מ מי שפרע משתמש רשום פותח האשכול הודעות 86 תודות 213 נקודות 38 21 אוגוסט (8) 2025 #1 ד' ימים לפני ראש השנה שמחליפים ד' ימים בעשי"ת, לענין מה?
ל לב טוב משתמש מוביל הודעות 1,095 תודות 3,014 נקודות 223 21 אוגוסט (8) 2025 #2 לענין תענית הצבעה בעד 0 הצבע נגד
מ מי שפרע משתמש רשום פותח האשכול הודעות 86 תודות 213 נקודות 38 21 אוגוסט (8) 2025 #3 לב טוב אמר: לענין תענית לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... בלי מקור והסבר לא נחשב פתרון. הצבעה בעד 0 הצבע נגד
ל לי נראה משתמש רגיל הודעות 117 תודות 326 נקודות 74 21 אוגוסט (8) 2025 #4 לב טוב אמר: לענין תענית לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... היינו שיש שצמים בד' ימים קודם ר''ה כדי להשלים הימים שחסרים בעשי''ת ב' ימי ר''ה שבת שובה ערב יוהכ''פ הצבעה בעד 1 הצבע נגד
לב טוב אמר: לענין תענית לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... היינו שיש שצמים בד' ימים קודם ר''ה כדי להשלים הימים שחסרים בעשי''ת ב' ימי ר''ה שבת שובה ערב יוהכ''פ
ה האיש השרוי בשמחה משתמש מוביל פרסם מאמר הודעות 1,179 פוסט השבוע 1 תודות 4,118 נקודות 263 21 אוגוסט (8) 2025 #5 לי נראה אמר: היינו שיש שצמים בד' ימים קודם ר''ה כדי להשלים הימים שחסרים בעשי''ת ב' ימי ר''ה שבת שובה ערב יוהכ''פ לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... כשחל ר''ה יום ה' וצודק הרב ולי נראה הצבעה בעד 0 הצבע נגד
לי נראה אמר: היינו שיש שצמים בד' ימים קודם ר''ה כדי להשלים הימים שחסרים בעשי''ת ב' ימי ר''ה שבת שובה ערב יוהכ''פ לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... כשחל ר''ה יום ה' וצודק הרב ולי נראה
מ מי שפרע משתמש רשום פותח האשכול הודעות 86 תודות 213 נקודות 38 28 אוגוסט (8) 2025 #6 לי נראה אמר: היינו שיש שצמים בד' ימים קודם ר''ה כדי להשלים הימים שחסרים בעשי''ת ב' ימי ר''ה שבת שובה ערב יוהכ''פ לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... בלי מקור לא נחשב פתרון. הצבעה בעד 0 הצבע נגד
לי נראה אמר: היינו שיש שצמים בד' ימים קודם ר''ה כדי להשלים הימים שחסרים בעשי''ת ב' ימי ר''ה שבת שובה ערב יוהכ''פ לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... בלי מקור לא נחשב פתרון.
מ מי שפרע משתמש רשום פותח האשכול הודעות 86 תודות 213 נקודות 38 1 ספטמבר (9) 2025 #7 מי שפרע אמר: בלי מקור לא נחשב פתרון. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... ספר קצור שו"ע [יב] הַרְבֵּה נוֹהֲגִין לְהִתְעַנּוֹת בַּעֲשֶֹרֶת יְמֵי תְּשׁוּבָה, וּלְפִי שֶׁחֲסֵרִים אַרְבַּע יָמִים שֶׁאֵינָם מִתְעַנִּים דְּהַיְנוּ שְׁנֵי יָמִים רֹאשׁ הַשָּׁנָה, שַׁבָּת, וְעֶרֶב יוֹם הַכִּפּוּרִים, עַל כֵּן מִתְעַנִּין תְּמוּרָתָן אַרְבָּעָה יָמִים בִּימֵי הַסְּלִיחוֹת שֶׁקֹּדֶם רֹאשׁ הַשָּׁנָה, דְּהַיְנוּ יוֹם רִאשׁוֹן דִּסְלִיחוֹת, וְעֶרֶב רֹאשׁ הַשָּׁנָה, וְעוֹד שְׁנֵי יָמִים בֵּינְתַיִם, וּבוֹחֲרִים בְּיוֹם שֵׁנִי וַחֲמִישִׁי. וְאִם אֵרַע לָהֶם סְעוּדַת מִצְוָה, יְכוֹלִין לֶאֱכֹל וְיִתְעַנּוּ יוֹם אַחֵר תְּמוּרָתוֹ. אוֹ אִם יוֹדְעִים שֶׁיִּהְיֶה לָהֶם סְעוּדַת מִצְוָה, יִתְעַנּוּ מִקֹּדֶם יוֹם אֶחָד תְּמוּרָתוֹ. עַיֵּן לְעֵיל סִימָן קכ"ז סָעִיף ג' וְסָעִיף י"ד: הצבעה בעד 0 הצבע נגד
מי שפרע אמר: בלי מקור לא נחשב פתרון. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... ספר קצור שו"ע [יב] הַרְבֵּה נוֹהֲגִין לְהִתְעַנּוֹת בַּעֲשֶֹרֶת יְמֵי תְּשׁוּבָה, וּלְפִי שֶׁחֲסֵרִים אַרְבַּע יָמִים שֶׁאֵינָם מִתְעַנִּים דְּהַיְנוּ שְׁנֵי יָמִים רֹאשׁ הַשָּׁנָה, שַׁבָּת, וְעֶרֶב יוֹם הַכִּפּוּרִים, עַל כֵּן מִתְעַנִּין תְּמוּרָתָן אַרְבָּעָה יָמִים בִּימֵי הַסְּלִיחוֹת שֶׁקֹּדֶם רֹאשׁ הַשָּׁנָה, דְּהַיְנוּ יוֹם רִאשׁוֹן דִּסְלִיחוֹת, וְעֶרֶב רֹאשׁ הַשָּׁנָה, וְעוֹד שְׁנֵי יָמִים בֵּינְתַיִם, וּבוֹחֲרִים בְּיוֹם שֵׁנִי וַחֲמִישִׁי. וְאִם אֵרַע לָהֶם סְעוּדַת מִצְוָה, יְכוֹלִין לֶאֱכֹל וְיִתְעַנּוּ יוֹם אַחֵר תְּמוּרָתוֹ. אוֹ אִם יוֹדְעִים שֶׁיִּהְיֶה לָהֶם סְעוּדַת מִצְוָה, יִתְעַנּוּ מִקֹּדֶם יוֹם אֶחָד תְּמוּרָתוֹ. עַיֵּן לְעֵיל סִימָן קכ"ז סָעִיף ג' וְסָעִיף י"ד: