצע הלילה, ובבוקר היה באמצע בלי לישון...
מישהו מעיר בצפון יצר קשר וביקש שאגיע למסור הרצאות...
כעת אחד הגיע לכולל לבקש צדקה, הוא פנה אלי, וכשהלכתי לחליפה שלי להוציא כמה גרושים הוא ראה את שמי על הסידור 'פרטי - שילה'
פתח את העמוד הראשון וראה את שמי יואל שילה כתוב בפנים, הסתכל - זה אתה יואל שילה? מהמקוואות והעירובין?
אמרתי כן. אמר - ראיתי את הראיון שלך!
אמרתי לו - כאן בשולחן הזה מרכז הפשע...
מצ"ב הסיפור האישי בקובץ, וגם את מה שכתבתי על אחי זצ"ל

קבצים מצורפים

חברים מקוונים לאחרונה

הודעות מומלצות

כמה חלומות הוזכר בתנ"ך?

משתמשים שצופים באשכול הזה

חזור
חלק עליון
למעלה